Cardi B gaat 'Fast and Furious', 8 details over haar tijd met de franchise

Inhoudsopgave:

Cardi B gaat 'Fast and Furious', 8 details over haar tijd met de franchise
Cardi B gaat 'Fast and Furious', 8 details over haar tijd met de franchise
Anonim

Fans werden gek toen bekend werd dat Cardi B zich bij de cast van Fast and Furious 9 zou voegen. Er waren veel mensen verrast door deze castingkeuze, omdat het zo onverwacht was, terwijl anderen dachten dat het precies de juiste hoeveelheid vonk was om echt een verleidelijke energie te creëren voor dit volgende deel in de serie.

Tijdens een aantal pandemiegerelateerde tegenslagen genoten fans van een paar teaserposts van Cardi B, waarmee ze enthousiast de opwinding van haar volgers voor de grote release van de film opvoerde. Het bleek een enorme hit aan de kassa, en voor Cardi B op persoonlijk vlak. Dit is wat we weten over Cardi B's tijd met de Fast and Furious-franchise…

8 Cardi B wordt Leysa

Cardi B voegt zich bij de beruchte cast van Fast and Furious in de rol van Leysa. Het blijkt dat Leysa het zusje van Cara is. Thrillist rapporteert over de complexiteit van de betrokkenheid van het personage bij de film. Op een gegeven moment zegt Jacob tegen Dom dat hij samenwerkt met Otto, een rijke jongen die geld van zijn vader overhevelt. Jakob en Otto laten Dom arresteren door Interpol die hem in een busje schuifelt. Als iedereen zit, zetten de agenten hun helm af en onthullen dat ze de babes zijn, geleid door Leysa van Cardi B."

7 It's A Teaser Cameo Role

Cardi B's cameo-rol is klein, maar kan het best worden omschreven als een teaserrol die verwijst naar haar toekomstige betrokkenheid bij de serie. Ondanks het feit dat het geen grote rol is, is haar personage nu officieel geïntroduceerd en het is niet te voorspellen hoe haar rol zich vanaf hier zal blijven ontwikkelen. De mogelijkheden voor toekomstige betrokkenheid zijn eindeloos.

6 Ze past precies bij de cast

Bronnen onthullen dat de tijd die Cardi B op de set doorbracht absoluut een natuurlijke fit was. Ze vond het geweldig om tijd door te brengen met Ludacris en Don Omar, en ze vond het geweldig om Vin Diesel te leren kennen. Republic World citeert haar beschrijving van Diesel als zijnde; "Hij is gewoon zo aardig, zo dope. Hij zal ervoor zorgen dat je je zo op je gemak voelt." Ze leek een natuurlijke vibe te hebben met iedereen op de set en hun chemie was goed tijdens het filmen van scènes.

5 Ze was verlegen om flirterig te worden

Het is moeilijk voor te stellen dat Cardi B verlegen is, maar blijkbaar had ze, toen haar personage in het Spaans met Vin Diesel moest flirten, echt moeite om over haar verlegenheid heen te komen. Bronnen onthullen dat Cardi B ongelooflijk zelfbewust was over het prikkelen van Vin Diesel en dat hij van dichtbij en persoonlijk optrad terwijl hij zei; "Dímelo, Papi", wat zich verta alt naar "wat is er, schat?"

Ze werd beschreven als zichtbaar ongemakkelijk en zei dat ze nog nooit eerder "in het Spaans heeft geflirt", maar na een paar pogingen lukte het haar. We zullen deze scène nu allemaal anders bekijken…

4 Ze hield echt van Vin Diesel

Na de gelegenheid te hebben gehad om tijd te delen met de cast van Fast and Furious op de set van de film, werd het duidelijk dat Cardi B echt dol was op Vin Diesel. Ze hield van zijn stijl en energie en beschreef hem als een 'totale bada--'. De twee klikten meteen en creëerden een plezierige werkomgeving. Dit zorgde voor een meer bemoedigende sfeer voor Cardi's eerste rol van deze aard.

3 Ze kan de dochter van Vin Diesel bedanken voor deze kans

Cardi B kan de dochter van Vin Diesel bedanken voor deze grote doorbraak. Het bleek dat ze werd gevraagd om in F9 te schitteren omdat de dochter van Vin Diesel een grote fan was van haar muziek. Ze is zo'n grote fan dat ze haar vader lastig viel over het casten van Cardi, en hij gehoorzaamde. Natuurlijk heeft de franchise een enorme kans om te profiteren door een veel jongere fan te zien die zich aangetrokken voelt tot de film, om meer kijkers naar de franchise te brengen.

2 Ze ging op natuurlijke wijze met haar karakter om

Cardi B sprak een grote waardering uit voor haar karakter en zegt dat ze heel gemakkelijk in de rol van Leysa kon passen. Ze stapte in haar schoenen en was bijna onmiddellijk in staat om alles te belichamen wat de producenten voor deze specifieke rol voor ogen hadden. Cardi B sprak zijn vreugde en verbondenheid uit over de mogelijkheid om in de rol van een zeer 'krachtige, sterke vrouw' te stappen.

1 Ze komt terug voor meer

Cardi B's fans kunnen officieel feest vieren! Vin Diesel heeft bevestigd dat ze inderdaad terug zal zijn voor de volgende aflevering van Fast and Furious, en dat hij met het team heeft samengewerkt om een groeiende rol voor haar in de F10 te cultiveren. Haar rol zal worden versterkt en verder ontwikkeld voor de laatste 2 afleveringen van de franchise, voordat het officieel tot een einde komt.

Het lijkt erop dat deze filmrol een enorm succes was, en fans zijn verheugd om te zien wat de volgende Fast and Furious-film betekent voor Cardi's personage.

Aanbevolen: