19 Weinig bekende feiten over Grey's Anatomy Star Justin Chambers

Inhoudsopgave:

19 Weinig bekende feiten over Grey's Anatomy Star Justin Chambers
19 Weinig bekende feiten over Grey's Anatomy Star Justin Chambers
Anonim

Het meest bekend van zijn rol als Alex Karev in het succesvolle medische drama Grey's Anatomy, net als zijn personage, stal Justin Chambers de harten van miljoenen met de première van de show in 2005. In januari 2020 schokte Chambers echter fans van de show toen hij aankondigde dat hij niet zou terugkeren voor seizoen 17. Chambers vertelde Page Six dat, hoewel het een moeilijke beslissing was om te nemen, hij erg opgewonden is over wat komen gaat, en gaf toe dat vijftien jaar op de set van één project is een "groot deel van je leven".

Omdat Chambers een van de weinige originele Gray's Anatomy-castleden was, was dit nieuws bijzonder moeilijk voor fans om te slikken. Maar aangezien Chambers het grootste deel van zijn carrière in dezelfde rol speelde, is er niet veel bekend over hem, of zijn leven voor roem.

Hier zijn 20 weinig bekende feiten over Justin Chambers.

19 Hij kan een deuntje dragen

Chambers staat misschien bekend om zijn acteerprestaties, maar hij is ook een behoorlijke zanger! Verwacht nu niet dat er een soort album of muziekcarrière van hem komt, aangezien Chambers meestal niet in het openbaar zingt. Wel bood hij zijn zang aan voor een benefietconcert van Grey's Anatomy in 2012.

18 Hij woonde in het buitenland

Na zijn eerste aanwerving in Parijs, heeft Chambers daar uiteindelijk drie jaar gewoond en als model gewerkt. Ondanks zijn verblijf in de stad van de liefde, vraag Chambers niet om Frans te spreken, aangezien hij de taal helaas niet heeft opgepikt toen hij in Frankrijk was.

17 Hij is al bijna 25 jaar bekend bij Ellen Pompeo

Chambers en Grey's Anatomy co-ster Ellen Pompeo delen het kleine scherm sinds de show in 2005 in première ging, nadat ze 15 jaar hebben samengewerkt. Maar Chambers en Pompeo kennen elkaar eigenlijk al veel langer, ze hebben elkaar tien jaar voor de start van Grey's Anatomy ontmoet.

16 Aanvankelijk wilde hij geen acteur worden

Ondanks het feit dat Chambers een van de meest succesvolle acteurs op nachtelijke televisie is, waren zijn ambities in het leven niet altijd gericht op acteren of de entertainmentindustrie. Sterker nog, toen Chambers jonger was, had hij zijn zinnen gezet op een ander beroep-tandheelkunde!

15 Zijn carrière kende een ongebruikelijke start

Chambers begon in de entertainmentbusiness toen hij op vakantie was in Parijs. Een Engelse vrouw had hem tegengehouden terwijl hij in de metro was, en vertelde hem dat hij reclame moest maken. Hij belde het nummer dat ze hem had gegeven, en de rest is geschiedenis!

14 Hij heeft een tweelingbroer

Het is geen verrassing dat Chambers een grote familie heeft, terwijl hij in feite zelf uit een grote familie komt. Hij heeft een oudere broer genaamd John, twee zussen Mia en Susan, en niet te vergeten zijn twee-eiige tweelingbroer genaamd Jason.

13 Hij leed eerder aan slapeloosheid

Chambers heeft publiekelijk verklaard dat zijn werk zijn tol heeft geëist van zijn fysieke welzijn. In 2009 onthulde hij dat hij aan slapeloosheid leed vanwege de stress die hij zou doorstaan. Hij regelde dit met het beoefenen van yoga, wat volgens hem enorm heeft geholpen.

12 Hij is gemodelleerd voor een aantal behoorlijk grote merken

Chambers heeft misschien niet de gelederen van Cindy Crawford of Naomi Campbell bereikt, maar hij bereikte wel een bepaald niveau van succes tijdens zijn modellentijd. Chambers heeft gemodelleerd voor een aantal behoorlijk grote ontwerpers zoals Dolce en Gabanna, Armani en Calvin Klein.

11 Hij is een grote fan van vintage superheldenshows

Hoewel Chambers niet opgroeide met de wens om acteur te worden, had hij toch een hele reeks televisieprogramma's waar hij vaak naar keek. Enkele van zijn favorieten? The Incredible Hulk, Six Million Dollar Man en The Bionic Woman behoren tot enkele van zijn meest geliefde.

10 Hij is al geruime tijd van de markt

In tegenstelling tot zijn personage Alex Karev, die een tijdje nodig had om te settelen met zijn partner Jo Wilson, was Chambers vrij snel tot rust gekomen. In feite is hij sinds 1993 van de markt, toen hij trouwde met zijn huidige vrouw Keisha.

9 Hij ontmoette zijn vrouw op een verrassend gewone manier

Er waren geen licht, camera's of flitsen betrokken bij het maken van de relatie tussen Chambers en zijn vrouw. In feite ontmoette het paar elkaar in de meest gewone omstandigheden - op het werk! Keisha werkte als modelboeker bij een bureau in de tijd dat Chambers model stond voor Calvin Klein.

8 Een belangrijke eigenschap van Alex Karev bleef bij hem

Omdat Alex Karev een groot deel van de show in de pediatrie werkt, heeft Chambers opgemerkt dat hij het leuk is geworden om met kinderen te werken, omdat hij zoveel tijd met ze doorbracht.

7 Hij leed als kind aan een chronische ziekte

Het is ironisch dat Chambers een dokter speelt, een beroep dat vaak wordt afgeschilderd als het toonbeeld van gezondheid en welzijn, gezien het feit dat zowel hij als zijn twee-eiige tweelingbroer beiden leden aan chronische longontsteking, wat betekende dat ze vaak in en uit ziekenhuizen als kinderen.

6 Hij heeft een grote familie

Chambers is een familieman - het is moeilijk om dat niet te zijn als hij zo'n grote heeft. Hij en zijn vrouw Keisha delen samen vijf kinderen: Jackson, Eva, Kaila, Isabella en Maya. Toen hij zijn vertrek uit Grey's Anatomy aankondigde, sprak Chambers zelfs zijn waardering uit voor de steun van zijn familie.

5 Hij verdiende zijn eerste officiële acteerkrediet in 1995

Je kent Chambers misschien van zijn rol als Alex Karev in Grey's Anatomy, maar zijn eerste acteerkrediet kwam in 1995 toen hij Nick Hudson speelde in drie afleveringen van de romantische dramaserie Another World.

4 Hij houdt er niet van om zijn leven in de schijnwerpers te leven

In tegenstelling tot sommige beroemdheden die ervoor kiezen om een leven te leiden dat in de publieke belangstelling staat, koos Chambers ervoor om een heel ander leven te leiden. Chambers onthulde aan Good Housekeeping dat hij en zijn vrouw moeite doen om een heel 'niet-Hollywood'-leven te leiden.

3 Hij is net als elke andere vader

Sommigen zouden aannemen dat de kinderen van Chamber denken dat hij een coole ouder is vanwege het feit dat hij bijna 15 jaar een van de beste dokters op televisie heeft gespeeld. Maar helaas, Chambers onthulde in een interview met E News, dat zijn kinderen hem zien zoals elk kind hun vader zou zien: uncool.

2 Hij lijkt het meest op zijn eigen Grey's Anatomy-personage

Toen hij een quiz deed met Grey's Anatomy co-ster Camilla Luddington om te bepalen op welk personage uit de show ze het meest lijken, kreeg Chambers zijn eigen personage! Hoewel we er zeker van zijn dat Chambers niet over enkele van de minder sympathieke eigenschappen beschikt die zijn karakter aanneemt, bootst het leven soms echt de realiteit na.

1 Hij heeft een eigenzinnig gevoel voor stijl

Net als zijn persoonlijkheid heeft Chambers een behoorlijk cool gevoel voor persoonlijke stijl. Hij kan soms worden betrapt met een sportieve zonnebril tijdens interviews of rode loper-evenementen. Hij draagt ook graag coole en interessante hoeden.

Aanbevolen: