10 acteurs bevestigd voor Amazon's Lord of the Rings-serie (en 5 we hopen mee te doen)

Inhoudsopgave:

10 acteurs bevestigd voor Amazon's Lord of the Rings-serie (en 5 we hopen mee te doen)
10 acteurs bevestigd voor Amazon's Lord of the Rings-serie (en 5 we hopen mee te doen)
Anonim

Niemand kan de originele cast van Lord of the Rings vervangen, maar het goede nieuws is dat niemand dat hoeft te doen. Van wat we weten over de nieuwe serie van Amazon, zal de show zich richten op een nieuwe reeks personages en verhaallijnen die dateren van vóór de vorige films. In tegenstelling tot de films die we al hebben gezien, zal deze nieuwe show zich richten op de Second Age, waarin Sauron aan de macht begon te komen.

Vernon Sanders, co-head of Television van Amazon Studios, zei tot nu toe over de cast: "Dit is niet de hele cast. We hebben nog een paar belangrijke rollen te casten, maar we waren er voor de tafel las. Het was geweldig."

Hoewel er nog meer rollen moeten worden ingevuld, weten we dat fans niet kunnen wachten om erachter te komen welke acteurs de volgende ster zijn in hun favoriete serie, dus we zijn hier om je een eerste indruk te geven en deel de weinigen die we graag zouden zien meedoen!

15 Bevestigd: Joseph Mawle is de belangrijkste antagonist

Joseph Mawle uit Game of Thrones
Joseph Mawle uit Game of Thrones

Joseph Mawle lijkt vast te houden aan het fantasy-genre, aangezien hij de tweede ster uit Game of Thrones is die zich bij Lord of the Rings voegt. Volgens Rotten Tomatoes zal Mawle een nieuwe schurk genaamd Oren in de show spelen. Er is nooit een personage met de naam Oren in Lord of the Rings geweest, maar Isildurs vader heette Orendil, misschien is dit hem wel?

14 Bevestigd: Robert Aramayo neemt de leiding over

Robert Aramayo als Ned Stark in Game of Thrones
Robert Aramayo als Ned Stark in Game of Thrones

Robert Aramayo verving onlangs Will Poulter als hoofdrolspeler in de show, die naar verluidt Beldor heet. Aramayo is vooral bekend door het spelen van een jonge Ned Stark in Game of Thrones in seizoen 6, samen met zijn rol naast Amy Adams in de film Nocturnal Animals.

13 Hope Join: Benedict Cumberbatch zou een geweldige Sauron maken

Benedict Cumberbatch als Richard III
Benedict Cumberbatch als Richard III

Benedict Cumberbatch sprak Sauron uit in The Hobbit, en aangezien deze nieuwe show zal plaatsvinden wanneer Sauron aan de macht begint te komen, zouden we graag zien dat Cumberbatch de rol weer oppakt. Hij is een veelzijdige acteur met veel ervaring en speelde een schurk in Star Trek Into Darkness.

12 Bevestigd: Morfydd Clark is de nieuwe Galadriel

Morfydd Clark
Morfydd Clark

Morfydd Clark's casting in de show is onze eerste hint dat deze nieuwe show de personages die we kennen niet volledig negeert. Volgens Rotten Tomatoes is Clark gecast als Galadriel, die eerder werd gespeeld door Cate Blanchett. Als je de actrice niet kent, speelde ze recentelijk in Crawl and His Dark Materials.

11 Bevestigd: Markella Kavenagh is een nieuw personage genaamd Tyra

Markella Kavenagh
Markella Kavenagh

Markella Kavenagh was de eerste actrice die werd gecast in Lord of the Rings van Amazon, wat moet betekenen dat haar karakter belangrijk zal zijn. Het enige dat we tot nu toe weten, is dat ze Tyra zal vertolken, een naam die we nog nooit eerder in een van de films of boeken hebben gehoord. Misschien wordt zij de hoofdrolspeelster?

10 Hope Join: We zouden graag Orlando Bloom Cameo zien

VERENIGDE STATEN - DECEMBER 01: The Lord of the Rings: de fellowship van de ring in de Verenigde Staten In december 2001 - Orlando Bloom als Legolas, een van de negen in de Fellowship. (Foto door 7831/Gamma-Rapho via Getty Images)
VERENIGDE STATEN - DECEMBER 01: The Lord of the Rings: de fellowship van de ring in de Verenigde Staten In december 2001 - Orlando Bloom als Legolas, een van de negen in de Fellowship. (Foto door 7831/Gamma-Rapho via Getty Images)

Het is onwaarschijnlijk dat Orlando Bloom zijn rol als Legolas opnieuw zou spelen, omdat het personage in het derde tijdperk werd geboren, terwijl de nieuwe show in het tweede tijdperk zal plaatsvinden. Maar dat betekent niet dat we Bloom cameo niet als een ander personage kunnen zien! Bloom werkt al samen met Amazon aan Carnival Row, dus het is alleen maar logisch.

9 Bevestigd: Daniel Weyman zou Elrond volledig kunnen verslaan

Hoofdfoto van Daniel Weyman
Hoofdfoto van Daniel Weyman

Hoewel het personage van Daniel Weyman nog geen naam heeft, denken we dat hij perfect zou passen om Elrond te spelen. Omdat ze al een jonge Galadriel hebben gecast, lijkt het erop dat ze zeker de geschiedenis van de ene ring zullen aanraken. De geschiedenis van Elrond en Galadriel zijn beide verbonden met de ene ring, dus Elrond moet op een gegeven moment deel uitmaken van de cast.

8 Bevestigd: we kunnen Dylan Smith zeker zien als een Hobbit

Hoofdschot van Dylan Smith
Hoofdschot van Dylan Smith

Als je I Am The Night, Maze Runner: Death Cure of Into The Badlands hebt gezien, herken je Dylan Smith misschien. Zijn rol is nog niet aangekondigd, maar hij heeft wel het lieve uiterlijk dat doet denken aan alle hobbits, maar ook het sjofele uiterlijk dat veel voorkomt bij dwergen, dus we weten dat hij er goed bij zal passen.

7 Hope Join: Hayley Atwell zou een perfecte Aredhel zijn

Hayley Atwell in Pillars of the Earth
Hayley Atwell in Pillars of the Earth

Aredhel stond bekend als "The White Lady of Ñordor", en de neef van Galadriel in de Silmarillion. Haar personage was nooit in een van de films te zien, maar op basis van de beschrijving van haar personage van 'donker haar en een bleke huid', denken we dat Hayley Atwell perfect zou passen!

6 Bevestigd: Nazanin Boniadi is enthousiast om aan het avontuur te beginnen

Nazanin Boniadi op tegenpartij
Nazanin Boniadi op tegenpartij

Nazanin Boniadi is vooral bekend van haar rollen in Scandal, How I Met Your Mother, en voor haar hoofdrol naast Charlize Theron in Bombshell. Boniadi bevestigde haar rol toen ze op sociale media deelde, "vereerd om Tolkien te verkennen met een ongelooflijk gezelschap van acteurs, schrijvers en verhalenvertellers. Laat de avonturen beginnen."

5 Bevestigd: Ismael Cruz Córdova heeft zijn weg gevonden van de Mandalorian

Ismael Cruz Córdova de laterals fotoshoot
Ismael Cruz Córdova de laterals fotoshoot

Ismael Cruz Córdova is een nieuwe aankomende acteur die voor het laatst te zien was als Qin in The Mandalorian. Hij speelde ook in Ray Donavon en Miss Bala naast Gina Rodriguez. Hier is een leuk weetje: Córdova, Puerto Ricaans, zal de eerste Latino-acteur zijn die ooit de hoofdrol zal spelen in een Lord of the Rings-aanpassing, dus we kunnen niet wachten om te zien wat hij naar de show brengt!

4 Hope Join: Tom Mison lijkt al op de jonge Isildur

Tim Mison op Sleepy Hollow
Tim Mison op Sleepy Hollow

Isildurs personage was ongelooflijk relevant tijdens de tweede leeftijd, dus het is moeilijk voor te stellen dat hij geen deel zal uitmaken van de serie. Als ze van plan zijn het personage te casten, is Tom Mison van Sleepy Hollow en HBO's Watchmen onze eerste keuze. Zijn gelijkenis met Harry Sinclair, die Isildur speelde in LotR, is griezelig.

3 Bevestigd: Ema Horvath gaat van horror naar fantasie

Ema Horvath in Like. Share. Follow (2017)
Ema Horvath in Like. Share. Follow (2017)

Ema Horvath staat bekend om haar hoofdrol in de horrorfilms Like. Deel. Volgen. en The Gallows Act II. We weten nog niet zeker wie Horvath zal uitbeelden, maar volgens Deadline zal zij een van de hoofdrollen in de show zijn. We zijn verheugd om te zien dat Horvath haar horror-roots achter zich laat en we kunnen niet wachten om haar in de show te zien!

2 Bevestigd: Tom Budge hoopt fans tevreden te stellen

Tom Budge
Tom Budge

Tom Budge is een Australische acteur die bekend staat om zijn rollen in Larry Crowne en The Pacific. Budge deelde zijn mening over de casting op zijn sociale-mediapagina, "dank aan alle Tolkien/LOTR-fans, autoriteiten en filosofen voor hun buitengewoon genereuze en vriendelijke wensen van steun. Ik ben echt dankbaar voor deze ervaring en hoop aan je verwachtingen te voldoen (en hopelijk te overtreffen!)."

1 Hope Join: Austin Butler zou een jonge Celeborn kunnen spelen

Austin Butler op The Shannara Chronicles
Austin Butler op The Shannara Chronicles

Celeborn is nog een ander personage dat relevant is in het tweede tijdperk, en wie kan hem beter spelen dan de al van nature blonde Austin Butler? Net als Marton Csokas die het personage speelde in LotR, heeft Butler broeierige ogen die bij het personage passen. Om het nog beter te maken, heeft hij zelfs ervaring met het spelen van een elf uit zijn rol in The Shannara Chronicles.

Aanbevolen: