10 keer dat Kate Moennig en Leisha Hailey BFF-doelen waren

Inhoudsopgave:

10 keer dat Kate Moennig en Leisha Hailey BFF-doelen waren
10 keer dat Kate Moennig en Leisha Hailey BFF-doelen waren
Anonim

Kate Moennig en Leisha Hailey wisten amper iets van elkaar toen ze bij de screentests kwamen voor Showtime's The L Word, behalve dat ze elkaar echt bewonderden en de ander erg cool vonden. Ze deden allebei auditie voor de rol van stoute meid en hartenbreker Shane McCutcheon, die uiteindelijk naar Kate Moennig ging; gelukkig werd Leisha Hailey gecast als Alice Pieszecki, de dappere biseksueel die beroemd begint met " The Chart", dat alle gedeelde afspraken en connecties in de lesbische gemeenschap van Los Angeles in de vroege jaren '00 documenteert.

Gedurende de zeven seizoenen van het filmen werden het paar beste vrienden; nu, 20 jaar later, zijn ze nog steeds zo dik als dieven en brengen ze Shane en Alice nog steeds tot leven op het scherm, hoewel het nu in de reboot van de originele show is: The L Word: Generation Q. Ze dienen ook als uitvoerende producenten bij de reboot, een geschenk om als beste vrienden te kunnen doen. Dit is een paar dat alles samen heeft meegemaakt en nu, op 43-jarige leeftijd (Kate) en 50 (Leisha), de vriendschap heeft waar we allemaal naar zouden moeten streven met onze besties. Hier zijn 7 keer dat Kate Moennig en Leisha Hailey BFF Goals waren.

7 Ze begonnen samen projecten voor woningverbetering te doen

Kate Moennig en Leisha Hailey waren snelle vrienden op de set van het originele The L Word. De showrunner, Marja-Lewis Ryan, begon het op te merken toen ze dichterbij kwamen. "Je kunt zien wanneer mensen echt beste vrienden zijn", zei ze. "Toen ik ze voor het eerst ontmoette, wist ik niet dat ze in het echte leven vrienden waren en ze hadden het erover om naar Home Depot te gaan en een hek te bouwen. Ik dacht: 'Wat? Is dit echt of is dit een script?'" Uiteindelijk begonnen de schrijvers hun chemie op te merken en deze in de show te verwerken, zodat de scènes tussen Alice en Shane authentiek waren voor hun vriendschap buiten het scherm.

6 Ze werden co-executive producers bij de reboot

Het is niet altijd gemakkelijk om met je vrienden samen te werken, en velen in Hollywood waarschuwen er zelfs voor. Dat was niet waar voor dit paar. Toen het idee voor een reboot van The L Word in beeld kwam, werd het duidelijk dat maker en showrunner Ilene Chaiken er niet bij betrokken zou zijn. Dat liet een aantal productieplekken open, en aangezien de oudste veteranen van de show, Kate Moennig en Leisha Hailey, samen met Jennifer Beals (die Bette Porter speelt), de kans zagen om de rollen op zich te nemen. Ze zijn blijven gedijen als vrienden en creatieve partners, terwijl ze samen uitvoerende beslissingen namen en veel plezier hadden.

5 Ze begonnen een podcast alleen maar om meer te chillen

Tijdens de pandemie ontbrak het paar samen op de set toen de productie voor The L Word: Generation Q werd stopgezet, net als veel andere tv- en filmproducties. Hun oplossing? Ze begonnen een podcast. Nu is Broek een wekelijks terugkerend programma, zelfs als de productie weer op gang komt. Kate Moennig zei: "We dachten dat we zouden stoppen zodra de productie begon en we zijn erin geslaagd een manier te vinden om beide te doen. We zullen geen week missen. Er moet iets heel ergs gebeuren zodat we geen week kunnen doen." Dat is de hechte band van echte BFF's!

4 Ze perfectioneerden imitaties van elkaar

Alleen echte beste vrienden kunnen hilarische imitaties van elkaar doen zonder enige harde gevoelens. Kate en Lesiha perfectioneerden al vroeg hun imitaties van elkaar en voerden ze al in 2010 uit voor een publiek. Ze zijn allebei mooi raak en het is moeilijk om niet te glimlachen als ze liefdevol naar elkaar stoten.

Gerelateerd:

3 Ze klommen rond en deden een nep-worstelwedstrijd

Een video uit 2008 toont Kate en Leisha die in een hotelkamer gek doen met een nep-worstelwedstrijd. Terwijl ze op het bed en de vloer worstelen, barsten ze in lachen uit en praten ze met elkaar, zoals je met je beste vrienden doet. Ze zijn een vrij gelijkmatige match! Elk neemt een paar van de rondes. Uiteindelijk zijn het allemaal glimlachen, wat bewijst dat de enige gevechten die deze twee BFF's ooit hebben meegemaakt nep zijn!

2 Ze lezen elkaars gedachten

In een leuk, op improvisatie gebaseerd spel op Hannah Hart's YouTube-show, probeerden een paar Generation Q-sterren psychisch contact te maken om tot hetzelfde woord te komen. Kate en Leisha kwamen in de allereerste ronde angstaanjagend dichtbij, waardoor Hannah Hart deze BFF's op psychisch niveau volledig met elkaar verbonden maakte!

1 Ze eten elkaars geheimen op

Kate en Leisha houden ervan om gek te doen in interviews en mediaclips, dus het tv-gidsspel waarin ze een strandbal moesten gooien om verschillende vragen te beantwoorden, zorgde ervoor dat ze met elkaar prikten en giechelden zoals alle beste vrienden. Samen met Jennifer Beals kunnen ze hun gezicht niet in de plooi houden als ze elkaars geheime talenten, films die hen aan het huilen maakten en andere leuke onderwerpen voorschotelen.

Aanbevolen: