De cast van 'Scrubs': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Scrubs': waar zijn ze nu?
De cast van 'Scrubs': waar zijn ze nu?
Anonim

Scrubs documenteert de kronieken van medisch stagiaire John Dorian, gespeeld door niemand minder dan Zach Braff, die de show zeker naar grote hoogten katapulteerde. Na het debuut in 2001, duurde de serie, met Braff naast Donald Faison en Sarah Chalke, om er maar een paar te noemen, maar liefst 9 seizoenen, en eindigde officieel in 2010.

Sinds het einde van de show hebben fans sindsdien zeker de hilarische grappen gemist van Perry Cox, gespeeld door John C. McGinley, van het Sacred Heart Hospital tot aan de bromance van Zach en Donald. Nu er meer dan een decennium is verstreken, is dit wat de cast van Scrubs vandaag doet.

10 Zach Braff

Zach Braff, die niemand minder dan J. D speelde, werd de hoofdrolspeler van de show! De acteur was niet veel eerder verschenen Scrubs, vandaar dat hij alles liet vallen voor zo'n grote rol. Vandaag de dag blijft Zach erg betrokken bij de industrie.

In 2011 schreef hij een toneelstuk genaamd All New People dat in première ging in Manhattan en later naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde. De acteur schreef en regisseerde ook zijn allereerste film, Wish I Was Here in 2014, die het regiedebuut van de sterren werd!

9 Sarah Chalke

Sarah Chalke nam de rol van Dr. Elliott Reid op Scrubs op zich en nam ook de rol van Dr. Stella Zinman op How I Met Your Mother in 2008, twee jaar voordat ze afscheid nam van Dr. Reid voorgoed!

Nadat de show was afgelopen, kreeg Chalke rollen in Cougar Town, Grey's Anatomy en zelfs de stem van Beth in Rick & Morty. In 2016 scoorde Sarah de rol van Gabi in de film Mother's Day met Jennifer Aniston, Kate Hudson en Julia Roberts, om er maar een paar te noemen.

8 Donald Faison

Donald Faison was behoorlijk bekend voordat hij bij de show kwam en blijft ook daarna bekend! Aan het einde van de serie trouwde Donald in 2012 bij Zach Braff thuis met CaCee Cobb. Donald verwelkomde hun zoon Rocco in 2013 en dochter Wilder Frances in 2015.

Als het op acteren aankomt, heeft Faison zijn stem geleend aan Adventure Time, terwijl hij verscheen in films als Kick-Ass 2, Pitch Perfect en Wish I Was Here, naast Braff.

7 John C. McGinley

John C. McGinley speelde de legendarische rol van Perry Cox in de hitshow Scrubs. Sindsdien speelde John als Remington Stewart Mansfield in de komische televisieserie Ground Floor. De show werd helaas in 2015 geannuleerd, waardoor McGinley de aandacht kon verleggen naar het theater.

De acteur verscheen in de Broadway-revival van Glengarry Glen Ross, die in 2012 opende. Naast acteren is John C. McGinley erg betrokken als het gaat om zijn filantropische werk, met name de National Down Syndrome Society en Global Down Syndrome Foundation, waarvoor hij woordvoerder is.

6 Judy Reyes

Judy Reyes speelde het favoriete personage van verpleegster Carla Espinosa! Na 9 seizoenen van vreugde aan de show te hebben gebracht, ging Judy Zoila Diaz spelen in het Lifetime-komedie-drama, Devious Maids.

De actrice blijft op het scherm verschijnen, landt gast en terugkerende rollen in Fresh Off The Boat, iZombie en Jane The Virgin, waar ze Dina Milagro speelde. Tegenwoordig werkt Reyes aan The Good Wife en speelt ze de rol van Nola Gades, die ze in 2016 belandde.

5 Neil Flynn

Hoewel Neil Flynn misschien niet op de hoogte is van dingen op sociale media, houden we hem zeker bij! De acteur die de conciërge van het Sacred Heart Hospital speelde, ging verder als Mike Heck in de ABC-hit The Middle.

De show eindigde officieel in 2018 na bijna een decennium eerder te debuteren. Naast acteren heeft Flynn ook de stem van Chuck ingesproken in de DC Comics-webserie, Vixen, terwijl hij Max Flush in een handvol afleveringen van Bob's Burgers deed.

4 Ken Jenkins

Ken Jenkins nam de rol van Dr. Bob Kelso op zich, wat de show bekendheid bezorgde, aangezien Jenkins al geruime tijd bekend was in de industrie!

Na zijn tijd op Scrubs speelde Jenkins Chick, de vader van Courteney Cox in de hitserie Cougar Town, terwijl hij de hoofdrol speelde in twee afleveringen van Netflix's A Series of Unfortunate Events. In 2019 verscheen Ken in de rol van Tom in Girls Weekend, wat tot nu toe zijn laatste rol blijft.

3 Robert Maschio

Robert Maschio speelde de rol van Todd "The Todd" op Scrubs, en net als zijn collega-cast-alumnes, kreeg Maschio later een plek in de show van Courteney Cox, Cougar Town en Undateable.

Terwijl acteren in Hollywood een geweldig optreden was voor de ster, trok Robert weg uit de schijnwerpers en haalde zijn makelaarsvergunning. Zijn laatste rol was in 2018 op Bones voordat hij overstapte naar onroerend goed in Los Angeles.

2 Sam Lloyd

Sam Lloyd speelde de rol van Ted op Scrubs, maar na het einde van de show slaagde hij erin zich te herenigen met enkele van zijn vrienden op het scherm in The Middle, Dr. Ken en Alex Inc., waar hij slaagde erin om samen te werken met Neil Flynn en Zach Braff.

In 2019 kreeg de acteur helaas de diagnose kanker, en ondanks dat hij er doorheen gevochten heeft, bezweek de acteur op 30 april 2020 op 56-jarige leeftijd aan zijn ziekte.

1 Aloma Wright

Aloma Wright was misschien geen hoofdrolspeler in Scrubs, maar ze was praktisch in elke aflevering! Wright speelde niemand minder dan Laverne Roberts en deed dat voor maar liefst 92 afleveringen.

Na de show keerde Wright terug naar haar acteerwortels en portretteerde ze een andere verpleegster, Maxine Landis op Days Of Our Lives, wat ze deed van 2008 tot 2015. De actrice was ook te zien in Private Practice, The Soul Man, en Het gastenboek. Nadat ze eindelijk lid was geworden van Instagram, was Aloma verheugd om vorig jaar aan te kondigen dat ze zich bij de cast van Young Dylan zou voegen.

Aanbevolen: