De waarheid over het liefdesleven van Drew Ray Tanner buiten 'Riverdale

Inhoudsopgave:

De waarheid over het liefdesleven van Drew Ray Tanner buiten 'Riverdale
De waarheid over het liefdesleven van Drew Ray Tanner buiten 'Riverdale
Anonim

Vanwege zijn aantrekkelijke cast, overvloedige hoeveelheden drama en acceptatie van homo- en lesbische personages, heeft het populaire Amerikaanse drama gebaseerd op de beroemde Archie Comics-personages een sterk homopubliek vergaard. Velen geloofden zelfs dat het Riverdale-personage van Drew Ray Tanner biseksueel is, wat er ook toe leidde dat fans zijn seksualiteit in twijfel trokken.

Maar het lijkt erop dat hij helemaal geen homo is nadat hij een romantische relatie heeft gehad met een Canadese actrice, Jasmine Vega. Drew staat sinds 2011 in de schijnwerpers toen hij Michael speelde in The Haunting Hour van R. L. Stine, maar wat zijn volgers nieuwsgieriger naar hem maakt, is zijn datingleven en romantische relaties. Dit is wat we weten over zijn liefdesleven.

Drew Ray Tanner's datingleven

Veel beroemdheden hebben de liefdesmicrobe al te pakken, maar sommigen houden hun relaties privé, zoals de geruchtenrelatie van zangeres Selena Gomez met acteur Chris Evans. Hoewel er hoogstwaarschijnlijk niet de waarheid over is, lijken fans ze te verzenden. Maar hoe zit het met het liefdesleven van acteur Drew Ray Tanner?

Drew Ray Tanner uit Riverdale zou naar verluidt minstens een jaar met Jasmine Vega uit Chilling Adventures of Sabrina hebben gedate. Ondanks het feit dat ze praktisch al hun IG-foto's samen hebben gewist, hebben fans de foto's van het stel intact gehouden.

Het lijkt erop dat de twee dateren uit april 2018, toen Tanner een kunstzinnige afbeelding van Jasmine op Instagram plaatste en ze flirtten op Twitter, tot ten minste maart 2019, toen ze samen naar een rugbywedstrijd gingen, maar verder is er weinig bekend over hun relatie of zelfs hun geruchten splitsing. Op een van zijn inmiddels verwijderde Instagram-berichten deelde hij een lieve foto van hen samen en onderschrift: Aan de vrouw die erin slaagt me aan de grond te houden en me tegelijkertijd laat vliegen xx Fijne Valentijnsdag.”

Naast Jasmine, zou Drew ook een date hebben gehad met zijn collega Riverdale-cast, Madelaine Petsch. Maar hij en zijn co-ster hekelden het gerucht en beweerden dat ze gewoon goede vrienden waren. Zoals de meeste beroemdheden zoals Emily Osment en Esther Rose McGregor die hun vriendje liever geheim houden, probeert de acteur ook zijn persoonlijke en liefdesleven buiten de schijnwerpers te houden.

Momenteel lijkt het erop dat hij met niemand aan het daten is. Hij had in het verleden minstens één relatie en is niet eerder verloofd geweest. Wat de homogeruchten betreft, hij had ze nooit aangesproken. Fans willen zelfs weten wat zijn voorkeur in het echte leven is, maar hij is een soort plaaggeest in Riverdale, waar zijn personage flirt met zowel mannen als vrouwen.

Drew Ray Tanner's carrière

Drew Ray groeide op op het platteland en had alleen toegang tot countrymuziek om zichzelf te vermaken. Hij zei zelfs in verschillende interviews dat hij zich woord voor woord herinnerde van bijna elk nummer dat populair was tussen de jaren '90 en 2000.

Samen met zijn liefde voor muziek, begon Drew's passie voor optreden toen hij vijf jaar oud was, in de woonkamer van het huis van zijn grootouders. Zijn grootvader, een gepensioneerde Canadese soldaat, zou zijn kleinkinderen, vooral Drew, verbazen door goocheltrucs uit te voeren.

Hij begon toen alleen te oefenen, en de twee (Drew als zijn sidekick) begonnen al snel concerten voor het gezin te geven. De uitdrukkingen van ontzag op hun gezichten wekten een levenslange fascinatie in hem. Drew ging toen acteren in lokale theaterproducties. Al zijn ervaringen speelden een grote rol bij het vormgeven van zijn carrièrepad als volwassene.

Op 14-jarige leeftijd sloot Drew zich aan bij een improvisatiegroep. In zijn laatste jaar deed hij auditie voor de Spring Feature en kreeg hij de hoofdrol. De show duurde 4 weken en op de laatste avond had hij besloten dat dit iets was dat hij wilde nastreven. Die zomer begon hij auditie te doen voor tv en film, en op de dag voor zijn 19e verjaardag boekte hij zijn eerste rol in R. L. Stine's The Haunting Hour.

Drew verscheen vervolgens in verschillende tv-shows, waaronder Fairly Legal (2012), Arrow (2013), Supernatural (2016), Supergirl (2017), Somewhere Between (2017) en opmerkelijke anderen. Hij speelde ook in films zoals Mom's Day Away (2014), All of My Heart (2015), Dater's Handbook (2016), The Birthday Wish (2017), All for Love (2017) en meer. Momenteel schittert hij in de populaire CW-serie, Riverdale, als Fangs Fogarty.

Maar vóór en tijdens zijn acteercarrière had Drew verschillende beroepen, waaronder het vernieuwen van banden, bartender, autoverkoop en op een gegeven moment zelfs als kettingzaagbouwer. Wat zijn salaris betreft, hij verdiende een indrukwekkend vermogen van $ 600.000.

Aanbevolen: