Jennifer Lawrence verloor deze belangrijke tv-rol aan Blake Lively

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence verloor deze belangrijke tv-rol aan Blake Lively
Jennifer Lawrence verloor deze belangrijke tv-rol aan Blake Lively
Anonim

Jennifer Lawrence is een ongelooflijk getalenteerde actrice die al enorm veel succes heeft geboekt in haar carrière. Lawrence speelde in de Hunger Games- en X-Men-franchises, en ze heeft veelgeprezen uitvoeringen geleverd die haar hebben gevestigd als een vaste Oscar-winnaar.

Hoewel Lawrence het schijnbaar allemaal kan doen terwijl de camera's draaien, heeft de actrice een aantal belangrijke rollen gemist. Eerder in haar carrière was de actrice vastbesloten om een rol te spelen in een populaire televisieshow, maar niemand minder dan Blake Lively zou haar daarvoor verslaan.

Laten we Jennifer Lawrence eens nader bekijken en de rol die ze verloor.

Lawrence is een Oscar-winnaar

Jennifer Lawrence acteert al jaren op het grote kleine scherm en op dit moment is ze een van de meest gevestigde artiesten in heel Hollywood. Ze heeft niet alleen twee enorme franchises op het grote scherm verankerd, waaronder de Hunger Games-franchise, maar ze heeft ook een Academy Award gewonnen voor haar veelgeprezen werk.

Een vroege onderbreking voor Lawrence's carrière vond plaats in 2007 toen ze werd gecast als hoofdrolspeler in The Bill Engvall Show, die een paar seizoenen duurde. Ze zou in die show schitteren naast de toekomstige ster van Santa Clarita Diet, Skyler Gisondo, en ze gebruikte de show als startpunt voor haar carrière. Het einde van de show leidde ertoe dat Lawrence haar dromen najaagde op het grote scherm.

Na een aantal jaren aan filmwerk te hebben gedaan, beleefde Lawrence een grote doorbraak toen ze werd gecast als Mystique in X-Men: First Class en de komende 8 jaar een steunpilaar in de franchise werd. Alsof dat niet indrukwekkend genoeg was, werd ze het jaar daarop gecast als Katniss Everdeen in de Hunger Games-franchise, waardoor die films ook aan de kassa tot enorm succes werden gebracht. Hoe geweldig deze franchises ook waren voor haar carrière, Lawrence leverde uitstekend werk in andere films.

Tijdens haar uitzonderlijke carrière is Jennifer Lawrence genomineerd voor in totaal vier Academy Awards en won ze uiteindelijk de beste actrice voor haar optreden in het Silver Linings Playbook van 2012. Haar meest recente Oscar-nominatie was voor Beste Actrice voor haar rol in de film Joy.

Tijdens haar carrière kwamen er dingen naar voren voor Lawrence, maar zelfs zij heeft een paar grote kansen gemist.

Ze heeft een paar rollen gemist

Eén ding dat in Hollywood waar blijft, is dat zelfs de grootste sterren kansen mislopen om te schitteren in grote films en televisieshows. Of ze de rol nu ronduit doorgeven of duidelijk worden verslagen door een andere ster, het is gewoon onmogelijk voor een A-lijstartiest om elke rol te krijgen die ze willen. Lawrence is succesvol geweest, maar zelfs zij heeft een film van een miljard dollar misgelopen.

Volgens Lawrence: Het enige dat me echt heeft vermoord, zoals de enige keer dat ik ooit echt kapot ben geweest door een auditie te verliezen, omdat je meestal denkt, 'Ah, was' Het was zo bedoeld, ga verder, wat kun je doen?' was Tim Burtons Alice in Wonderland. Die heeft me kapot gemaakt.'

“Ik had geen Brits accent kunnen hebben,” vervolgde ze.

Alice in Wonderland was een enorme kans op het grote scherm voor de ster, maar Wasikowska werd uiteindelijk uitstekend in de rol. Op het kleine scherm heeft Lawrence eerder in haar carrière een enorme kans gemist.

Blake Lively kreeg Serena Van Der Woodsen op 'Gossip Girl'

Op een gegeven moment was Jennifer Lawrence in de strijd voor de rol van Serena in Gossip Girl. Uiteindelijk zou ze te maken krijgen met stevige concurrentie en de rol verliezen van niemand minder dan Blake Lively, die een begrip werd dankzij haar wekelijkse optreden in de serie.

De maker van de serie, Josh Schwartz, zei: We realiseerden ons dit destijds niet, maar Jennifer Lawrence wilde Serena echt spelen en deed auditie. Dit verhaal kwam uit de tweede hand tot ons, maar we kregen te horen dat ze zeker auditie deed en het jammer vond dat ze het niet kreeg. We kunnen ons niet herinneren of we het hebben gezien of niet. Het was tien jaar geleden, en hoe oud zou ze 15 zijn geweest?”

Ondanks het mislopen van Gossip Girl, ging het prima voor zowel Lawrence als Lively. Beide vrouwen hebben tot nu toe ongelooflijke carrières gehad en ze hebben nog veel meer in petto. Het zou een enorme vroege doorbraak zijn geweest voor Lawrence, maar genoegen nemen met een carrière die haar X-Men en The Hunger Games opleverde, is een stevige troostprijs.

Aanbevolen: