Komt Robert Pattinson terug voor 'The Batman 2'?

Inhoudsopgave:

Komt Robert Pattinson terug voor 'The Batman 2'?
Komt Robert Pattinson terug voor 'The Batman 2'?
Anonim

Na de release begin maart 2022 is The Batman enorm gestegen aan de kassa, met een brutowinst van meer dan $ 680 miljoen wereldwijd, wat duidelijke tekenen laat zien dat de DC Comics-franchise zijn vonk bij zijn kernpubliek niet heeft verloren.

Hoewel de DC-films niet altijd geweldig waren - zie: Suicide Squad - was er veel druk om ervoor te zorgen dat deze film opviel, vooral omdat een nieuwe acteur de hoofdrol zou gaan spelen van Bruce Wayne, die uiteindelijk Robert Pattinson voor de rol zag casten.

Tot onze verbazing werd Pattinsons vertolking zwaar geprezen door filmcritici, die oprecht verbaasd waren over hoe goed de Britse acteur de uitdaging aanging om in de voetsporen van Christian Bale te treden om de superheld te spelen. En als je ziet hoe goed de film heeft gepresteerd aan de kassa, is het onvermijdelijk dat er te zijner tijd een vervolg komt, maar zal Pattinson terugkomen voor een nieuwe aflevering? Hier is het dieptepunt …

Komt er een 'The Batman 2'?

Matt Reeves, die de nieuwste superheldenfilm regisseerde, overtrof zichzelf zeker met zijn nieuwste project, dat in eigen land maar liefst $ 135 miljoen binnenhaalde, waardoor het de op één na grootste lancering van een pandemietijdperk was na Spider-Man's No Way Huis. De laatste haalde in december 2021 een enorme $ 260 miljoen op.

The Batman deed het zo goed met zijn kassanummers dat de film ook de grootste weekendopening van Warner Bros in vijf jaar werd en de beste ster ooit voor Reeves.

Dit zijn al genoeg redenen om te geloven dat Warner Bros niet alleen zeer binnenkort groen licht zal geven voor een vervolg, maar waarschijnlijk ook Reeves terug zal halen om het vervolg te besturen.

"Het is leuk om te zien dat het publiek de film echt omarmt", zei Jeff Goldstein, president van de binnenlandse distributie bij Warner Bros, in een verklaring aan Variety.“Omdat de film drie uur duurt, werd het een afspraak om te kijken. Dat belooft veel goeds voor zijn run op het grote scherm. Het helpt dat de mond-tot-mondreclame zo sterk is.”

De nieuwste Batman-film ziet Bruce Wayne op een gevaarlijke reis terwijl hij afda alt in de duisternis om een nieuwe vijand in de stad te vinden: de Riddler, die wordt gespeeld door Paul Dano. Pattinson voegde zich bij een met sterren bezaaide cast voor de film, waaronder Zoe Kravitz, Colin Farrell, Andy Serkis en Jeffrey Wright.

Heeft Matt Reeves de kans op een vervolg afgesloten?

Niet helemaal. In een interview met The Independent onthulde Reeves dat hij The Batman niet heeft gemaakt met een vervolg in gedachten, in de veronderstelling dat hij maar één film zou regisseren.

Maar hij benadrukte wel dat als er een kans was om terug te springen in de wereld van Gotham en meer verhalen te vertellen met deze herhaling van het personage, hij niet zou aarzelen om de kans te grijpen om aan de slag te gaan met de opnieuw casten.

Hij werpt ook licht op de aanstaande spin-offshows die hij in ontwikkeling heeft met streamingdiensten zoals HBO Max, die hij ook graag te zijner tijd met fans zal delen.

“We vertellen al andere verhalen in de streamingruimte, we doen dingen op HBO Max, we doen een Penguin-show met Colin [Farrell], wat super gaaf gaat worden.

"En we werken ook aan andere dingen, maar we zijn begonnen te praten over een andere film."

Komt Robert Pattinson terug?

Pattinson heeft zich al uitgesproken over zijn liefde voor het personage en dat hij graag zou terugkeren voor nog minstens twee films.

Tijdens een gesprek met Empire zei de Twilight-ster dat hij al gesprekken had met producenten over zijn bedoelingen voor een trilogie, hoewel hij de mond vol hield over wat de uitkomst van die suggesties was met het team.

"Ik heb een soort kaart gemaakt van waar Bruce's psychologie zou groeien over nog twee films. Ik zou het graag doen, "zei Pattinson.

"Als de eerste op zichzelf staande Batman in 10 jaar, is de hoop dat we een basis kunnen leggen waarop je verhalen kunt bouwen."

Producer Dylan Clark woog ook over de kansen om aan een vervolg te werken toen hij met RadioTimes sprak na de release van The Batman, en hoewel hij er zeker van leek dat er binnenkort aan een vervolg zou worden gewerkt, was het nog steeds te vroeg om te zeggen welke kant Warner Bros op wil nu de film de bioscopen in is gegaan.

We zijn er echt op gefocust om ervoor te zorgen dat deze film zo goed mogelijk in de bioscoop komt. En als dat gebeurt, en we worden beloond om een vervolg te maken, dan zullen we de gelukkigste jongens op de wereld zijn planeet, 'legde Clark uit.

Aanbevolen: