David en Victoria Beckham vieren Romeo's GQ Korea Cover

Inhoudsopgave:

David en Victoria Beckham vieren Romeo's GQ Korea Cover
David en Victoria Beckham vieren Romeo's GQ Korea Cover
Anonim

David en Victoria Beckham zijn trots op hun zoon, Romeo's laatste prestatie als het gezicht van de tijdschriftomslag van GQ Korea.

Victoria plaatste een foto van haar knappe zoon op haar Instagram-pagina met als bijschrift: "Zo trots op @romeobeckham".

Hubby, David, overlaadde zijn zoon met liefde op zijn Insta Stories en schreef: "Wow Amazing cover mate … Love you" op een tweede zwart-witte GQ Korea-cover die Romeo diep in gedachten liet zien terwijl hij naar de camera.

David Beckham vertelt zoon, Romeo Beckham dat hij van hem houdt op Instagram
David Beckham vertelt zoon, Romeo Beckham dat hij van hem houdt op Instagram

Op zijn Instagram-account koos Romeo ervoor om niet op te scheppen over zijn laatste prestatie. Hij plaatste gewoon de twee covers van GQ Korea en schreef het team dat eraan werkte om zijn cover tot een succes te maken. In het commentaargedeelte maakte zijn vriendin, Mimi Moocher, dat goed door veel emoji's en kusjes achter te laten.

Is dit de eerste tijdschriftomslag van Romeo Beckham?

Romeo schrijft op de meeste formulieren misschien profvoetballer in de bezettingssectie, maar zijn bijzaak als model geeft hem zeker meer media-aandacht dan hij aankan.

De 19-jarige debuteerde op een tijdschriftomslag in 2021 toen hij poseerde voor L'Uomo Vogue's Generation Issue dat op 22 januari in de verkoop ging.

In dat nummer bleef Romeo trouw aan zijn naam terwijl hij zijn sexy kant liet zien, waardoor zijn fans zeker onder de indruk waren van zijn schoonheid.

Met ouders als David en Victoria is het vrij gemakkelijk om te zeggen dat hij zijn uiterlijk en modevaardigheden van hen beiden heeft geërfd.

Hoe kwam hij in de mode?

Romeo was net 10 jaar oud toen hij zijn eerste baan in de mode-industrie kreeg als het gezicht van Burberry's lente/zomer 2013 printcampagne. Maar hij was al lang daarvoor op modeshows, dankzij zijn moeder, Victoria.

Het voormalige lid van de Spice Girls werd modeontwerper en lanceerde haar eerste modelijn in september 2008 in het Waldorf Hotel in New York. Sindsdien heeft ze prachtige jurken laten zien op 's werelds grootste modeshows, waaronder de New York Fashion Week.

En door dit alles heen was haar familie van echtgenoot David en kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper Seven aanwezig om steun te geven. Het zien van de liefde van zijn moeder voor mode leidde er waarschijnlijk toe dat Romeo in haar voetsporen wilde treden. Het is echter voorlopig onduidelijk of hij zich er fulltime voor zal inzetten.

Hoe dan ook, één ding is zeker waar over Romeo Beckham: hij zal zeker de aandacht trekken op en naast het veld.

Aanbevolen: