Dana White wees een rol af in deze Kevin James-film

Inhoudsopgave:

Dana White wees een rol af in deze Kevin James-film
Dana White wees een rol af in deze Kevin James-film
Anonim

De UFC is de grootste MMA-organisatie ter wereld en de promotie is vers van een enorme campagne in 2021. Joe Rogan is al heel lang een commentator, Eminem heeft zijn grootste evenementen gepromoot en vechters zoals Jorge Masvidal hebben een snelle opkomst gehad die voor geweldige verhalen hebben gezorgd. Het is echt een geweldige tijd om een fan van de sport te zijn.

UFC-president Dana White is al heel lang een publiek figuur en White heeft zelfs wat acteerwerk gedaan. Op een gegeven moment kreeg hij een plek aangeboden in een komedie van Kevin James, maar White sloeg de uitnodiging af.

Laten we terugkijken op hoe de dingen zijn verlopen.

Dana White is de voorzitter van de UFC

Als president van de UFC is Dana White een publiek sportfiguur die miljoenen fans kennen. White is al jaren het gezicht van de promotie en dankzij zijn tijd op The Ultimate Fighter, op persconferenties en op de grootste sportshows ter wereld, heeft de man een uniek publiek imago verdiend.

White's betrokkenheid bij de UFC is legendarisch geweest. Houd van hem of haat hem, het v alt niet te ontkennen dat hij geweldig is geweest voor de vooruitgang van de MMA-sport. Wat ooit "menselijke hanengevechten" werd genoemd, is nu een wereldwijde sport die heeft geleid tot supersterren als Conor McGregor en Ronda Rousey.

Wit is in de buurt geweest en heeft een aantal benijdenswaardige kansen gekregen, waaronder een kans om op te treden in een aantal opmerkelijke tv-projecten.

Dana White heeft beperkte acteerervaring

Dana White in een aflevering van It's Always Sunny
Dana White in een aflevering van It's Always Sunny

Een van de leuke dingen van een publiek figuur zijn, is dat er op elk moment unieke kansen op je pad kunnen komen. Dana White mag dan wel de president van de UFC zijn, dit weerhoudt hem er niet van om in meerdere tv-shows te verschijnen.

Volgens IMDb heeft White verschillende opvallende verschijningen op het kleine scherm gemaakt. Dit begon in 2013 in een aflevering van The League. In plaats van alleen zichzelf te spelen, moest White wat acteren als een personage genaamd The Goon. Het was geen grote rol, maar degenen die bekend waren met de UFC-president waren enthousiast om hem in de hitshow te zien.

White verscheen ook in shows als Silicon Valley en It's Always Sunny.

Interessant is dat White sinds de jaren '90 al heel lang bevriend is met entertainmentsuperster Mark Wahlberg, en zelfs een tijdje met de acteur samenwoonde.

"Ik heb waarschijnlijk vijf maanden bij Wahlberg gewoond. Hij was een geweldige kamergenoot, ik vond het geweldig", vertelde hij aan Boston Magazine.

Ondanks zijn connectie met Wahlberg heeft White spaarzaam gehandeld. Op een gegeven moment kreeg hij een rol aangeboden in een film van Kevin James, maar White wees het af.

Hij wees Kevin James'' Here Comes The Boom af

Jaren geleden kreeg Dana White een rol aangeboden in de komedie van Kevin James, Here Comes the Boom. De film concentreerde zich op het personage van James dat meedeed aan MMA, wat betekent dat White perfect geschikt was voor de film. De UFC-president gaf de kans echter door.

Toen hem werd gevraagd naar de film en waarom hij er niet in verscheen, zei White het eenvoudig: hij is geen goede acteur.

"Kevin James vroeg me om in de film te spelen. Hij stuurde me een script en ik zei: 'Bro. Ik waardeer het dat je aan me denkt. Ik weet niet of je ooit mijn Bud hebt gezien Lichtreclame, maar als je die hebt, zou je begrijpen waarom ik niet in de film wil.' Ik ben geen acteur, en de rol die [Joe] Rogan speelt, zou de mijne zijn. Het laatste wat ik moet doen, is het goede voorbeeld geven dat onze jongens allemaal naar de film moeten rennen. Er zijn maar een paar van jongens in de geschiedenis van MMA die echt geweldig werk hebben geleverd in een film, weet je wat ik bedoel?"

We moeten de UFC-president de eer geven dat hij zich bewust is van zijn acteercapaciteiten. Sommigen zouden de kans hebben gegrepen om in de film te verschijnen, maar White kent zijn grenzen.

Het is een aantal jaren geleden sinds het voorstel om in de film te verschijnen, en er is niet veel veranderd voor White in de acteerwereld. Hij kent zijn grenzen, en in plaats van te handelen, stopte hij al zijn energie in de UFC, wat duidelijk zijn vruchten afwerpt.

UFC-fans hadden Dana White graag gezien in Here Comes the Boom, maar we moeten White de eer geven om eerlijk tegen zichzelf te zijn.

Aanbevolen: