Kourtney Kardashian's Company Poosh: de meest verrassende dingen om te weten

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian's Company Poosh: de meest verrassende dingen om te weten
Kourtney Kardashian's Company Poosh: de meest verrassende dingen om te weten
Anonim

Kourtney Kardashian heeft een lange weg afgelegd sinds ze "de minst interessante om naar te kijken" werd genoemd in vergelijking met haar beroemde broers en zussen. Tegenwoordig is Kourtney gelukkig verloofd met Travis Barker, en haar Instagram is een constante feed die het motto nabootst om je beste leven te leiden. De CEO en oprichter van Poosh maakt haar leven erg interessant om naar te kijken. En voor fans van de oudste Kardashiaanse zus is de website van Poosh de beste manier om Kourtney bij te houden.

Zoals afgebeeld op Keeping Up With The Kardashians, toen Kourtney eenmaal kinderen begon te krijgen, werd ze meer gezondheidsbewust en nam haar wellness-levensstijl serieus. Dit leidde tot het begin van Poosh, haar lifestyle-merk voor gezondheid en welzijn. Volgens de Poosh-website: "Onze missie is om een moderne levensstijl op te leiden, te motiveren, te CREEREN en te CUREREN die voor iedereen haalbaar is." Sinds de lancering in 2019 is Poosh een levensstijl, een motto en een werkwoord geworden dat door Kourtney zelf en trouwe Poosh-volgers wordt gebruikt. Poosh is een one-stop-shop voor gezonde kookgidsen, beauty-hacks, relatie- en seksadvies, fitnesstrucs en nog veel meer. Hier zijn enkele verrassende feiten over Poosh.

6 Hoe Kourtney op het idee kwam voor Poosh

Kourtney werd geïnspireerd om Poosh te creëren tijdens een brunch met een vriend, terwijl hij de huidige markt van online lifestyle-merken besprak. In de pre-Poosh-dagen bestonden er al lifestyle-gidsen zoals GOOP en Violet Grey, maar ze adviseerden meestal items met een hoog prijskaartje en waren niet herkenbaar voor alledaagse consumenten. Na de lancering van Poosh in 2019 vertelde Kourtney aan Paper: Het voelde echt alsof er een ruimte ontbrak die niet gastvrij en niet-oordelend aanvoelde. Meer als een gesprek… Poosh gaat over een manier van leven, niet per se welke items je moet kopen. Maar dat vind ik ook leuk om te hebben. We hebben net mijn favoriete servetten gedaan, die $ 8 zijn. Dingen voor iedereen.”

5 Poosh heeft een sentimentele betekenis

In 2019 kondigde Kourtney op haar Instagram aan dat ze haar eigen bedrijf genaamd Poosh lanceerde, en er werd destijds weinig informatie over het merk gegeven, behalve de naam. Jarenlange Kardashian-fans herkenden meteen de betekenis van de naam Poosh, terwijl anderen in de war raakten of dachten dat het vreemd leek op het Gwyenth P altrow-merk GOOP. "Poosh" is eigenlijk de bijnaam van Kourtney's dochter Penelope. Vaak zal Kourtney, of Penelope's vader Scott, foto's van Penelope op Instagram plaatsen en haar "Poosh" noemen.

4 Kourtney's BFF is de COO

(Voor alle duidelijkheid, COO in de wereld van Poosh is Chief Content Officer.)

Kourtney behoudt de titel van CEO en vertrouwt erop dat haar oude vriendin Sarah Howard toezicht houdt op alle inhoud die Poosh maakt en plaatst. Kourtney-fans en fans van Keeping Up With The Kardashians zullen al weten wie Sarah is, aangezien ze af en toe in de show te zien was en vaak wordt gespot op Kourtney's Instagram-feed. Poosh vertrouwt er nog steeds sterk op dat Kourtney het gezicht van het bedrijf is, maar onlangs hebben ze hun aanwezigheid op sociale media uitgebreid met het plaatsen van een verscheidenheid aan modellen en leiders in de schoonheidsindustrie. En als Poosh Kourtney niet in de hoofdrol heeft, is de kans groot dat Sarah verschijnt.

3 U kunt echt betaalbare alledaagse producten vinden

Poosh is een toevluchtsoord voor de wellnessmarkt met een grote verscheidenheid aan 'dingen'. Ze bieden handleidingen, lijsten, tips, trucs, recepten en producten die allemaal bedoeld zijn om een gezonde levensstijl te promoten. Het is moeilijk voor te stellen dat een Kardashian-Jenner producten gebruikt die gewone mensen gebruiken, gezien hun extravagante rijkdom en levensstijl. Maar u kunt tal van betaalbare en vertrouwde producten vinden verspreid over de Poosh-website, die worden geadverteerd als samengesteld of speciaal geselecteerd door het vertrouwde Poosh-team. In het gedeelte 'Alle producten' van de website kunt u bladeren door artikelen voor huidverzorging, fitness, keukengerei, beddengoed en meer. Je kunt dingen vinden voor minder dan $ 20, $ 500, of een bundel items voor meer dan $ 1.000. Wat je prijsklasse ook is, Poosh lijkt tegemoet te komen aan alle demografische gegevens.

2 Hoeveel geld is Poosh waard?

Vanaf 2021 wordt Poosh officieel beschouwd als een miljoenenbedrijf. Volgens Net Worth Spot heeft Poosh een nettowaarde tussen $ 15 miljoen en $ 25 miljoen dollar. Het grootste deel van deze inkomsten wordt gegenereerd via hun e-commercemarktplaats, waar klanten hun aanbevolen producten rechtstreeks van de website kunnen kopen.

1 Poëzie of niet? Fans zijn verdeeld

Het is twee jaar geleden dat Poosh zijn website lanceerde en het internet weet nog steeds niet wat het moet denken over het merk. Sinds 2019 heeft Poosh hun inhoud, producten en algemene merkboodschappen uitgebreid. In het begin leunde Poosh zwaar op Kourtney's persoonlijke betrokkenheid en goedkeuring van producten. Tegenwoordig heeft Poosh echter zijn eigen identiteit. Ja, Kourtney en de Kardashian-Jenner's zijn nog steeds veel te zien en hebben hun eigen sectie op de website.

Dus waarom blijft het internet precies onbeslist als het gaat om "Poosh-ing?" Een van de redenen heeft te maken met de hoeveelheid inhoud. Sommige mensen zijn fans van de constante stroom aan Poosh-gerelateerde berichten op hun tijdlijn en vinden het leuk om op de hoogte te zijn van nieuwe producten of nieuwe lifestyle-hacks. Anderen vinden de hoeveelheid die ze posten overweldigend en repetitieve inhoud, waardoor sommigen zich afvragen of Poosh gewoon een clickbait-website is. Sommige Reddit-gebruikers twijfelen aan de authenticiteit van het posten van de website en of de producten en handleidingen echt zijn samengesteld, zoals beloofd door de missie van het merk. Of zijn er gewoon een stel copywriters achter een computer die ergens worden betaald om pakkende zinnen over een gezonde levensstijl te maken. Net als elk ander merk, vooral in de huidige woeste internetcultuur, is Poosh nog steeds een jong bedrijf dat groeit, zich uitbreidt en leert wat hun klanten willen. Hoe het internet ook aanvoelt, het lijkt er niet op dat het streven om je beste Poosh-leven te leiden binnenkort langzamer gaat.

Aanbevolen: