Jennifer Lopez lanceerde een schoenenlijn en Serena Williams is haar grootste fan

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez lanceerde een schoenenlijn en Serena Williams is haar grootste fan
Jennifer Lopez lanceerde een schoenenlijn en Serena Williams is haar grootste fan
Anonim

Met de lente voor de deur, lanceren beroemdheden allerlei nieuwe modecollecties. Natuurlijk domineert megasuperster en nu zakenvrouw Rihanna de modewereld met haar Savage X FENTY-collectie. Met Jennifer Lopez terug op het toneel, zou Rihanna misschien een goede run voor haar geld hebben. De ster "Hustlers" heeft zojuist haar nieuwe schoenencollectie gelanceerd en mensen zijn er dol op, waaronder de beroemde atleet Serena Williams.

Jennifer Lopez wil dat fans hun innerlijke diva naar buiten brengen

Sinds het debuut van haar groene Versace-jurk in 2000, is Lopez een van Hollywoods grootste mode-iconen geworden. JLO is ook het brein achter vele modecollecties. Fox News meldt dat met haar nieuwste schoenenlijn, JLO JENNIFER LOPEZ, de diva hoopt dat kopers meerdere kanten van hun persoonlijkheid kunnen uiten, terwijl ze zichzelf trouw blijven.

De promotionele tag liegt ook niet. De collectie van Jennifer Lopez bevat alle soorten schoenen voor alle soorten schoenenliefhebbers, waaronder 'torenhoge hakken, enkellaarzen en sneakers'. Naast het schoeisel komt de collectie met de bijpassende handtassen. Natuurlijk doet het! We kunnen geen goed paar hakken kopen zonder de bijpassende portemonnee!

Serena Williams is de grootste fan van Jennifer Lopez

Fans vertrouwen op de stijlkeuzes van Jennifer Lopez om hun eigen creativiteit te voeden. Ze zijn echter niet de enigen die geobsedeerd zijn door het gevoel voor mode van de zanger. Zelfs beroemdheden stalken haar Instagram-account voor ideeën, Daily Mail vertelt ons dat dit inclusief de beroemde tennisser Serena Williams is.

Williams gutste over de "Hustlers"-stijl tijdens een interview met E!News, waarin hij verklaarde: "Je kunt niet aan mode denken en niet aan Jennifer Lopez denken. Ik kan niet wachten om haar leeftijd te hebben en er zo uit te zien.” Op slechts 38 jaar oud is Williams er al zo goed als al. Het is niet te zeggen hoe ze eruit zal zien op 50-jarige leeftijd, maar het lijdt geen twijfel dat ze haar slanke vorm zal behouden.

Williams lanceerde ook haar nieuwe eigen kledingcollectie, liefkozend S by Serena genoemd. De kledinglijn kwam dit jaar op de catwalk tijdens New York Fashion Week. Misschien wordt Jennifer Lopez in ruil daarvoor een fan van Williams.

Aanbevolen: