Dit zijn de meest winstgevende films van Margot Robbie

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest winstgevende films van Margot Robbie
Dit zijn de meest winstgevende films van Margot Robbie
Anonim

De Australische actrice Margot Robbie brak in 2013 internationaal door met de zwarte komediefilm The Wolf of Wall Street - en sindsdien is ze niet meer te stoppen. Tegenwoordig is de voor een Academy Award genomineerde actrice een nietje in de filmindustrie en in de loop van de afgelopen jaren speelde ze in tal van beroemde blockbusters.

Vandaag bekijken we welke van de films van Margot Robbie de meest winstgevende is, althans tot nu toe. Van het spelen van de beruchte Harley Quinn tot de hoofdrol in een Quentin Tarantino-film - blijf scrollen om erachter te komen welke rol haar meest winstgevende was!

10 Margot Robbie speelde in 'Bombshell' - Box Office: $ 61,4 miljoen

Laten we beginnen met de dramafilm Bombshell uit 2019, die de vrouwen bij Fox News volgt terwijl ze CEO Roger Ailes ontmaskeren voor seksuele intimidatie. In de film. Margot Robbie speelt Kayla Pospisil en speelt naast Charlize Theron, Nicole Kidman, John Lithgow, Kate McKinnon en Connie Britton. Momenteel heeft de film een 6,8 rating op IMDb. Bombshell werd gemaakt met een budget van $ 32 miljoen en het verdiende uiteindelijk $ 61,4 miljoen aan de kassa.

9 Margot Robbie speelde in 'About Time' - Box Office: $ 87 miljoen

De volgende op de lijst is het romantische komediedrama About Time uit 2013 waarin Margot Robbie Charlotte speelt. Naast Robbie zijn er ook Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Tom Hollander en Lindsay Duncan in de film te zien. About Time volgt een man die ontdekt dat hij in de tijd kan reizen, maar niet zonder gevolgen - en heeft momenteel een 7,8-rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 12 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 87 miljoen aan de kassa.

8 Margot Robbie speelde in 'The Big Short' - Box Office: $ 133,4 miljoen

Laten we verder gaan met het biografische komedie-drama The Big Short 2015 waarin Margot Robbie als zichzelf verschijnt. De filmsterren Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt en John Magaro - en het vertelt het verhaal van een groep investeerders die in 2006-2007 tegen de Amerikaanse hypotheekmarkt wedden.

Momenteel heeft de film een 7,8 rating op IMDb. The Big Short werd gemaakt met een budget van $ 50 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 133,4 miljoen aan de kassa.

7 Margot Robbie speelde in 'Focus' - Box Office: $ 158,8 miljoen

The 2015 misdaadkomedie-drama Focus is de volgende. Daarin speelt Margot Robbie Jess Barrett en schittert ze naast Will Smith, Rodrigo Santoro, Gerald McRaney, Adrian Martinez en B. D. Wong. Focus vertelt het verhaal van een oplichter die een aspirant-vrouw onder zijn hoede neemt - en het heeft momenteel een 6,6-score op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 50,1 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 158,8 miljoen aan de kassa.

6 Margot Robbie speelde in 'The Suicide Squad' - Box Office: $ 167,4 miljoen

De volgende op de lijst is de superheldenfilm The Suicide Squad uit 2021, die is gebaseerd op het DC Comics-team Suicide Squad. Zoals fans weten, speelt Margot Robbie hierin Harley Quinn en ze geeft zeker een ongelooflijke prestatie. Naast Robbie zijn er in de film ook Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Sylvester Stallone en Viola Davis te zien. The Suicide Squad heeft momenteel een 7,3 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 185 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 167,4 miljoen aan de kassa.

5 Margot Robbie speelde in 'Birds Of Prey' - Box Office: $ 201,9 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag openen is de superheldenfilm Birds Of Prey 2020 waarin Margot Robbie opnieuw Harley Quinn speelt - een rol die haar miljoenen opleverde. Naast Robbie zijn er in de film ook Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Chris Messina en Ella Jay Basco te zien. Momenteel heeft het een 6,1 beoordeling op IMDb. Birds Of Prey werd gemaakt met een budget van $ 82-100 miljoen en het verdiende uiteindelijk $ 201,9 miljoen aan de kassa.

4 Margot Robbie speelde in 'The Legend Of Tarzan' - Box Office: $ 356,7 miljoen

Laten we verder gaan met de avonturenfilm The Legend of Tarzan uit 2016 waarin Margot Robbie Jane Clayton speelt. Naast Robbie zijn er in de film ook Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Jim Broadbent en Christoph W altz te zien.

De film volgt het verhaal van Tarzan nadat hij naar Londen is verhuisd en heeft momenteel een beoordeling van 6,2 op IMDb. The Legend of Tarza n werd gemaakt met een budget van $ 180 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 356,7 miljoen aan de kassa.

3 Margot Robbie speelde in 'Once Upon A Time In Hollywood' - Box Office: $ 374,6 miljoen

Het openen van de top drie op de lijst van vandaag is het comedy-drama Once Upon a Time in Hollywood uit 2019 - en het verhaal achter Margot Robbie's casting als Sharon Tate is best interessant. Naast Robbie zijn er in de film ook Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Emile Hirsch, Margaret Qualley en Timothy Olyphant te zien. De film volgt een vervaagde televisieacteur en zijn stuntdubbel terwijl ze in de jaren zestig door de filmindustrie proberen te navigeren - en het heeft momenteel een 7,6-beoordeling op IMDb. Once Upon a Time in Hollywood werd gemaakt met een budget van $ 90-96 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 374,6 miljoen aan de kassa.

2 Margot Robbie speelde in 'The Wolf Of Wall Street' - Box Office: $392 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de zwarte komische misdaadfilm uit 2013 The Wolf of Wall Street. Daarin speelt Margot Robbie Naomi Lapaglia en schittert ze naast Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Kyle Chandler en Rob Reiner. De film is gebaseerd op de memoires van Jordan Belfort uit 2007 en heeft momenteel een 8,2 rating op IMDb. The Wolf of Wall Street werd gemaakt met een budget van $ 100 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 392 miljoen aan de kassa.

1 Margot Robbie speelde in 'Suicide Squad' - Box Office: $ 746 miljoen

En tot slot, de lijst met pleknummer op is de superheldenfilm Suicide Squad uit 2016. Daarin speelt Margot Robbie natuurlijk Harley Quinn en schittert ze naast Will Smith, Jared Leto, Joel Kinnaman, Viola Davis en Jai Courtney. Momenteel heeft Suicide Squad - dat ook gebaseerd is op het gelijknamige DC Comics-superschurkenteam - een beoordeling van 5,9 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 175 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 746 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: