Dit waren de slechtste verhaallijnen op 'Curb Your Enthusiasm

Inhoudsopgave:

Dit waren de slechtste verhaallijnen op 'Curb Your Enthusiasm
Dit waren de slechtste verhaallijnen op 'Curb Your Enthusiasm
Anonim

Sommige fans geloven dat Curb Your Enthusiasm niet zo goed is als vroeger. Dat zal natuurlijk gebeuren met elke show die net zo lang duurt als de HBO-komedie van Larry David. In de hoogtijdagen van Curb zouden er dingen gebeuren met Larry's karakter en zou hij zijn sociaal onaanvaardbare manier vinden om ermee om te gaan. Dit is waar de komedie echt uit is voortgekomen. Maar in de latere seizoenen van de show begon Larry de persoon te worden die ervoor zou zorgen dat er slechte dingen zouden gebeuren. Tussen dit en de show die een beetje te zelfbewust is geworden voor zijn eigen bestwil, zijn de kijkcijfers bergafwaarts gegaan, volgens IMDb en critici.

Natuurlijk was niet elke recente aflevering van Curb slecht, en niet elke oude aflevering van de show was geweldig. Er is altijd een stroom van verhalen geweest die werkten en verhalen die niet werkten. Over het algemeen is Curb Your Enthusiasm een van de meest intelligente, heerlijk ongemakkelijke, vreemd inzichtelijke en verschrikkelijk grappige shows aller tijden. Maar deze verhaallijnen misten het doel…

12 Larry sterft en gaat naar de hemel

De laatste aflevering van seizoen vijf heeft enkele van de grappigste momenten in de serie. Dit omvat de Joodse Seinfeld-maker die gelooft dat hij in een christelijk gezin is geboren en een hilarische montage van de verschillende mensen die hij de afgelopen seizoenen boos heeft gemaakt. Maar wanneer Larry kort sterft en naar de hemel gaat, lijkt het een sprong-de-haai-moment. Hoewel de reeks opmerkelijke cameo's van beroemdheden van Bea Arthur, Dustin Hoffman en Sacha Baron Cohen bevat, leek het totaal bizar in vergelijking met de meer gefundeerde verhaallijnen die eraan voorafgingen.

11 Larry kan Angel Muffin en alles niet zeggen met Dylan O'Brien

Het uitgangspunt dat Larry voor een hond met een stomme naam moet zorgen, is best grappig, maar het leek belachelijk dat hij zijn naam niet over zijn lippen kon krijgen. De aflevering van seizoen 11 bevatte ook Larry die Dylan O'Brien probeerde te versieren om hem in zijn show te krijgen. De hele verhaallijn leek geforceerd, vooral wanneer Cheryl opduikt en beweert Dylan te kennen. Hoewel er een heleboel cameo's van beroemdheden op Curb zijn geweest, waarvan sommige moesten worden georganiseerd, schoot Dylan tekort.

10 De rattenhond en de verdelger

Larry's minachting voor de rattenhond van een dove vrouw had zeker enige belofte en bevatte een hilarische scène waarin ze verkeerd interpreteert hoe hij zijn handen droogt. Maar de dingen eindigden op een erg donkere (en rare) plek wanneer Larry's verdelger de hond aanziet voor een rat bij de schoolmusical en zijn werk gaat doen…

9 Lin Manuel Miranda en Larry hebben een duel

Er was slim geschreven tijdens Lin Manuel Miranda's eerste gastoptreden op Curb Your Enthusiasm in seizoen negen. Maar het werd echt raar toen de twee probeerden hun meningsverschillen te regelen in een ouderwets duel op een paintball-baan.

8 De moslimondervrager die mensen uit Larry's verleden interviewt

Hoewel het altijd leuk is om cameo's van eerdere personages te zien, voelde deze reeks in het veel verguisde negende seizoen als een gimmick. Hoewel de hele Fatwa-verhaallijn over-the-top was, voelde een stel moslimgeestelijken die een privédetective aanspoorden om erachter te komen of Larry echt een goed persoon was, het gevoel alsof het in een andere show thuishoorde.

7 The Nanny From Hell

Als het gaat om vervelende afleveringen, kan deze de hoofdprijs winnen. Sommige dingen in de aflevering van seizoen drie, waarin Sheri Oteri als een vreselijke oppas te zien was, zijn hilarisch. Vooral hoe Larry de zoon complimenteert van de man die in zijn restaurant zou kunnen investeren. Maar Larry's verhaallijn met de oppas heeft voorrang op al het andere. Terwijl Sheri haar rol goed wist te spelen, werd het personage overdreven beoordeeld en enigszins verontrustend om te zien.

6 De drie broers van Bill Hader hadden geen uitbetaling

De belangrijkste reden waarom de verhaallijn van seizoen 11 op deze lijst terechtkwam, is dat het geen goede uitbetaling had. Hoewel het idee om Bill Hader drie broers te laten spelen die alleen elkaars bedrijven aanbevelen grappig is, ging het nergens over. Dit is echt jammer, want Bill is volledig toegewijd aan de drie personages die hij speelde.

5 De autoperiscoop en de eenarmige man

Seizoen 8 was over het algemeen een van de beste in de geschiedenis van Curb. Maar "The Car Periscope" was een beetje een teleurstelling. Zowel het idee van een uitvinder met een auto-periscoop als de verhaallijn van de eenarmige man zouden vreemde keuzes zijn geweest als op zichzelf staande afleveringen. Maar het feit dat ze bij elkaar zijn geplaatst is gewoon bizar.

4 Larry David gaat op Judge Judy

Hoewel het verhaal van de voormalige eigenaar van Larry's huis die onaangekondigd binnenkwam grappig was, vergrootte de beloning van het verhaal de geloofwaardigheid. Het voelde niet langer als een strak geschreven Curb-verhaal. In plaats daarvan voelde het als een jump-the-shark-moment. Judge Judy is geweldig voor een cameo, maar in welke wereld zou de maker van Seinfeld in haar show te zien zijn? Dit was een voorbeeld van veel vreemde keuzes in het laag gewaardeerde negende seizoen.

3 De "storing in de keuken"

Een ander voorbeeld waarin seizoen negen de plank mis sloeg, was de aflevering "Disturbance In The Kitchen". Terwijl Elizabeth Banks ronduit hilarisch was in de aflevering, voelde het hele idee van restaurantchefs die het eten uitstellen zonder een excuus buiten "er is een storing in de keuken" ongeïnspireerd. Van alle hilarische maatschappelijke observaties die Larry heeft gehad, was deze saai.

2 Wat gebeurde er met Maria Sophia

De Maria Sophia-verhaallijn door het 11e seizoen van de show bood buiklachen, maar er was geen goede uitbetaling. Terwijl ze in het seizoen als een belangrijke speler werd opgezet, was ze praktisch in de laatste afleveringen. Het weinige dat de schrijvers van Curb aan het eind met haar deden, voelde op zijn best lui aan.

1 Het rokende jasje en het Playboy-huis

Er zijn een aantal absoluut hilarische adlibs wanneer Larry alleen wordt gelaten om met de Playboy Bunnies te praten in het iconische landhuis. Het uitgangspunt van Larry's vader en Hugh Hefner die hetzelfde smokingjasje hebben, wordt echter heel snel muf. Net als de verhaallijn waarin Larry voor de eerste keer een stervend kind probeert te krijgen. De algemene consensus onder critici is dat dit een van de laagst gerangschikte afleveringen van Curb Your Enthusiasm is.

Aanbevolen: