Hoe Christy Carlson Romano 'Princess Diaries' verloor aan Anne Hathaway

Inhoudsopgave:

Hoe Christy Carlson Romano 'Princess Diaries' verloor aan Anne Hathaway
Hoe Christy Carlson Romano 'Princess Diaries' verloor aan Anne Hathaway
Anonim

Christy Carlson Romano is zeker een naam die je zou onthouden als je in de jaren 2000 een grote Disney-fan was. De actrice verscheen op een handvol shows, waaronder haar twee meest prominente, Kim Possible en Even Stevens. Hoewel haar tijd om Kim Possible te uiten en naast Shia LaBeouf te verschijnen in hun populaire Disney-serie een groot succes was, lijkt het erop dat Romano's carrière kort daarna plat werd.

De actrice heeft sindsdien onthuld dat haar tijd bij Even Stevens niet geweldig was, aangezien zij en Shia niet met elkaar overweg konden. Christy is openhartig over de wrok die ze nog steeds koestert tegen LaBeouf, en dat is precies de reden waarom de twee geen contact meer hebben.

Nou, het lijkt erop dat Christy Carlson Romano ook een appeltje te schillen heeft met de voormalige Disney-actrice Anne Hathaway. Anne scoorde de hoofdrol in Princess Diaries, haar allereerste rol op het grote scherm, maar Romano was ook in voor de rol. Hoewel het duidelijk is dat Chrisy de rol niet heeft gekregen, kennen veel fans het achtergrondverhaal niet achter hoe ze het verloor.

Christy had prinses Mia Thermopolis kunnen zijn

Christy Carlson Romano onthulde onlangs dat ze bijna de kans had om te schitteren in Disney's film The Princess Diaries uit 2001, maar haar kans was niet meer toen het productieschema voor Even Stevens haar ervan weerhield de auditie te doen. Aangezien dit begin jaren 2000 was, was het insturen van een video-auditie lang niet zo populair als tegenwoordig, dus het was cruciaal om het persoonlijk te maken.

"Als je niet kwam opdagen voor de auditie, is de kans groot dat je geen kans krijgt", legde ze uit in haar YouTube-video. “En dit was een grote. Hoewel het een levensveranderende rol had kunnen zijn om te landen, moesten de cast en crew van Christy en de Even Stevens overuren filmen, waardoor ze de auditie miste en de rol niet binnenhaalde.

“Ik wilde deze auditie zo graag doen. Ik weet niet waarom, maar ik wist gewoon dat het een groot probleem voor mij zou kunnen zijn. Ik heb die auditie niet gekregen, vertelde Christy. Hoewel ze misschien een kans van haar leven heeft gemist, heeft Romano geen enkele kwade wil jegens Anne Hathaway, van wie ze beweerde dat ze perfect was voor de rol van prinses Mia Thermopolis.

Christy Carlson Romano heeft miljoenen verloren

Hoewel ze The Princess Diaries misschien heeft gemist, was Chrisy al een Disney-legende! De ster had twee grote shows geland, Even Stevens, Cadet Kelly en Kim Possible, waardoor ze op 16-jarige leeftijd een grote munt kon winnen. Hoewel Ramona op dat moment het grote geld verdiende, deelde de ster tijdens een YouTube-video die haar gebrek aan financiële geletterdheid bracht haar ertoe om door miljoenen te "blazen"!

Op 21-jarige leeftijd verbrak Christy de banden met haar familie voor een jaar nadat ze zich realiseerde dat haar geld afschuwelijk werd beheerd. Aangezien dit een terugkerend probleem is bij veel kindacteurs, is het duidelijk dat het geld dat Christy verdiende van Disney veel sneller werd uitgegeven dan ze had verwacht. Christy onthulde dat ze haar geld had uitgegeven aan een aantal belangrijke 'big-ticket items', waar ze nu spijt van heeft, aangezien een huis daar niet een van was!

Christy deelde verder dat online berichten dat ze $ 3 miljoen waard is, volledig onjuist zijn. "Ik ben op geen enkele manier een miljonair, ik ben gewoon een moeder die inkomsten genereert met mijn kanaal, gesponsorde inhoud doet, plezier heeft, werkt wanneer ik kan", deelde Romano en met haar video's verzamelde ze honderdduizenden uitzichten, het is duidelijk dat het goed komt met haar!

Aanbevolen: