Voordat ze een Oscar won, was Renee Zellweger een extraatje in deze klassieke film

Inhoudsopgave:

Voordat ze een Oscar won, was Renee Zellweger een extraatje in deze klassieke film
Voordat ze een Oscar won, was Renee Zellweger een extraatje in deze klassieke film
Anonim

Renee Zellweger is een actrice die het goed doet sinds de jaren 2000, en haar oeuvre is ronduit indrukwekkend. De actrice heeft hitfilms gehad, iconische rollen gehad en een premie verdiend terwijl ze miljoenen fans over de hele wereld vermaakte. Ze heeft niet alleen het geld om te laten zien voor haar harde werk, maar ze heeft ook de prijzen.

Zellweger's carrière is fantastisch geweest sinds het uitbreken, en hoewel er enkele neergangen zijn geweest, v alt niet te ontkennen wat ze heeft kunnen bereiken in verschillende genres. Ze is zo veelzijdig als maar kan, en haar rebound-werk in Judy heeft haar opnieuw in de schijnwerpers gezet.

Toen ze net begon, kreeg de actrice echter cameo-werk en verscheen ze zelfs in een klassieker! Laten we eens kijken welke klassieke film de jonge en onervaren Renee Zellweger heeft geland.

Renee Zellweger is een Oscar-winnaar

In dit stadium van haar carrière heeft Renee Zellweger zo ongeveer alles gezien en gedaan waar een artiest op zou kunnen hopen. Ze speelde niet alleen in tal van hitfilms tijdens haar tijd in entertainment, maar ze is ook overladen met lof terwijl ze enkele van de meest indrukwekkende prijzen in de branche mee naar huis nam. Tijdens haar tijd in de industrie is Zellweger genomineerd voor in totaal vier Academy Awards, met haar meest recente nominatie voor haar optreden in de film uit 2020, Judy. In feite werd de actrice van 2002 tot 2004 elk jaar genomineerd voor een Oscar, wat een ongelooflijke reeks was voor filmfans om te zien.

Haar eerste Oscar-overwinning kwam voor haar optreden in Cold Mountain uit 2003, met een enorm getalenteerde cast. De eerder genoemde Judy verdiende haar Oscar nummer twee, waardoor ze een zeldzame meervoudige Oscar-winnares was. Ja, ze is al jaren constant geweldig op het grote scherm. Afgezien van de Oscars heeft de actrice ook Golden Globes, SAG Awards, Critic's Choice Awards en nog veel meer mee naar huis genomen. Nogmaals, ze heeft zo ongeveer alles gezien en gedaan, en ze blijft de goederen leveren.

Nu is het gemakkelijk om te zien hoe de dingen zijn verlopen en ervan uit te gaan dat ze vanaf de eerste dag een ster was, maar dit geeft geen nauwkeurig beeld van hoe de dingen voor de actrice zijn verlopen nadat ze de industrie betrad.

Ze had al vroeg wat kleinere rollen

0C6B6FBD-0FFB-4E77-8A0C-F32070B89F51
0C6B6FBD-0FFB-4E77-8A0C-F32070B89F51

Eerder in haar carrière was Renee Zellweger een hongerige jonge actrice die op zoek was naar haar grote doorbraak. Het directe succes kwam echter niet op haar pad. In plaats daarvan kreeg ze een aantal kleinere rollen om haar naam te helpen vestigen voordat ze overstapte naar grotere projecten. Het is een weg die veel artiesten inslaan en die tot geweldige dingen kan leiden.

In 1993 kreeg Zellweger een plekje in My Boyfriend's Back, wat meer een culthit is dan wat dan ook. Helaas is haar scène nooit in de film terechtgekomen en kan deze alleen worden gevonden als een verwijderde scène. Dit werd gevolgd door een kleine rol in Reality Bites, dat in de jaren 90 een behoorlijk succes was.

Naarmate de tijd verstreek, begonnen de dingen te verbeteren voor de jonge actrice, en haar rollen begonnen groter te worden. Zelfs in box office missers zoals Empire Records, kreeg ze de kans om te laten zien wat ze kon toen ze meer kon zijn dan alleen een figurant voor een paar scènes. Er is echter nog steeds een opmerkelijke film waarin de jongere Zellweger verscheen als een extra lange voordat ze een ster werd.

Ze had een cameo in 'Dazed &Confused'

858ED271-2195-4054-AEAA-35E707C42090
858ED271-2195-4054-AEAA-35E707C42090

Terug in 1993, hetzelfde jaar dat Renee Zellweger verscheen in een scène in My Boyfriend's Back, was ze ook in staat om een cameo te krijgen in de klassieke film, Dazed & Confused. Dat klopt, de film, waarin al grote sterren als Ben Affleck, Matthew McConaughey en Milla Jovovich te zien waren, bevatte ook niemand minder dan Renee Zellweger.

Tenzij je weet waar je op moet letten, zou je waarschijnlijk haar korte momenten in de film missen. Ze is niet altijd gemakkelijk te herkennen, maar een gestreept shirt helpt zeker bij de jacht. Ze verschijnt ook in de ontgroeningsscène, wat waarschijnlijk de gemakkelijkste manier is om haar te spotten. Het was niet veel, maar het was een begin voor de jonge actrice. Na verloop van tijd won het meisje dat slechts een extraatje was in Dazed & Confused een Oscar.

Geen enkele Hollywood-reis is perfect, en het is verbazingwekkend om te zien wat Renee Zellweger heeft kunnen bereiken sinds haar debuut in 1993. Judy heeft haar zeker weer op de kaart gezet en we stellen ons voor dat ze nog een paar trucjes heeft uit haar mouw.

Aanbevolen: