Kristen Bell's echtgenoot wilde niet dat ze in deze film van $ 25 miljoen speelde

Inhoudsopgave:

Kristen Bell's echtgenoot wilde niet dat ze in deze film van $ 25 miljoen speelde
Kristen Bell's echtgenoot wilde niet dat ze in deze film van $ 25 miljoen speelde
Anonim

Kristen Bell heeft naam gemaakt als actrice in een carrière die nu bijna drie decennia omspant. Dankzij haar optredens in tv-shows zoals Veronica Mars, Heroes en The Good Place, is de 41-jarige een vaste waarde geworden op schermen over de hele wereld.

Ze is ook een ervaren stemkunstenaar. Haar meest vooraanstaande werk op deze afdeling is haar vertelling van The CW's Gossip Girl, evenals de recente reïncarnatie ervan op HBO Max. Op het grote scherm heeft Bell haar stem geleend aan het personage Anna in Frozen, de geanimeerde Disney-filmfranchise.

Ze staat in de loop der jaren ook bekend als een veelvoorkomend kenmerk in verschillende komische films, waaronder Couples Retreat, You Again en Bad Moms. Ze maakte de afgelopen jaren een cameo in zo'n komische film, maar de dingen zouden heel anders zijn geweest - als haar man, Dax Shepard, zijn zin had gehad.

Een openbaar voorstel

Bell en Shepard begonnen te daten in 2007, kort nadat ze haar relatie met haar ex-verloofde, filmproducent Kevin Mann, had beëindigd. Ze had de afgelopen vijf jaar een relatie met Mann. Dat niveau van toewijding zou een teken zijn van de dingen die van Bell komen voor zover het haar nieuwe relatie betreft.

Na ongeveer twee jaar daten, kondigden Bell en Shepard aan dat ze verloofd waren in januari 2010. Ze besloten echter hun huwelijk uit te stellen totdat het homohuwelijk gelegaliseerd werd. "Ik voel me niet gepast om misbruik te maken van een recht dat mijn [LHBTQ]-vrienden is ontzegd", zei Bell rond die tijd. "Het is gewoon een beetje onbeleefd om iedereen uit te nodigen voor een feest voor een rite die niet iedereen kan volhouden."

Bell en Shepard
Bell en Shepard

Op 26 juni 2013 oordeelde het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten dat sectie 3 van de Defense of Marriage Act - waarin het homohuwelijk op federaal niveau niet werd erkend - ongrondwettelijk was. Die dag ging Bell naar Twitter en deed een openbaar 'voorstel' aan Shepard en zei: "@daxshepard1 wil je met me trouwen? Xo marriageequality loveislove." Shepard ging in op de opmerkingen en reageerde enthousiast: "@IMKristenBell Fuck Yes!!!!!!!!!!!"

Ze stapten vier maanden later in het huwelijksbootje op het kantoor van de county clerk in Beverly Hills.

Echte chemie

In 2010 werkten Bell en Shepard samen aan de productie van de roman van Mark Steven Johnson, When in Rome. Bell speelde de hoofdrol, een kunstcurator genaamd Beth Martin, die onderhevig is aan de romantische aandacht van meerdere vrijers. Een van deze vrijers heet Gale en werd gespeeld door Shepard.

In 2012 bundelden ze hun krachten opnieuw in de actiekomedie Hit & Run, die Shepard samen met David Palmer schreef. Deze keer repliceerden ze hun relatie op het grote scherm terwijl ze Charlie, een federale getuige en zijn vriendin Annie speelden. Ze worden geconfronteerd met de dreiging van moord op weg naar een sollicitatiegesprek voor Annie.

Een filmrecensie voor Hit & Run op Variety prees de chemie die het paar naar de film bracht. "Bovenal brengen het echte paar Shepard en Bell echte chemie in deze energieke excursie. Charlie mag dan degene achter het stuur zijn, maar Annie's verfrissend intelligente en assertieve persoonlijkheid verheft haar meer dan louter liefdesbelang, en compenseert de tweedejaars neigingen van het script met haar erudiete badinage."

Mobiel niveau sympathiek

Drie jaar later was het stel weer bezig en werkten ze aan een nieuwe film. CHiPs is geschreven en geregisseerd door Shepard, dit keer helemaal alleen. Hij nam ook de hoofdrol op zich in de cast, als een snelwegpatrouille-officier genaamd Jon Baker.

Shepard CHiPs
Shepard CHiPs

Rotten Tomatoes' synopsis voor de film (gedeeltelijk) luidt: "Jon Baker en Frank "Ponch" Poncherello zijn net lid geworden van de California Highway Patrol in Los Angeles, maar om heel verschillende redenen. Gedwongen om samen te werken, onervaren groentje en geharde veteraan beginnen te botsen in plaats van te klikken terwijl ze de slechteriken proberen te pakken."

Bell speelde Karen, de vervreemde vrouw van Baker, in wat slechts een ondersteunende rol was. Maar in het begin wilde Shepard dat ze er allemaal bij vandaan zou blijven. Zijn gevoelens hadden echter gewoon te maken met het feit dat hij het personage dat ze speelde afschuwelijk vond, wat niet strookte met zijn mening over haar in het echte leven.

"Je bent op cellulair niveau sympathiek. Het is eigenlijk misselijkmakend. Het is moeilijk om naast je te staan, "vertelde Shepard Bell in een speciaal interview met een beroemdheidscorrespondent voor Entertainment Tonight."En deze rol die je op je nam is een vreselijke, onaangename eikel van een vrouw. En daar heb ik duidelijk niet aan gedacht. En toen las je het en zei je: 'Ik zal deze rol spelen.' En ik zei: jij bent de baas.'"

Aanbevolen: