Wat is er met Elaine Hendrix gebeurd na 'Parent Trap'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Elaine Hendrix gebeurd na 'Parent Trap'?
Wat is er met Elaine Hendrix gebeurd na 'Parent Trap'?
Anonim

Opgroeien en keer op keer naar The Parent Trap kijken (heb je ook je VHS-band kapot gemaakt na zoveel gebruik?) die drie dingen in ons opkwamen. Een; de beroemde geheime handdruk, twee; we wilden de derde verborgen dochter in de familie Parker-James zijn, en drie; we haatten Meredith net zo veel als de tweeling, Hallie en Annie, die Lindsay Lohan speelde.

Een van Millennials dierbaarste bezigheden is het haten van de slechterik van The Parent Trap, Meredith Blake. Ze was de belichaming van Cruella de Vil of barones Schraeder, schreef de L. A. Times, en niet minder koud en berekenend slecht. Om nog maar te zwijgen van perfect gestileerd en absoluut mooi. Toen ze die charme uitzette die voorbehouden was aan haar verloofde, de vader van de tweeling, Nick Parker, werd haar glimlach verwrongen en werd ze de toekomstige slechte stiefmoeder. Die gebogen wenkbrauw liet ons zien dat ze erover dacht om de snotaapjes naar kostschool te sturen.

Elaine Hendrix speelde Meredith met zo'n vaardigheid en vertrouwen dat haar optreden vastzit in onze psyche. Er gaat geen dag voorbij dat Hendrix niet wordt herkend voor Meredith. Maar onlangs is de houding van fans ten opzichte van het personage veranderd. In plaats van Hendrix te vragen ze naar Zwitserland te sturen, moedigen ze Meredith aan met JusticeForMeredithBlake. Dus wat is er gebeurd dat fans ineens dol zijn op de misschien-niet-schurk, en wat heeft Hendrix al die tijd gedaan?

Ze is glamoureus op 'Dynasty' en runt een liefdadigheidsinstelling voor dieren

In navolging van Meredith probeerde Hendrix geen rol te spelen als de 'stekelige blondjes'. Toch nam ze het op tegen Superstar uit 1999, waar ze een kwaadaardige cheerleader speelde, en vervolgens tegen Bad Boy uit 2002. Ze speelde ook rollen in een aantal tv-films en maakte gastoptredens in shows als Friends, Charmed en CSI.

Later had ze bogen in de shows Joan of Arcadia, 90210, Anger Management en Sex & Drugs & Rock & Roll. Ze behaalde nog meer succes in de shows Paradise Lost en de CW's Dynasty reboot, waarin ze echt schittert als een glamoureuze Alexis Carrington.

In tegenstelling tot Meredith, die in paniek raakte toen de tweeling een hagedis in haar haar stopte, houdt Hendrix ook van dieren en is hij een stevige dierenactivist geworden. Ze richtte een organisatie op genaamd The Pet Matchmaker, die helpt bij het vinden van huizen voor geredde dieren.

Ze werd dierenactiviste na het bekijken van undercoverbeelden van een pelsoperatie. Kijken voelde als "iemand trapte me in mijn maag", en het zette haar aan tot actie. Ze is ook een strikte veganist.

Ze heeft meer activisme gedaan en is nog niet klaar met praten over Meredith

Hendrix vindt het niet erg dat ze door de jaren heen is gestereotypeerd. Als Meredith haar nooit verlaat, kan ze net zo goed het beroemde personage gebruiken om iets goeds te doen. Tijdens de lockdown herenigde ze zich met haar Parent Trap-medesterren om 22 jaar later over de film te praten ten voordele van de World Central Kitchen, een non-profitorganisatie die ma altijden verstrekt na natuurrampen.

Tijdens de reünie vertelde Hendrix hoe de reacties op haar personage door de jaren heen zijn veranderd. Fans willen JusticeForMeredithBlake, en terecht, zegt Hendrix. Tijdens de reünie zei Hendrix dat de dynamiek van haar personage "echt rond is".

"Nu is er de hele generatie die denkt dat Meredith is als Goals," zei ze.

Terug tijdens het 20-jarig jubileum van de film, koppen als "Justice for Meredith Blake, 'The Parent Trap's' Unsung Hero," "Why Meredith Blake Is My Queer Icon," en "The Parent Trap, Meredith Blake and the Ongoing Terugwinning van 'Bitch'", promootte de liefde van Meredith.

Meredith was niet langer de slechterik, maar in plaats daarvan een inspiratie, een onbeschaamd ambitieuze jonge vrouw met een droombaan, een geweldige garderobe en een perfecte rode Chanel-manicure. Om Merediths eigen slogan te gebruiken: 'Jong en mooi zijn is niet een misdaad', schreef de L. A. Times.

Hendrix wist precies hoe hij Meredith moest spelen. Ze begon haar niet te spelen omdat ze dacht dat ze de slechterik was. "Een van de sleutels tot het spelen van schurken is dat de personages je nooit als een schurk beschouwen." Nu: "Iedereen ha alt alles in wat ik al over haar had gedacht en dat verhaal dat Meredith over zichzelf dacht", vertelde Hendrix aan Us Weekly."Dus, natuurlijk, ze was niet de slechterik. Natuurlijk was ze het slachtoffer van deze twee kleine monsterlijke tweelingen en hun ouders."

"Die kinderen waren verschrikkelijk voor haar! En nu wordt het verhaal herschreven", zei Hendrix tegen de L. A. Times. "Ik krijg nu de hele tijd: 'Ik sta Meredith. Ik haatte haar, maar nu ben ik stanning.'"

Hendrix is het er wel mee eens dat Meredith een traditionele schurk is, maar dat gezegd hebbende, ze houdt van "dat er tegenwoordig tientallen meiden zijn, een hele generatie nu, die Meredith niet als een schurk zien. Ze zien haar als een ambitie. Met elk personage dat een acteur speelt, moeten we ons gedrag rechtvaardigen. Dus, weet je, Elaine Hendrix, de actrice, wist dat Meredith Blake de slechterik was, maar voor zover Meredith Blake gaat… ze deed gewoon wat ze nodig had om te krijgen wat ze wilde in het leven. Ze zag hier niets verkeerds in. Er is zeker een deel van mij dat blij is voor Meredith Blake dat ze gerechtvaardigd is."

Hendrix moedigt deze kijk op Meredith zeker aan en bouwt een geweldige relatie op met die stans. Toen een Twitter-gebruiker tweette: "Kinderen van tegenwoordig zullen nooit weten hoeveel we deze vrouw haatten", retweette Hendrix het en antwoordde: "Ik zal jullie allemaal naar Zwitserland sturen." Dat is de 411.

Aanbevolen: