Hoe 'Till Death' verschilt van de andere films van Megan Fox

Inhoudsopgave:

Hoe 'Till Death' verschilt van de andere films van Megan Fox
Hoe 'Till Death' verschilt van de andere films van Megan Fox
Anonim

Megan Fox begon haar acteercarrière toen ze een tiener was en speelde jarenlang in tienerfilms. Ze speelde constant de rol van het mooie, maar gemene populaire meisje op de middelbare school dat ieders aandacht trok, vooral jongens (wat volkomen ironisch is aangezien Megan heeft toegegeven dat ze geen populair meisje was op de middelbare school en veel werd gepest). Tijdens het eerste decennium van haar carrière waren de enige films waarin ze werd gecast, gemaakt voor tieners. Ze was nooit echt in films voor volwassenen - tot nu toe.

Ze begint eindelijk aan haar volwassen carrière en ze begon met een geweldige thriller die al veel aandacht trekt. Dit jaar speelde ze in de horrorfilm Till Death, die gaat over een vrouw die geboeid wordt aan haar overleden echtgenoot in zijn verwrongen plan om wraak te nemen. Het is niet zoals Megan Fox ooit eerder heeft gedaan. Laten we eens kijken hoe Till Death anders is dan al haar andere films.

6 ‘Till Death’ is niets zoals ‘Jennifer’s Body’

Jennifer's Body is de film waar Megan Fox het meest bekend om staat en hielp haar net zo beroemd te worden als ze nu is. Ze heeft een paar populaire films, maar dat is de enige met een cultstatus en een van de weinige horrorfilms waar ze ooit in heeft gespeeld. Till Death is pas haar tweede horrorfilm. Hoewel Till Death bloederig is zoals Jennifer's Body, zijn het toch twee totaal verschillende films. Megan vertelde Entertainment Tonight: "Het was gewoon anders dan al het andere dat ik had gelezen of gezien. Ik heb nog nooit eerder een huwelijksdrama gedaan. Ik heb nog nooit een volwassen film gedaan. traditionele thriller of horrorfilm eerder. Omdat Jennifer's Body dat niet was. Het was heel erg, als een tiener, angstaanjagende, donkere komedie. En dit is niet."

5 Het gaat over serieuzere onderwerpen

Jennifer's Body behandelt enkele serieuze onderwerpen zoals moord, maar het grootste deel van het verhaal gaat over tieners op de middelbare school. Als je ernaar kijkt, brengt het je vrijwel terug naar de middelbare school, maar met uitzondering van een demonische tiener die jongens eet. Tot de dood is heel anders dan dat. Er zit ook moord in, maar het verhaal bevat serieuzere thema's zoals vreemdgaan, geestelijke gezondheid, zelfmoord en huwelijk. De film is meer gemaakt voor een ouder publiek, vooral voor iedereen die getrouwd is. Iedereen die ernaar kijkt, leert de boodschap om te vertrekken in plaats van vals te spelen. Jennifer's Body had aan het eind niet zo'n grote boodschap - behalve dat je geen louche mensen in enge busjes vertrouwt.

4 Megan moest al haar kracht gebruiken om haar rol te vervullen

De Transformers en Teenage Mutant Ninja Turtles-series hadden een aantal grote stunts, maar dat was nauwelijks iets vergeleken met Till Death. Megan hoefde geen gekke sprongen te maken of iets dergelijks, maar ze moest nog steeds al haar kracht gebruiken om een vrouw uit te beelden die aan haar overleden echtgenoot was geketend. Ze vertelde Yahoo: Ik heb veel fysieke films gemaakt, veel stuntzware films, veel films met explosieven en dat soort dingen, maar ik heb nooit het gewicht van een echt menselijk lichaam gedragen, als een volwassen man die ik de hele dag bij me droeg, elke dag, wat ik hierbij deed. In het begin dacht ik: 'Dit is gemakkelijk, het is een geweldige hamstringtraining, ik kom er doorheen, het zal geen probleem zijn.' Maar tegen het einde was ik uitgeput. Ik realiseerde me niet hoe moe ik op het einde was. Ik was hierna gesloopt.”

3 Er zit niets grappigs in zoals in sommige van haar andere films

Megan Fox heeft voornamelijk in actie- en dramafilms gespeeld, maar ze heeft ook in een paar komische films gespeeld. Naast Jennifer's Body speelde ze in Think Like a Dog, The Dictator, This Is 40 en Friends With Kids. Ze heeft absoluut een talent voor het kunnen portretteren van een breed scala aan personages. Maar je krijgt niets van haar komische vaardigheden te zien in Till Death. Omdat de plot van de film zo serieus en gevaarlijk is, zitten er geen grappige scènes in. In tegenstelling tot sommige andere films van Megan, zul je waarschijnlijk niet eens giechelen als je ernaar kijkt. Je zit de hele tijd op het puntje van je stoel te wachten om te zien wat er gaat gebeuren.

2 Megan heeft een lange weg afgelegd sinds 'Confessions Of A Teenage Drama Queen'

Voordat Megan serieuzere rollen begon te spelen en haar acteercarrière voor volwassenen begon, speelde ze in veel tienerfilms. In een interview met The Washington Post zei ze: "Toen ik een tiener was, al die kleine films die ik deed met Mary Kate en Ashley Olsen [Holiday in the Sun], en daarna Lindsay Lohan [Confessions of a Teenage Drama Queen] en Kaley Cuoco [Crimes of Fashion], dat was in wezen exact hetzelfde personage. Al mijn lijnen waren uitwisselbaar.” Confessions of a Teenage Drama Queen was haar eerste populaire film en leidde tot de rest van de films die haar beroemd maakten. De meeste van haar rollen in de tienerfilms waren vrijwel hetzelfde: een mooi en populair middelbare schoolmeisje. Till Death laat zien dat ze tot veel meer in staat is. Ze was in staat om diep in haar karakter, Emma, te duiken en haar af te schilderen als iemand die fans zouden willen koesteren, ook al bedroog ze haar man.

1 Ze laat de wereld zien hoe sterk vrouwen zijn

Die tienerfilms die ze deed, hebben haar misschien geholpen om beroemd te worden, maar ze gaven mensen ook een verkeerd beeld van haar omdat ze een tijdje als hetzelfde personage werd gecast. Ze vertelde The Washington Post: "Ik denk dat er een doordringende perceptie van mij is geweest als een oppervlakkige succubus, als dat enige zin heeft, gedurende ten minste het eerste decennium van mijn carrière. En toen begon dat meer recentelijk te veranderen toen mensen een aantal van mijn interviews opnieuw bekeken, naar me luisterden en me op een andere manier begonnen te zien." Till Death laat mensen niet alleen zien waartoe ze in staat is, de film laat ze ook zien hoe sterk vrouwen zijn. Haar personage, Emma, moest alle mogelijke manieren bedenken om de wrede winter te overleven terwijl ze nauwelijks kleren aan had en aan een lijk werd geketend. En ze moest twee aanvallers zien te overleven die bovenop haar huis kwamen opdagen. Door dit soort rollen op zich te nemen, laat Megan Fox vrouwen nu zien dat ze zoveel meer zijn dan alleen hun uiterlijk.

Aanbevolen: