Ondergewaardeerde SNL-sterren volgens Seth Meyers

Inhoudsopgave:

Ondergewaardeerde SNL-sterren volgens Seth Meyers
Ondergewaardeerde SNL-sterren volgens Seth Meyers
Anonim

Saturday Night Live is een absolute juggernaut. Er is een reden waarom uitvoerend producent Lorne Michaels zijn salaris van $ 30 miljoen mag uitgeven … De show is een hit, geliefd bij het publiek, en maakt veel geld.

Dit is ongetwijfeld allemaal te danken aan de schrijvers en de castleden van de show. Sommige van deze sterren, zoals Kenan Thompson, Darrell Hammond, Seth Meyers, Tim Meadows, Fred Armisen en Kate McKinnon hebben jaren aan deze show besteed. Of ze nog steeds betrokken zijn bij SNL of niet, is niet relevant voor het feit dat hun naam er synoniem mee is geworden. Andere artiesten brachten daar weinig tijd door.

Ongeacht de tijd die je met Saturday Night Live doorbrengt, zijn er een heleboel artiesten die vreselijk onderschat worden. Gezien het feit dat Seth Meyers van 2001-2014 als castlid en hoofdschrijver werkte, lijkt hij een goed persoon om commentaar te geven op wie precies totaal onderschat werd en meer aandacht verdient.

Seth Meyers Weekend-update
Seth Meyers Weekend-update

Seth denkt dat het heel moeilijk is voor sommige getalenteerde mensen tijdens Saturday Night Live

Tijdens een interview in The Howard Stern Show in november 2019, ging Seth Meyers in detail over wie volgens hem een onderschatte artiest en persoonlijkheid was op Saturday Night Live.

Maar het begon allemaal toen Howard Stern aan Seth vroeg of hij het raar vond dat zoveel getalenteerde mensen Saturday Night Live verlaten en er niets voor hen gebeurt. Het is niet anders dan alle winnaars van American Idol die verder niets met hun carrière doen. Behalve dat het aantoonbaar nog moeilijker is voor leden van de Saturday Night Live-cast.

"Ik denk dat de moeilijkste vaardigheid ter wereld is dat je de vaardigheid hebt om te slagen bij SNL, omdat je zoveel verschillende dingen nodig hebt", zei Seth, hopelijk alleen verwijzend naar werk in de entertainmentindustrie."En soms, ja, het is bijna alsof je talent te groot is om overal te passen.

Seth Meyers op Howard Stern Show
Seth Meyers op Howard Stern Show

Maar wie denkt hij dat onderschat werd?

Seth ging toen in op details. Wie vond hij echt onderschat?

"Eind jaren '90 was Chris Kattan een verdomde superster", legde Seth uit.

"Als hij het danssegment zou doen, weet je, waar ze naar de club gaan om meisjes op te pikken, ik bedoel, dat is fysieke komedie op zijn best", antwoordde Howard.

Chris Kattan en Jim Carrey met Will Ferrel op SNL
Chris Kattan en Jim Carrey met Will Ferrel op SNL

"Ja, hij was ongeëvenaard", zei Seth terwijl hij de andere sterren besprak die volgens hem onderschatte SNL-sterren zijn. "Er zijn een paar mensen waarvan ik niet echt het gevoel heb dat ze hun werk uit die tijd hebben gekregen. Ah, en Cheri Oteri is de andere."

Grappig genoeg zijn dit precies de twee mensen waarvan SNL-alumnus Tracy Morgan beweerde dat ze gemeen tegen hem waren op de set. Als het verhaal van Tracy juist is, heeft de houding misschien iets te maken met het feit dat zowel de carrières van Chris als Cheri niet overeenkwamen met het talent dat ze in de show lieten zien.

SNI-cast uit de jaren 90
SNI-cast uit de jaren 90

Toch zegt Seth Meyers dat hij niet begrijpt waarom mensen zo'n blinde vlek hadden voor Chris en Cheri nadat ze SNL verlieten.

Seth noemde ook Molly Shannon, die is gaan schitteren in shows als Will & Grace, Wet Hot American Summer en Divorce. Ze heeft ook haar stem geleend aan tal van films zoals Hotel Transylvania en Igor. Toch werd ze lang niet zo'n grote ster als haar uitstekende werk op Saturday Night Live suggereerde dat ze zou worden.

"Als ze haar lichaam fysiek door de kamer in een groep stoelen zou gooien, verbaast het me allereerst dat ze geen grote problemen heeft met haar lichaam in termen van pijn," zei Howard.

"Als je kijkt naar wat Will [Ferrell], en Molly, en Cheri, en Chris aan het doen waren, ik bedoel, dat was echt een leuke, leuke show, " verkondigde Seth.

Bij een andere gelegenheid heeft Seth ook gesproken over hoe J. B. Smoove van Curb Your Enthusiasm de beste sketch-werper was waarmee hij ooit heeft gewerkt. De schetsen van J. B. werden echter bijna nooit gekozen… Het is duidelijk dat de talenten van sommige mensen niet geschikt zijn voor deze specifieke show.

Toen sprak Seth over de gastheren van Saturday Night Live

Natuurlijk was Eddie Murphy's tijd op Saturday Night Live nog maar het begin van zijn lange en illustere carrière. Maar toen Seth Meyers in 2019 ging zitten met Howard Stern, duurde het niet lang voordat Eddie terugkeerde om Saturday Night Live te hosten; iets waarvoor hij zojuist een Emmy heeft gewonnen.

Seth zei dat hij nog nooit mensen zo enthousiast over een gastheer heeft gezien. En de beoordelingen van Eddie's terugkeer lijken legitimiteit toe te voegen aan Seth's opmerkingen.

Seth sprak ook over hoe geweldig Jim Carrey is als presentator van de NBC-schetsshow.

"Net als Eddie was [Jim] deze sketchacteur waar we allemaal mee zijn opgegroeid"

"Hoe gek is het dat Jim Carrey auditie deed voor Saturday Night Live en niet meedeed?" Howard zei, duidelijk makend dat Saturday Night Live niet alles betekent op de lange termijn van de carrières van sommige getalenteerde mensen.

Toch, toen sterren als Chris Kattan, Cheri Oteri en Molly Shannon werden gecast, wedden we dat ze dachten dat hun leven voor altijd zou veranderen.

Aanbevolen: