Dit zijn de meest winstgevende films van Anya Taylor-Joy

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest winstgevende films van Anya Taylor-Joy
Dit zijn de meest winstgevende films van Anya Taylor-Joy
Anonim

Actrice Anya Taylor-Joy is ongetwijfeld het best bekend voor haar hoofdrol in de Netflix-hit The Queen's Gambit. De 25-jarige is echter zeker verschenen in een aantal andere gedenkwaardige projecten en momenteel gaat het gerucht dat ze lid wordt van het Marvel Cinematic Universe, dat ze de stem zal zijn achter Princess Peach in de aankomende Super Mario Bros-film, en ze is ingesteld om te schitteren in een aankomend project naast Taylor Swift en Margot Robbie.

Vandaag richten we ons op de films waarin de actrice is verschenen. Van Last Night in Soho tot The New Mutants - blijf scrollen om erachter te komen welke van Anya Taylor-Joy's films het meest hebben gemaakt in de doos kantoor!

10 'Radioactive' - Box Office: $ 3,5 miljoen

De aftrap is het biografische drama Radioactive uit 2019. Daarin speelt Anya Taylor-Joy Irene Curie, en ze schittert naast Rosamund Pike, Sam Riley en Aneurin Barnard. De film vertelt het verhaal van Marie Sklodowska-Curie en haar Nobelprijswinnende werk - en heeft momenteel een 6,3 beoordeling op IMDb. Radioactive verdiende uiteindelijk 3,5 miljoen dollar aan de kassa.

9 'Morgan' - Box Office: $8,8 miljoen

De volgende op de lijst is de sci-fi-thrillerfilm Morgan uit 2016, waarin Anya Taylor-Joy het titulaire personage speelt. Naast de actrice zijn er in de film ook Kate Mara, Toby Jones, Rose Leslie, Boyd Holbrook en Michelle Yeoh te zien. Morgan volgt een bedrijfsadviseur die probeert te beslissen of een kunstmatig gecreëerde humanoïde moet worden beëindigd - en het heeft momenteel een 5,8-beoordeling op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 8,8 miljoen aan de kassa.

8 'Marrowbone' - Box Office: $12,2 miljoen

Laten we verder gaan met het psychologische horrormysterie Marrowbone uit 2017. Daarin portretteert Anya Taylor-Joy Allie, en ze schittert naast George MacKay, Charlie Heaton, Mia Goth, Matthew Stagg en Kyle Soller.

De film volgt de Marrowbone-broers en zussen terwijl ze naar hun oude familielandhuis verhuizen en heeft momenteel een 6,7-beoordeling op IMDb. Marrowbone verdiende uiteindelijk $ 12,2 miljoen aan de kassa.

7 'Vampire Academy' - Box Office: $ 15,4 miljoen

De 2014 fantasy horror-komedie Vampire Academy is de volgende. Daarin speelt Anya Taylor-Joy de Feeder Girl en schittert ze naast Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Dominic Sherwood en Cameron Monaghan. De film is gebaseerd op het eerste boek van de gelijknamige romanreeks van Richelle Mead - en heeft momenteel een beoordeling van 5,5 op IMDb. Vampire Academy verdiende uiteindelijk $ 15,4 miljoen aan de kassa.

6 'Last Night In Soho' - Box Office: $ 23,1 miljoen

De volgende op de lijst is de psychologische horror Last Night in Soho 2021 waarin Anya Taylor-Joy Sandie speelt. In de film spelen ook Thomasin McKenzie, Matt Smith, Michael Ajao, Terence Stamp en Diana Rigg - en het heeft momenteel een 7,2 beoordeling op IMDb. Last Night in Soho volgt een aspirant-modeontwerper die erin slaagt de jaren zestig in haar dromen binnen te gaan en uiteindelijk $ 23,1 miljoen verdiende aan de kassa.

5 'Emma' - Box Office: $26 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag is de romantische komedie Emma uit 2020, die opengaat. Daarin speelt Anya Taylor-Joy Emma Woodhouse en schittert ze naast Johnny Flynn, Josh O'Connor, Callum Turner, Mia Goth en Miranda Hart. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jane Austen uit 1815 en heeft momenteel een beoordeling van 6,7 op IMDb. Emma verdiende uiteindelijk $ 26 miljoen aan de kassa.

4 'The Witch' - Box Office: $ 40,4 miljoen

Laten we verder gaan met de horrorfilm The Witch uit 2015 waarin Anya Taylor-Joy Thomasin speelt. In de film spelen ook Ralph Ineson, Kate Dickie, Harvey Scrimshaw, Ellie Grainger en Lucas Dawson - en het volgt een familie in de jaren 1630 die kwade krachten achter hun boerderij ontmoet.

The Witch heeft momenteel een 6,9-rating op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 40,4 miljoen aan de kassa.

3 'The New Mutants' - Box Office: $ 49,1 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de superheld-horrorfilm uit 2020 The New Mutants. Daarin speelt Anya Taylor-Joy Illyana Rasputin / Magik, en ze schittert naast Maisie Williams, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt en Henry Zaga. Het is gebaseerd op het gelijknamige Marvel Comics-team en heeft momenteel een beoordeling van 5,3 op IMDb. The New Mutants verdienden uiteindelijk $ 49,1 miljoen aan de kassa.

2 'Glass' - Box Office: $247 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de superheldenfilm Glass uit 2019, waarin Anya Taylor-Joy Casey Cooke speelt. De film speelt ook met James McAvoy, Bruce Willis, Sarah Paulson en Samuel L. Jackson, en heeft momenteel een beoordeling van 6,6 op IMDb. Glass is het derde deel in de Unbreakable-trilogie en verdiende uiteindelijk $ 247 miljoen aan de kassa.

1 'Split' - Box Office: $278,5 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst op plek nummer één is de 2016 psychologische horror Split. Daarin speelt Anya Taylor-Joy ook Casey Cooke, en ze schittert naast James McAvoy en Betty Buckley. Split is een vervolg op de film Unbreakable uit 2000 en heeft momenteel een 7,3 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 278,5 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: