Disney's 'The Rocketeer'-remake zal enorme veranderingen aanbrengen in het origineel

Inhoudsopgave:

Disney's 'The Rocketeer'-remake zal enorme veranderingen aanbrengen in het origineel
Disney's 'The Rocketeer'-remake zal enorme veranderingen aanbrengen in het origineel
Anonim

Disney heeft een lange en legendarische geschiedenis op het grote scherm en ze zijn door de jaren heen verantwoordelijk geweest voor klassieke tekenfilms en grote blockbusters. Dankzij de MCU en Star Wars drukt Disney in feite geld wanneer deze franchises een nieuw project lanceren.

De studio heeft echter wat misslagen gehad en in de jaren 90 slaagde The Rocketeer er niet in om aan de kassa te vliegen. De film heeft nog steeds een aanhang en onlangs zijn er details naar voren gekomen over een nieuwe kijk op het personage.

Laten we de veranderingen in het verhaal van de Rocketeer eens nader bekijken.

'The Rocketeer' had een hit moeten worden

1991's The Rocketeer was een film die op zoek was naar het lanceren van het stripfiguur in de stratosfeer met mainstream populariteit. Het personage debuteerde in de strips in de jaren 80, en ondanks dat het een relatief nieuw personage was, was er hoop dat hij zou kunnen gedijen op het grote scherm.

Met getalenteerde artiesten als Bill Campbell, Jennifer Connelly en Alan Arkin, had The Rocketeer veel potentieel toen het zich opmaakte voor release. De previews zagen er geweldig uit, hoewel het slechts een fatsoenlijke ontvangst kreeg van critici. Maar als de film eenmaal in de bioscoop zou verschijnen, zou het helemaal geen kaskraker worden.

The Rocketeer slaagde er slechts in om $ 46 miljoen mee naar huis te nemen aan de kassa, en het werd gezien als een commerciële teleurstelling. De geplande sequels werden vervolgens geschrapt en in een oogwenk waren de dingen schijnbaar gedaan voor het personage in de reguliere media.

Het zou bijna twee decennia duren voordat het personage weer zou verschijnen, maar er zouden enkele grote veranderingen worden aangebracht.

Het personage had een animatieserie

In 2019, bijna 20 jaar nadat de film zijn debuut maakte in de bioscoop, ging de televisieserie The Rocketeer in première op Disney Junior, op zoek naar een nieuwe vorm en een nieuwe verpakking van het personage voor een jong publiek. Deze keer was de hoofdrol een 7-jarig meisje dat het jetpack voor haar verjaardag kreeg.

Het was duidelijk dat Disney dacht dat het opnieuw inpakken van het personage solide resultaten zou opleveren op het kleine scherm, maar in werkelijkheid kon de show niet het succes worden waar het netwerk op hoopte. In plaats van een publiek te vinden dat de populariteit van het personage zou kunnen doen herleven, werd de show abrupt geannuleerd na slechts één seizoen in de lucht. Niet precies waar het Huis van Muis op hoopte.

Renew Cancel TV was niet verrast door de annulering, maar ze schreven: "Het is niet helemaal verrassend, aangezien Disney de show echt niet veel liefde gaf op het gebied van promotie of merchandising."

Het is jammer dat dit geliefde personage opnieuw niet in de smaak viel bij het moderne publiek, en het is een nog grotere schande dat er niet heel veel promotie was om de show een hit te laten worden.

Fans van het personage zouden echter enthousiast moeten zijn met het nieuws dat de Rocketeer weer een comeback zal maken. Deze keer is het weer live-action en zullen er een aantal grote veranderingen zijn in de iconische held.

Hij maakt een comeback met enkele grote veranderingen

Het is een aantal jaren geleden dat Disney voor het eerst sprak over dit geliefde personage dat terugkeert, en eindelijk zijn er details naar voren gekomen over de nieuwe film en waar het over zal gaan. Van wat we hebben gelezen, zullen er grote veranderingen in het personage zijn, wat voor veel opwinding bij fans heeft gezorgd.

In 2020 schreef MovieWeb: "Er is ook een korte samenvatting voor het geplande Rocketeer-vervolg gegeven. Deze keer zou het verhaal zich richten op een 'jonge Afro-Amerikaanse vrouwelijke piloot die probeert een kwaad raketwetenschapper van het stelen van jetpacktechnologie tijdens een cruciaal moment in de Koude Oorlog.' De film is ook bedoeld als een direct vervolg op de originele film, in plaats van een complete remake."

Een update voor 2021 zei echter: "The Return of the Rocketeer zal zich blijkbaar richten op een gepensioneerde Tuskegee-vlieger die de nieuwe Rocketeer wordt."

Elementen uit beide verhalen kunnen zeker in een enkele film worden gegoten, waarbij de gepensioneerde Tuskegee-vlieger de jonge vrouwelijke piloot helpt om de Rocketeer te worden, maar we zullen moeten afwachten hoe de dingen verlopen.

Houd er rekening mee dat er op elk moment veranderingen kunnen plaatsvinden, maar vanaf nu ziet het er veelbelovend uit voor deze aankomende film. Fans van het origineel zullen de klassieker zeker een horloge geven terwijl ze zich voorbereiden op wat een spannend vervolg gaat worden.

Aanbevolen: