Hoe 'The Goldbergs'-ster Wendi McLendon haar nettowaarde van $ 5 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe 'The Goldbergs'-ster Wendi McLendon haar nettowaarde van $ 5 miljoen vergaarde
Hoe 'The Goldbergs'-ster Wendi McLendon haar nettowaarde van $ 5 miljoen vergaarde
Anonim

De perfecte familie-sitcom geeft kijkers het gevoel dat ze zich kunnen verhouden tot de personages, en dat geldt zeker voor The Goldbergs. De vermakelijke show speelt zich af in de jaren 80 en de cast is net zo getalenteerd als de geliefde cast van Modern Family.

Wendi McLendon-Covey staat bekend om het spelen van Beverly Goldberg, de moeder van Adam, Barry en Erica, en de vrouw van Murray. Acht seizoenen lang heeft de show het publiek aan het lachen gemaakt en emotioneel aan het denken gezet over hun eigen familieleden.

McLendon-Covey heeft een nettowaarde van $ 5 miljoen. Laten we eens kijken naar de projecten die haar hebben geholpen om daar te komen.

'De Goldbergs'

Het lijkt me geweldig om aan een sitcom te werken, want dat betekent vaste uren, een cast leren kennen en hopelijk mooie herinneringen maken en plezier hebben. Ed O'Neill heeft in de loop der jaren veel rollen gespeeld en het is absoluut indrukwekkend dat Wendi McLendon-Covey bijna tien jaar Beverly Goldberg heeft gespeeld.

Sinds Wendi McLendon-Covey acht seizoenen in een sitcom speelde, heeft dit bijgedragen aan haar vermogen.

Jeff Garlin kreeg $ 84.000 betaald voor elke aflevering van seizoen twee, volgens Cheat Sheet, dus het is mogelijk dat het salaris van McLendon-Covey vergelijkbaar is. De publicatie merkt ook op dat volgens The Hollywood Reporter "nieuwkomers" $ 15.000 tot $ 20.000 kunnen verdienen voor elke aflevering van een kabel- of netwerkshow, en dat acteurs met meer delen op hun cv $ 150.000 kunnen krijgen voor elke aflevering.

Hoewel niemand zeker weet wat de actrice wordt betaald voor elke aflevering van The Goldbergs, zou het waarschijnlijk oplopen over acht seizoenen.

Murray Beverly en Adam in de keuken van het huis op The Goldbergs
Murray Beverly en Adam in de keuken van het huis op The Goldbergs

McLendon-Covey deelde dat het goed met haar zou zijn als The Goldbergs de jaren '90 in zouden gaan. Ze zei in een interview met Us Weekly: Laat me dit zeggen - ik weet dat we niet voor altijd in de jaren '80 kunnen blijven, wat prima is. Maar we zullen altijd erg vaag zijn met de datum, want dat is het apparaat van de show. Dat het wordt verteld door het geheugen. Details zijn vlekkerig en de tijd springt rond. Maar als het netwerk wil dat de show doorgaat en we de jaren '90 in moeten, is dat prima.'

De actrice legde ook uit: "Ik zou het geweldig vinden als Bev een kleinkind vasthoudt. Ik zou ook graag een tijdperk bereiken waarin ze een leren broek gaat dragen, omdat de echte Beverly zich in het echte leven ook zo kleedt. Ze leeft en is daarbuiten en kleedt zich als een rock n' roller in de 70 en ze trekt het voor zich uit."

Andere rollen

Fans van bruidsmeisjes zullen Wendi McLendon-Covey waarschijnlijk herkennen omdat ze de rol van Rita speelde. Dit was een van de grootste rollen van haar carrière, naast het spelen van Beverly Goldberg.

McLendon-Covey speelde ook in 2012's What To Expect When You're Expecting, 2012's Magic Mike en 2018's Goosebumps 2: Haunted Halloween.

Een andere baan

Een tv- of filmacteur zijn klinkt heel verfijnd en glamoureus, en het is gemakkelijk om aan te nemen dat het geld gewoon binnenstroomt. Maar het kan ook moeilijk zijn omdat er lange periodes kunnen zijn waarin het moeilijk is om gecast te worden of misschien een Tv-piloot gaat toch niet naar series.

Het is interessant om te horen dat hoewel McLendon-Covey gestaag acteerde, ze een andere baan had: redacteur voor een tijdschrift over maatschappelijk werk. Dus naast haar acteerrollen verdiende ze wat geld met deze baan, en het klonk als een praktische manier om een inkomen binnen te krijgen als ze geen rol te spelen had. Dit is heel logisch en herkenbaar.

In een interview met We althsimple zei ze: Ik zou in mijn trailer zijn om dingen op de set te bewerken en op locatie met mijn computer en mijn manuscriptbewerking. Het ding met acteren is dat iedereen denkt dat je een hoop geld verdient. En het geld is goed als je werkt. Maar je kunt lang van baan wisselen.”

McLendon-Covey deelde dat mensen zouden vragen waarom ze deze baan had, omdat ze het als actrice moet hebben ingepikt. Ze zei dat omdat acteurs belasting moeten betalen en de mensen in hun team, zoals een advocaat, manager, agent en publicist, het niet echt veel geld was. McLendon-Covey zei dat ze de "flexibiliteit" leuk vond om haar baan te hebben en vervolgens schetsen te maken en aan haar acteerwerk te werken.

Ze deed dit 12 jaar lang en deelde: "Het gaf me een gevoel van stabiliteit dat ik een vast inkomen kreeg."

Wendi McLendon-Covey speelde niet alleen in geweldige en hilarische films zoals Bridesmaids, maar ze speelde acht seizoenen lang een geweldig sitcom-personage, Beverly Goldberg. Ze heeft een indrukwekkend vermogen van $ 5 miljoen en had zelfs een regelmatige bewerking voor een tijdschrift.

Aanbevolen: