27 Disney en Pixar Crossover-relatiefoto's die extra zoet zijn

Inhoudsopgave:

27 Disney en Pixar Crossover-relatiefoto's die extra zoet zijn
27 Disney en Pixar Crossover-relatiefoto's die extra zoet zijn
Anonim

Het is weer zover, cross-over relaties! Deze lijst is in feite stoelendans tussen personages. Sommigen komen veel meer om dan anderen in de fandomwereld. Elsa is bijvoorbeeld met zoveel karakters verzonden. Ze gaat verder dan het vervoer met haar eigen zus naar Hiccup uit Pixar's How to Train your Dragon en DreamWorks-personages zoals Jack Frost uit Rise of the Guardians.

Als je een beetje graaft in de minder recente fanart, is er meer dan Elsa-scheepvaart. Uit deze lijst zul je bijvoorbeeld zien dat Ariel een erg populair personage was om met anderen te combineren. In zekere zin is dat super uniek omdat ze een zeemeermin is. Hoe koppel je een zeemeermin met zoveel verschillende karakters?

Disney heeft alleen niet genoeg vertegenwoordigd, dus de fans nemen het heft in eigen handen.

Vaak gaat het over overeenkomsten in hun persoonlijkheden. Merida en Mulan zijn bijvoorbeeld rebellen die zich niet aan de regels houden. Ariel en Belle hebben allebei muzikale nummers over meer willen zien van de wereld. Het zijn gewoon veelvoorkomende eigenschappen bij het vertellen van verhalen die ervoor kunnen zorgen dat deze cross-overs in je verbeelding werken.

Dus hier is onze lijst met crossover-relaties tussen Disney en Pixar.

27 Mulan en Pocahontas

Afbeelding
Afbeelding

Deze foto maakt deel uit van een serie gemaakt door de kunstenaar over Disney-prinsessen die verliefd op elkaar worden. Andere paren zijn Ariel en Jasmine, Elsa en Tiana, Assepoester en Aurora, en Belle en Meg. Sommige foto's zijn zelfs een beetje pittig!

Dit is mogelijk geïnspireerd op de campagne om Elsa een vriendin te geven in toekomstige Frozen-films.

Zelfs Elsa's zangeres, Idina Menzel, steunde het idee. Maar voorlopig moeten we genoegen nemen met fanart zoals deze.

Art is gemaakt door Isiah Stephens.

26 Tianna en Assepoester

Afbeelding
Afbeelding

Wat hebben deze prinsessen gemeen? Hoewel Tiana geen slechte stiefmoeder en zussen had, was ze een ongelooflijk harde werker. Assepoester, hoewel ze nog nooit een kikker had gekust, was ook een harde werker. Ze hebben ook allebei hun vader verloren, maar dat is tegenwoordig heel gewoon voor hoofdpersonen.

Het punt is dat deze twee onstuitbare workaholics zouden zijn. In zekere zin hebben ze misschien te veel gemeen. Tiana had iemand nodig die een beetje tegengesteld was aan haar om haar te helpen ontspannen.

25 Merida en Rapunzel

Afbeelding
Afbeelding

Merida en Rapunzel komen veel voor in de fanart- en fanfictiewereld. In tegenstelling tot Moana en Ariel is de redenering echter minder voor de hand liggend. Ze hebben allebei gek haar waar een hoop geavanceerd animatiewerk in is gestopt.

Qua persoonlijkheid zijn ze behoorlijk verschillend. Merida is opstandig, terwijl Rapunzel bruisend is. Tegenpolen kunnen echter aantrekken. Ze kunnen een andere kant van elkaar naar boven halen. Merida zou Rapunzel zeker uit de toren breken en haar overtuigen om het lot in eigen handen te nemen.

24 Belle en Ariel

Afbeelding
Afbeelding

Haar doelen en dromen zijn niet zo gemeen en op de neus als Moana met Ariel, maar Belle heeft ook een lied over meer willen in haar leven. Ze zou dol zijn op Ariels nieuwsgierige persoonlijkheid en leergierigheid.

Belle zou haar waarschijnlijk voorlezen en haar boeken uitlenen die ze in het geheim op het land kan lezen.

Stel je voor dat hun vaders elkaar ontmoeten. Maurice ontmoet Poseidon. Dat zou een rare familiebijeenkomst zijn tussen een strenge koning en een gekke uitvinder.

23 Hiccup And Merida

Afbeelding
Afbeelding

Hier is nog een andere, meestal populaire combinatie. Het heeft de tegenstellingen die logica aantrekken om het ook te ondersteunen. Hiccup is nuchter en zacht, terwijl Merida agressief en gepassioneerd is. Hoewel ze één groot ding gemeen hebben: ouderdrama.

Merida staat op gespannen voet met haar moeder over huwelijk en traditie, terwijl Hiccup op gespannen voet staat met zijn vader over draken en traditie.

Een andere grote overeenkomst is dat ze allebei buitenbeentjes zijn in hun samenleving. Ze zijn allebei onconventioneel in een land vol traditie.

22 Ariel en Moana

Afbeelding
Afbeelding

Moana is een van de weinige prinsessen die Disney heeft gemaakt zonder een romantisch verhaal. Disney heeft geprobeerd zich af te scheiden van de slechte zelfwaardepromotie die ze jonge meisjes gaven om een prins te vinden om gelukkig te zijn. Die verandering is duidelijk te zien in de meer recente Disney-films door zelfs van een Disney-prins een schurk te maken in Frozen !

Deze foto is echter gewoon lief voor Moana en Ariel. Ze hebben zoveel plezier in dit ene kunstwerk.

Art is gemaakt door Sockie.

21 Rapunzel en Belle

Afbeelding
Afbeelding

Heeft Rapunzel veel boeken gelezen in haar toren? Je denkt dat ze dat zou doen vanwege haar beperkingen om daar opgesloten te zitten. Rapunzel wordt echter door Moeder Gothel verzorgd om te denken dat de buitenwereld gevaarlijk en afschuwelijk is, dus zouden de boeken die ze leest ook niet beperkt zijn? Of heeft moeder Gothel daar niet aan gedacht?

Er is een grappige fanart van Rapunzel die The Hunger Games leest en zegt: "Ik verlaat de toren nooit!"

Misschien heeft Gothel haar boeken alleen zo gekregen om haar binnen te houden.

20 Pocahontas en Moana

Afbeelding
Afbeelding

Moana en Pocahontas waren beide Disney-filmafbeeldingen van inheemse culturen, dus dat is een grote overeenkomst. Zoals je gemakkelijk kunt raden, deed Moana het veel beter dan Pocahontas als het ging om het respecteren van een vreemde cultuur, aangezien Disney meer ervaring opdeed met het weergeven van andere culturen tussen de twee films. Voor Moana was de visie om een film te maken voor een cultuur. Voor Pocahontas was de visie om een academieprijs te winnen.

Art is gemaakt door jostnic.

19 Merida en Rapunzel

Afbeelding
Afbeelding

Een pijl en boog zijn veel beter dan een wapen dan een koekenpan. In tegenstelling tot een koekenpan is echter meer vaardigheid vereist om te gebruiken. Stel je voor dat Merida een beer probeerde te bevechten met een koekenpan.

Of als mensen haar hand in het huwelijk probeerden te winnen door een koekenpan naar een doelwit te gooien.

Een grapje terzijde, Merida zou waarschijnlijk een zeer geduldige lerares moeten zijn met Rapunzel. Rapunzel is een idioot en zou waarschijnlijk afgeleid worden en grappen maken.

Art is gemaakt door sockie en dopeybeauty.

18 Mulan en Aurora

Afbeelding
Afbeelding

In de serie Once Upon a Time is deze relatie eigenlijk canon. Ja soort van. De liefde is er, maar het is voorlopig onbeantwoord. Disney's Aurora is niet zo uitgewerkt als in Once Upon a Time. Net als Sneeuwwitje was ze een van de vroege prinsessen die gewoon mooi moesten zijn, liedjes moesten zingen en ervan moesten dromen een prins te vinden die interessant zou zijn. Mulan is natuurlijk heel anders. Ze was een rebelse prinses. In zekere zin kun je Disney-prinsessen gewoon sorteren tussen traditioneel en rebels, nietwaar?

Art is gemaakt door Johanna the Mad.

17 Hades en Maleficent

Afbeelding
Afbeelding

Blijkbaar is deze koppeling geïnspireerd op een aflevering van The House of Mouse, waar Maleficent op date gaat met Hades. Ze zegt: Ik waardeer een man met een vurig karakter. Het brengt de draak in mij naar boven.”

Natuurlijk was dit nadat ze Hades meerdere keren had ontkend.

Ze vertelde hem dat hij te aardig was en ze had een hekel aan aardig. Pas toen ze hem boos zag worden, accepteerde ze zijn verzoek voor een date. Kapitein Haak probeerde ook bij haar te komen en faalde jammerlijk.

Art is gemaakt door theharmine.

16 Rapunzel en Merida

Afbeelding
Afbeelding

Rapunzel en Merida staan meerdere keren op deze lijst omdat er veel fanart van is waarvan we dachten dat het de moeite waard was om te delen. Zoals gebruikelijk in de fanartwereld werd er bij deze personages veel aandacht besteed aan hun haar.

Andere schepen die populair zijn voor Merida zijn Astrid uit How to Train your Dragon en Jack uit Rise of the Guardians. Wat Rapunzel betreft, ze wordt ook verzonden met Jack, Elsa en Kristoff.

15 Ariel en Belle

Afbeelding
Afbeelding

Gelukkig voor Belle heeft Frankrijk veel stranden. Of er een strand in de buurt van haar dorp is, wie weet? Haar dorp bestaat niet en het is geïnspireerd op twee dorpen in plaats van één.

Haar dorp is echter gebouwd in Disney World in Florida, en dat heeft een hoop oceaan in de buurt.

Belle kijkt super in het boek, The Three Musketeers. Hardop lezen op het strand klinkt echter moeilijk met de meeuwen en beukende golven. Het boek zou ook gemakkelijk beschadigd raken.

14 Jane en Rapunzel

Afbeelding
Afbeelding

Jane uit Tarzan krijgt niet genoeg liefde in vergelijking met veel andere Disney-personages. Is het omdat ze geen prinses is? Haar verhaal is ongelooflijk anders dan het verhaal van de prinses.

Prinses of niet, ze bleek het leuk te vinden om schetsen te maken. De stijl van Rapunzel is meer kleurrijke muurschilderingen, maar het is nog steeds kunst en iets wat ze gemeen hebben.

Rapunzel ziet er zo blij uit om Jane's werk te zien en Jane lijkt zo verlegen maar blij met de situatie. Ze kunnen elkaar tips en aanwijzingen geven.

13 Aurora en Belle

Afbeelding
Afbeelding

Een interessant weetje waardoor Disney-fans Aurora en Belle verzenden, is dat er een theorie is dat Doornroosje een van Belle's favoriete boeken was. In Belle en het Beest noemt ze het boek dat ze aan het lezen is in een lied.

“Nou, het is mijn favoriet! Verre oorden, gewaagde zwaardgevechten, magische spreuken, een prins in vermomming -"

Klinkt u bekend in de oren? En als ze zegt: 'Het is mijn favoriete onderdeel, want je zult het zien. Hier ontmoet ze Prince Charming. Maar ze zal niet ontdekken dat hij het is tot hoofdstuk drie."

Art is gemaakt door ehryel.

12 Wendy en Alice

Afbeelding
Afbeelding

Een beetje Disney-trivia voor jou: Wendy uit Peter Pan en Alice uit Alice in Wonderland werden beide ingesproken door dezelfde actrice.

Als je erover nadenkt, hebben ze ook veel gemeen. Ze spreken allebei volwassen voor hun leeftijd. Ze gaan ook allebei van plezier hebben in een andere wereld om uiteindelijk heimwee te krijgen. Het is dus gemakkelijk voor te stellen dat deze twee personages van elkaars gezelschap genieten. Ze konden elkaar over hun avonturen vertellen en elkaar ook geloven.

Art is gemaakt door Precia-T.

11 Moana en Ariel

Afbeelding
Afbeelding

Om meer over deze twee films te vergelijken, kunnen we zelfs kijken naar de schurken van De Kleine Zeemeermin en Moana. Ursula doet zich voor als Ariels vriend, maar blijkt later de belangrijkste antagonist te zijn. Wat Moana betreft, de hoofdschurk blijkt uiteindelijk een vriend te zijn.

Beide hebben ook magische kettingen. Ursula, de hoofdschurk, draagt er een in De kleine zeemeermin, terwijl de held, Moana, er een draagt in haar film.

Nogmaals, het is een behoorlijk overtuigend argument dat deze twee films tegengesteld zijn aan elkaar.

10 Gaston en Elsa

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt erop dat deze fanart meer als grap is gemaakt dan als een serieuze koppeling. Maar wie weet, er is veel Gaston-fanfictie over de man die ten goede verandert. Wat als Disney een Gaston-film maakt die lijkt op de Maleficent-film waarin hij de held blijkt te zijn? Waarschijnlijk geen goed idee. Hij was niet zo verwikkeld in magie en mysterie als Maleficent en zijn hele gemene eigenschap is dat hij denkt dat hij de held is.

9 Rapunzel en Merida

Afbeelding
Afbeelding

“Ik wilde iets schattigs tekenen”, schreef de kunstenaar.

Goh. Wat v alt er nog meer te zeggen over Rapunzel en Merida? Er zijn zoveel foto's van ze samen!

Dit kan komen door 'The Big Four'. Dat is de naam van een populaire fandom-crossover tussen Frozen, How to Train Your Dragon, Brave, Tangled en Rise of the Guardians. Ja, dat zijn meer dan vier films en dat maakt het des te verwarrender omdat ze nog steeds "The Big Four" worden genoemd.

Art is gemaakt door charlestanart.

8 Hiccup And Merida

Afbeelding
Afbeelding

Hiccup zou de meest geduldige persoon moeten zijn om Merida's haar te vlechten. Props voor de artiest, want dit is super schattig. De berenspiegel is ook een leuke touch.

Als Merida ooit kennis zou maken met draken, zou ze waarschijnlijk verliefd worden en nooit meer naar huis gaan.

Ze zou zich aangetrokken voelen tot de gratie en het gevaar. Zelfs als ze niet voor Hik zou vallen, zou ze hem zeker cool vinden voor alles wat hij heeft gedaan om zijn samenleving te veranderen.

Art is gemaakt door Esther-Shen.

Aanbevolen: