The Real Housewives Of Dallas: de 5 beste afleveringen (& slechtste), gerangschikt op IMDb

Inhoudsopgave:

The Real Housewives Of Dallas: de 5 beste afleveringen (& slechtste), gerangschikt op IMDb
The Real Housewives Of Dallas: de 5 beste afleveringen (& slechtste), gerangschikt op IMDb
Anonim

De Real Housewives-franchise biedt ons een kijkje in de dramatische levens van vrouwen op zeven verschillende plaatsen: Beverly Hills, Orange County, New York City, Atlanta, New Jersey, Potomac en Dallas. De laatste is een van de meest recente toevoegingen aan de show. Het ging in première in 2016 en gaf ons tot nu toe één seizoen per jaar. Stephanie Hollman, LeeAnne Locken en Brandi Redmond zijn vanaf het begin in de show geweest, maar D'Andra Simmons en Kameron Westcott deden mee in seizoen 2. Tiffany Hendra is een van die huisvrouwen die maar één seizoen duurde, maar als gast verscheen in de volgende seizoenen.

De vrouwen uit Dallas weten hoe ze moeten praten, drama moeten creëren en vechten als dat nodig is. Als het om conflicten gaat, zijn ze niet anders dan de dames van RHONY. Helaas zijn de beoordelingen van RHOD verschrikkelijk. Bovendien werd Brandi Redmond zwaar bekritiseerd vanwege haar racistische opmerkingen in een bepaalde video die ze plaatste en LeeAnne verliest met een alarmerende snelheid fans omdat ze gewoon te dramatisch is om de show leuk te maken. Steeds meer fans kijken niet naar RHOD alleen omdat ze haar niet kunnen uitstaan.

10 Beste: Partijfouten (8.0)

De echte huisvrouwen van Dallas
De echte huisvrouwen van Dallas

"Party Fouls" is de 16e aflevering van seizoen 3, de seizoensfinale. Het is een aflevering, boordevol drama en een nieuw begin. Stephanie gaf een feest met een universiteitsthema voor Travis: mensen die keg-stands deden, bierpong speelden en feesten in een gigantische schuimput. Het plezier werd snel overschaduwd door LeeAnne en Brandi die weer een dramatisch gevecht hadden. LeeAnne ging ballistisch en snauwde letterlijk naar Brandi. Het is een wonder dat ze er niet uit is gezet. Het hoogtepunt van de aflevering was absoluut Cary die de perfecte frat-outfit rockte. LeeAnne's werd echter zwaar bekritiseerd.

Anders was het een goede aflevering voor LeeAnne. Ze koos een locatie en de datum voor haar bruiloft.

9 Slechtste: zeg je dat ik een alcoholist ben? (7.0)

de echte echtgenoten van de aflevering van Dallas zeggen jullie dat ik een alcoholist ben?
de echte echtgenoten van de aflevering van Dallas zeggen jullie dat ik een alcoholist ben?

De 10e aflevering van seizoen 3 kreeg een beoordeling van 7,0, waardoor het een van de slechtste afleveringen op RHOD is. Mama Dee drong er bij D'Andra op aan zich te concentreren op zaken in plaats van LeeAnne's persoonlijke leven. Als het huidverzorgingsimperium zou slagen, zou ze dan een van de rijkste bravolebrities worden? In ruil daarvoor houdt D'Andra er niet echt van hoe close en comfortabel haar moeder is met LeeAnne. Zoals gewoonlijk zei Brandi wat nare dingen over LeeAnne. "LeeAnne is 50 jaar oud zonder familie" is waarschijnlijk degene die de kroon spant. De vrouwen tonen weinig sympathie voor de duidelijk gewonde LeeAnne.

Stephanie kreeg bezoek van haar zus en het werd behoorlijk ordinair. Omdat Stephanie haar shirt leende, plaste de zus in haar shampoofles. Geen wonder dat de aflevering geen groot succes was.

8 Beste: Reünie (8.1)

de echte huisvrouwen van dallas seizoen 1 reünie
de echte huisvrouwen van dallas seizoen 1 reünie

Reünies behoren doorgaans tot de best beoordeelde afleveringen op reality-tv. De cast draagt enkele van de meest verbazingwekkende outfits in de franchise en wordt gedwongen tot volledige confrontaties terwijl ze de meest dramatische en moeilijke momenten van het seizoen opnieuw beleven. Een van de meest ineenkrimpende momenten op de reünie was absoluut Cary die haar neptranen huilde.

Seizoen 1 liet ons een pijnlijk besef achter over LeeAnne. Ze heeft duidelijk een geschiedenis van kindermishandeling en heeft daarom therapie nodig als ze ooit de controle over haar leven en emoties wil krijgen. Helaas liet ze in de volgende seizoenen bijna geen vooruitgang zien. Op dit punt zouden fans liever hebben dat ze de show verlaat.

7 Slechtste: Mad as a Hatter (6.9)

Zo gek als een hoedenmaker op de echte huisvrouwen van Dallas
Zo gek als een hoedenmaker op de echte huisvrouwen van Dallas

Het eerste seizoen begon niet met succes. De tweede aflevering van seizoen 1 heet "Mad as a Hatter" en het is een van de laagste afleveringen van de show. De vrouwen wonen Mad Hatter's Tea Party bij in het Dallas Arboretum, een van de meest opwindende evenementen in Dallas voor dames die willen pronken met hun status.

De aflevering was waarschijnlijk een van de slechtste omdat de vrouwen Brandi's hoed steeds "kakhoed" noemden. Zoals verwacht, beledigde het vooral LeeAnne. Echt, dames? Heb je niets beters dan onbenullige humor om over te praten? Gezien de regels die ze moeten volgen, is het moeilijk te zeggen of Brandi die hoed zelf heeft gekozen.

6 Beste: Huil niet over verbrijzeld glas

Huil niet over verbrijzeld glas over de echte huisvrouwen van Dallas
Huil niet over verbrijzeld glas over de echte huisvrouwen van Dallas

Wanneer was ooit de gastheer van het feest ook de ster van het feest? In "Don't Cry Over Shattered Glass" organiseerde Brandi een vakantiebijeenkomst, maar zoals verwacht waren alle ogen gericht op LeeAnne. Ze kondigde aan dat ze geen vrienden meer kan zijn met Cary omdat ze nep en onoprecht is. Fans kozen de kant van LeeAnne in deze aflevering en hielden van de manier waarop ze eruitzag. Geen wonder dat het een van de best beoordeelde afleveringen is. D'Andra stal ook de harten van mensen omdat ze veel geaarder en vriendelijker is dan de meeste huisvrouwen in de hele franchise.

Terwijl de zaken escaleren, raakt Brandi erbij betrokken en begint een gerucht over Cary en Mar: volgens haar hadden ze elkaar gezien toen Mark nog getrouwd was met zijn ex.

5 Slechtste: Tijd doden in Austin (6,8)

Tijd doden in Austin op de echte huisvrouwen van Dallas
Tijd doden in Austin op de echte huisvrouwen van Dallas

Zoals de titel al doet vermoeden, gaan de vrouwen op verjaardagsreis naar Austin, Texas, waar Brandi en Stephanie een landhuis aan het meer hebben. Hun echtgenoten hebben het samen gebouwd, dus de twee families delen het. Op dit moment koesteren de huisvrouwen talloze wrok tegen elkaar en de manier waarop ze met de spanning omgaan is met alcohol en junkfood. Wat kan er mis gaan?

Nogmaals, het hoogtepunt van de aflevering was helaas menselijke uitwerpselen. LeeAnne moest zich ooit in een tas in een auto ontlasten, een gerucht dat ze meteen ontkende. Tijdens de nacht dreigde LeeAnne Marie te likken die het vervelende gerucht begon. Een groot deel van de aflevering draait om de interventie die volgt op LeeAnne's inzinking.

4 Beste: Reünie Deel I en II (8.2)

huisvrouwen van dallas seizoen 2
huisvrouwen van dallas seizoen 2

De op één na beste afleveringen waren de finale-afleveringen van seizoen 2. De meest besproken onderwerpen waren het huwelijk van Mark en Cary, de grootste spijt en de gastenlijst voor LeeAnne's bruiloft. Mark kreeg behoorlijk wat schermtijd. Het is echt jammer dat ze geen andere echtgenoten hebben uitgenodigd.

Elk castlid had een speciale montage met hoogtepunten voor hen samengesteld. Die van D'Andra was snel voorbij, maar die van LeeAnne was oneindig. Van het bespreken van haar PTSS tot de dreigementen die ze aan het adres van Cary uitte bij de dokter, ze verzekerde zich opnieuw van haar positie als de beroemdste RHOD.

3 Slechtste: The Full Nelson (6.8)

De volledige Nelson-aflevering over de echte huisvrouwen van Dallas
De volledige Nelson-aflevering over de echte huisvrouwen van Dallas

"Full Nelson" is de finale van seizoen 1. De huisvrouwen zijn weer aan het feesten. Deze keer, bij Stephanie's hele dag drinken extravaganza. LeeAnne verontschuldigde zich tegenover Brandi voor wat er in Austin was gebeurd. Cary dacht na over wat voor soort onroerend goed ze in Europa zou kopen.

Het eerste seizoen liet veel kijkers onverschillig. De cast was in orde, in een mate dat het soms moeilijk was om naar te kijken. Afgezien van het praten over liefdadigheidswerk, is er in Dallas nauwelijks iets over deze vrouwen.

2 Beste: Er is iets rot in Denemarken (8.5)

de echte huisvrouwen van Dallas aflevering Something is Rotten in Denmark
de echte huisvrouwen van Dallas aflevering Something is Rotten in Denmark

De 13e aflevering van seizoen 3 is getiteld "Something is Rotten in Denmark" en had een uitstekende beoordeling van 8,5. Cary nam de cast mee naar Kopenhagen, Denemarken. Ze besloten een luxueus restaurant met Michelin-ster te bezoeken en daar werd het dit keer warm. Het is kriebelend en gênant om te zien hoe deze vrouwen zich gedragen als overstuur kinderen op zulke luxe plekken.

Brandi werd erg dronken en besloot dat het een goed moment was om LeeAnn te confronteren die haar een alcoholist noemde. Het was nogal ironisch omdat ze natuurlijk ook alcohol te ver gaat.

1 Slechtste: alles is groter in Dallas (6.2)

Alles is groter in Dallas, de echte huisvrouwen van Dallas
Alles is groter in Dallas, de echte huisvrouwen van Dallas

De slechtste aflevering volgens IMDb was de RHOD-piloot. Het was meteen vrij duidelijk dat het beoordelen van de verhaallijnen van de huisvrouwen van Dallas niet zo eenvoudig zal zijn als het beoordelen van de huisvrouwen van NYC. Het uitgangspunt was dat alles nog groter zal zijn in Dallas: het drama, de ego's en het vermogen. Helaas was de houding van sommige castleden niet per se groter - ze waren pijnlijk ongezond.

Je hoefde geen zorgvuldige waarnemer te zijn om meteen te merken dat LeeAnne geestelijk niet in orde is. Naarmate fans gewend raakten aan haar capriolen, groeiden ook de kijkcijfers.

Aanbevolen: