Zijn Sarah Jessica Parker en Jennifer Gray vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Sarah Jessica Parker en Jennifer Gray vrienden?
Zijn Sarah Jessica Parker en Jennifer Gray vrienden?
Anonim

Jennifer Grey's nieuwe memoires Out of the Corner was een bom - van de onthulling dat Johnny Depp een "gek jaloers" vriendje was tot het rechtzetten van haar relatie met Matthew Broderick. Nu getrouwd met Sarah Jessica Parker, ging de Ferris Bueller's Day Off-acteur vier jaar met Gray uit. Ze zijn zelfs verloofd. Helaas maakte een tragische gebeurtenis abrupt een einde aan hun relatie. Nu de Dirty Dancing-ster haar relaties uit het verleden opnieuw bekijkt, vragen fans zich af wat SJP ervan vindt. Dit is wat we weten.

Waarom gingen Matthew Broderick en Jennifer Gray uit elkaar?

Het stel ontmoette elkaar voor het eerst op de set van Ferris Bueller's Day Off. Ze hielden hun relatie geheim voordat ze zich verloofden terwijl de tienerfilm uit 1986 nog in productie was. De twee stopten na vier jaar na een tragisch auto-ongeluk waarbij twee mensen om het leven kwamen. "Het auto-ongeluk in Ierland was, zou ik zeggen, de drie grootste trauma's van mijn leven, misschien wel de eerste", vertelde Gray onlangs aan Entertainment Tonight. "Het is heel moeilijk te beschrijven wanneer je een bijna-doodervaring hebt en aanwezig bent bij de dood van andere mensen. Alleen zijn op een landweg in het midden van nergens met niemand anders in de buurt of bij bewustzijn was behoorlijk angstaanjagend … Het leidde tot zoveel andere dingen in mijn leven."

"Ik was de enige levende getuige omdat Matthew het had overleefd, maar hij was bewusteloos en had geheugenverlies en was erg gewond", vervolgde ze. "Ik dacht dat hij dood was. Ik wist niet eens dat er twee andere vrouwen waren die op dat moment op tragische wijze zijn omgekomen. Het is gewoon iets waar je gewoon niet op dezelfde manier van terugkomt."

Ze verduidelijkte ook dat het allemaal een ongeluk was. "Ik bezat geen informatie waarvan mensen denken dat ik die heb omdat ze een antwoord wilden en er was geen antwoord omdat het een ongeluk was", legt Grey uit. "En [Broderick] was een geweldige coureur en niemand dronk. Het was gewoon een ongeluk. En het was tragisch, en ik denk de hele tijd aan de familie in Ierland."

Wat vindt Sarah Jessica Parker van Jennifer Grey?

Terwijl Gray haar boek promoot, komen bronnen naar buiten met verhalen over Parker's "gevoelens" over de If the Shoe Fits-ster. Volgens New Idea voelt de Sex and the City-ster als een "troostprijs" vergeleken met Grey. Een andere insider zei dat na het auto-ongeluk "ze [Grey &Broderick] uit elkaar had gehaald, Sarah Matthew zover kan krijgen om over het ongeluk te vertellen, maar niet zozeer over Jennifer. Ze was Matthew's eerste liefde." Madonna schreef eigenlijk een lied over het liefdesverhaal van het ex-paar.

Destijds was Gray dicht bij de Queen of Pop. "We hebben samen Bloodhounds of Broadway gedaan", zei de actrice over hun vriendschap. Madonna gaf haar zelfs een 29ste verjaardagsfeestje. "Ze vertelde me dat ze Express Yourself had geschreven over mijn breuk met Matthew. Ze speelde het voor me in haar auto. Ik was in mijn blokhut met Johnny [Depp] en ze zei: 'Kom in mijn auto.' En ik stapte in haar Mercedes waar ze een heel goed geluidssysteem had en ze zei: 'Luister naar dit nummer dat ik net heb gedaan. Het gaat over jou.'"

Het is echt logisch als je de tekst leest: "Je verdient het beste in het leven / Dus als de tijd niet rijp is, ga dan verder / Tweede beste is nooit genoeg / Je zult het veel beter doen, schat, in je eentje." Terugkijkend op haar eerdere relaties zei Gray: "Wat ik heb geleerd, is dat ik de op één na beste eiste." Onlangs schreef ze Madonna ook een e-mail met de vraag: "Heb je dat net aan iedereen verteld?"

Hoe is het huwelijk van SJP en Matthew Broderick vandaag?

In 2020 waren er geruchten dat SJP en Broderick na 25 jaar huwelijk gaan scheiden. In juli 2020 meldde New Idea dat de actrice tijdens een familievakantie in de Hamptons uithaalde naar haar man. Gossip Cop beweerde echter al snel dat het verhaal vals was. In september van dat jaar meldde dezelfde outlet dat hun huwelijk opnieuw in de problemen zat. Deze keer ging het over de weigering van SJP om te stoppen met roken. De publicatie beweerde dat de actrice rookte terwijl ze zwanger was van hun eerste kind en in het bijzijn van haar kinderen. Ze voegden eraan toe dat Broderick haar een ultimatum had gesteld, dat nooit werd gespecificeerd door de vermeende bron.

Gossip Cop en Parker's woordvoerder hebben het verhaal platgedrukt. Maar daar stopte New Idea niet. Ze beweerden later dat Parker Broderick verliet voor Hugh Grant. De actrice zou haar huwelijk onder druk hebben gezet in een poging om de Notting Hill-ster in de Sex and the City-reboot, And Just Like That, te krijgen. Maar Grant was nooit echt bedoeld om in de serie te schitteren. Ook ging het paar eigenlijk samen verhuizen vanuit hun huis in West Village. Ze schitteren zelfs in de Broadway-show, Plaza Suite samen.

Aanbevolen: