De cast van 'Ugly Betty': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Ugly Betty': waar zijn ze nu?
De cast van 'Ugly Betty': waar zijn ze nu?
Anonim

Ugly Betty werd voor het eerst uitgezonden in 2006, waardoor actrice America Ferrera haar allereerste hoofdrol kreeg na haar tijd in de Sisterhood Van De Reizende Broek. Ferrera speelde de rol van Betty, een hardwerkend meisje dat worstelt in de uitgeverij omdat haar uiterlijk niet past bij de schoonheidsnorm. Hoewel de show verplicht was een favoriet bij de fans te worden, eindigde het in 2010 na 4 seizoenen.

Hoewel we weten dat Amerika later verscheen in de populaire NBC- en Netflix-serie, Superstore, willen fans graag weten wat de andere leden van de cast, waaronder Vanessa Williams, Michael Urie en Mark Delicato. Dus, waar is de cast van Ugly Betty vandaag? Laten we het uitzoeken!

10 America Ferrera

Via Glamour
Via Glamour

America Ferrera speelde niemand minder dan Betty Suarez, de serieleider die een baan krijgt bij Mode magazine, een prestigieuze modepublicatie. De rol bracht Ferrera in de schijnwerpers en stelde haar in staat om de eerste Latijnse vrouw te worden die de Outstanding Lead Actress Award won bij de Emmy's.

Vandaag speelt Amerika de hoofdrol in nog een andere sitcom, Superstore, waar ze de rol van Amy Sosa speelt. Naast het succes dat ze in haar professionele leven heeft behaald, heeft Amerika ook enorm veel succes gehad in haar persoonlijke leven. De actrice beviel van haar en haar man, Ryan Piers Williams, het tweede kind samen in 2020.

9 Vanessa Williams

Via Glamour
Via Glamour

Vanessa Williams was de perfecte kandidaat om het tijdschrift Anna Wintour van Mode op Ugly Betty te spelen. Ze staat niet alleen bekend om haar mode, maar Williams is ook de voormalige Miss America, wat goed aansluit bij haar karakter.

Na het einde van de show werd Vanessa gecast als een vaste serie op Desperate Housewive's, waar ze naast Felicity Huffman, Eva Longoria en Marcia Cross zou verschijnen. Sindsdien is Williams verschenen in gastrollen in shows zoals 666 Park Avenue, Modern Family en The Good Wife.

8 Michael Urie

Via Just Jared
Via Just Jared

Michael Urie was na Betty zelf gemakkelijk het favoriete personage van de fans. De ster portretteerde niemand minder dan Marc St. James die de harten van zowat elke kijker wist te veroveren. Urie speelde de hoofdrol in de webserie Mode After Hours, waarin hij samen met co-ster Becki Newton verscheen.

Vandaag heeft Michael een aantal prijzen gewonnen voor zijn rollen in televisie en film, waaronder optredens in projecten zoals Younger, Workaholics en Modern Family.

7 Eric Mabius

Via Hallmark Movies
Via Hallmark Movies

Eric Mabius speelde de hele serie door niemand minder dan Betty Suarez' rokkenjager baas Daniel, een personage waar fans van hielden of haatten, en het was meestal het laatste.

Sinds de show is afgelopen, heeft Eric zijn acteerwerk voortgezet en heeft hij een aantal succesvolle rollen gescoord in hitshows zoals Scandal, Blue Bloods en Chicago Fire, om er maar een paar te noemen. Alsof dat nog niet genoeg was, werkt de acteur sinds 2015 samen met Hallmark aan een romcom-serie, Signed, Sealed, Delivered.

6 Markeer Indelicato

Via Entertainment Tonight
Via Entertainment Tonight

Mark Indelicato, die de rol speelde van Betty's neef, Justin Suarez, was het scene-stelende, door mode geobsedeerde fan-favo-personage wiens verhaallijn overal schitterde. Nadat de show was afgelopen, verscheen Mark eind jaren 2000 in een handvol televisieshows, maar in 2012 zette hij officieel het acteren in de wacht.

De ster nam de beslissing om terug naar school te gaan waar hij naar de New York University zou gaan. In 2014 was Mark weer betrokken bij de actie en verscheen hij in de film White Bird In A Blizzard voordat hij een vaste rol kreeg in Dead of Summer.

5 Becki Newton

Via GuySpeed
Via GuySpeed

Becki Newton speelde de rol van Amanda Tanen, wat de rol zou worden die haar in de schijnwerpers bracht. Newton nam de rol van de hele serie op zich en speelde de norse receptioniste bij Mode.

De ster hernam haar rol in de webserie Mode After Hours uit 2008. Naast haar succes op Ugly Betty, kreeg Becki ook rollen in hitshows zoals How I Met You Mother, Divorce en The Goodwin Games om er maar een paar te noemen. Nu bereidt ze zich voor op haar tijd voor de aankomende Netflix-aanpassing van The Lincoln Lawyer.

4 Ana Ortiz

Via Entertainment Weekly
Via Entertainment Weekly

Ana Ortiz deed mee aan de serie als niemand minder dan Hilda Suarez, de oudere zus van Bett. De ster is verder verschenen in rollen in Devious Maids, Hung en Whiskey Cavalier.

De meest recente rol van de actrice was in de populaire Disney+ film Love, Victor, waar ze de hoofdrol speelde, de moeder van Michael Cimino, Isabel Salazar. Bovendien hadden Ana en America hun eigen Ugly Betty-reünie toen Ortiz samen met haar voormalige zus op het scherm in een aflevering van Superstore verscheen.

3 Tony Plana

Via Entertainment Weekly
Via Entertainment Weekly

Tony Plana nam de rol aan van Betty's vader, Ignacio Suarez. De acteur heeft een behoorlijk uitgebreide carrière op televisie gehad, met rollen in shows als Desperate Housewives, Jane The Virgin, ER en Blue Bloods.

Een rol die fans graag zagen om Tony te zien spelen, is niemand minder dan America Ferrera's vader in haar NBC-show, Superstore. Het duo verscheen naast elkaar in een aantal afleveringen, waardoor Ugly Betty-fans tevreden waren met weer een snelle reünie op het scherm.

2 Ashley Jensen

Via The Independent
Via The Independent

Ashley Jensen speelde de rol van Christina McKinney, een Schotse modeontwerpster die voor veel opschudding zorgde bij Ugly Betty. De producers van de show hielden zoveel van Jensen dat ze het personage volledig herschreven, zodat ze haar echte accent kon behouden.

Jensen is sindsdien verschenen in een aantal Amazon-series, waaronder Catastrophe en de Netflix-productie After Life. De actrice heeft ook voice-acting gedaan in films zoals Sherlock Gnomes en How To Train Your Dragon, om er maar een paar te noemen.

1 Judith Light

Via de telegraaf
Via de telegraaf

Judith Light speelde de rol van Claire Meade in Ugly Betty. Nadat ze haar rol had verpletterd, werd de ster aan boord gebracht als een seizoensregulator in het tweede seizoen van de show.

Nu speelt Light de hoofdrol in de populaire Netflix-show, The Politician, waarin ze samen met Ben Blatt en het icoon zelf, Bette Midler, verschijnt, wat bewijst dat haar acteervaardigheden nergens heen gaan, op elk moment snel!

Aanbevolen: