Wat is er met Kellie Shanygne Williams gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Kellie Shanygne Williams gebeurd?
Wat is er met Kellie Shanygne Williams gebeurd?
Anonim

Als de meeste mensen het hebben over de beste sitcoms uit de jaren '90, zijn er een handvol shows die altijd snel ter sprake komen. Er is bijvoorbeeld geen manier om aan televisiekomedies uit de jaren 90 te denken zonder te denken aan series als Friends, The Fresh Prince of Bel-Air en Seinfeld. Hoewel dat zeker logisch is, aangezien al die shows enorm populair waren, is het jammer dat sommige andere sitcoms uit de jaren '90 niet genoeg krediet krijgen.

Van alle sitcoms uit de jaren 90 die vandaag de dag nog steeds het bekijken waard zijn, maar niet genoeg aandacht krijgen, staat Family Matters misschien wel bovenaan die lijst. Family Matters heeft in de loop der jaren immers een aantal echt belangrijke verhalen verteld en de massa heeft er ook enorm om gelachen. Zodra het duidelijk is dat Family Matters meer moet worden besproken, is de volgende vraag die bij me opkomt: wat zijn de sterren van de show tot nu toe? Omdat Kellie Shanygne Williams bijvoorbeeld het geliefde personage Laura Winslow tot leven heeft gewekt, zou het geweldig zijn om te weten hoe haar leven verloopt.

Kellie Shanygne Williams heeft de voormalige kinderstervloek verbroken

Als de meeste mensen denken aan voormalige kindsterren, is er één ding dat in de eerste plaats in je opkomt: alle acteurs die als kind sterren waren en toen juridische problemen hadden. Met dat in gedachten waren er, nadat Kellie Shanygne Williams als jongere beroemd werd vanwege haar rol in Family Matters, zeer geldige redenen om zich zorgen te maken over haar toekomst.

Helaas leek het op een gegeven moment zeer waarschijnlijk dat de voormalige kindstervloek kwam voor de sterren van Family Matters. Per slot van rekening werd een voormalige jonge acteur die speelde in Family Matters beschuldigd van een zeer ernstig misdrijf. Gelukkig lijkt het er echter op dat Kellie Shanygne Williams een goed aangepaste volwassene is geworden die geen gevaar loopt in de toekomst met juridische problemen te worstelen. Hoewel er geen manier is om precies te weten hoe Williams de valkuilen heeft vermeden waar veel van haar voormalige leeftijdsgenoten in zijn gevallen, kan het feit dat ze een gelukkige moeder en vrouw lijkt daar een rol in spelen.

Is Kellie Shanygne Williams nog steeds aan het acteren?

Nadat Kellie Shanygne Williams van 1989 tot 1998 in Family Matters speelde, had ze Hollywood-agenten op haar deur moeten laten kloppen. Het is tenslotte zeldzaam dat een acteur bijna tien jaar lang in een hitshow speelt. Bovendien speelde Willams' vertolking van Laura Winslow een sleutelrol in het succes van de show, aangezien veel van de verhaallijnen van de show om haar karakter draaiden.

Helaas verscheen Kellie Shanygne Williams in de jaren die volgden op het einde van Family Matters slechts in een handvol rollen. Erger nog, het is vermeldenswaard dat de projecten waar Williams destijds deel van uitmaakte, voornamelijk werden verkocht aan een zwart publiek, wat wijst op een duidelijk racismeprobleem in de entertainmentindustrie.

Gelukkig lijkt het erop dat de zaken voor Williams eindelijk een beetje kunnen veranderen toen ze in 2000 speelde in de film Christmas in Carolina. Verbazingwekkend genoeg speelde Williams mee in die film met de man die vroeger speelde Familiezaken' Eddie Winslow, Darius McCrary. Bovendien komt er nog een film van Williams uit, Merry Little Switchmas uit 2022, waarin haar voormalige tv-moeder Jo Marie Payton samenspeelt.

Kellie Shanygne Williams geeft terug

Sinds Kellie Shanygne Williams lange tijd de kost verdiende als acteur, kunnen we gerust stellen dat ze enig geluk heeft gehad in haar leven. Daarvan is Williams zich duidelijk bewust en sinds 2006 geeft Williams iets terug aan haar gemeenschap. De belangrijkste manier waarop Willams dat heeft bereikt, is door "een programma voor schone kunsten op te richten dat is ontworpen om jongeren het soort ervaringen te bieden dat ze ooit via het Howard University Children's Theatre hebben gekregen".

Door zijn inspanningen met William E. Doar Jr. Public Charter School for the Performing Arts, heeft Kellie Williams Programs een naschools programma ontwikkeld dat kinderen kennis laat maken met kunst. Terwijl ze met de Washington Post sprak over de motivatie achter het maken van het programma, legde Kellie Shanygne Williams uit wat ze hoopte te bereiken. "Ik wilde het naar de massa brengen, niet alleen voor mensen die bekend waren met kunst, maar ook voor mensen die nog nooit kunst hadden ervaren."

Bovenop dat programma trad Kellie Shanygne Williams ook toe tot het bestuur van The William Kellibrew Foundation. De William Kellibrew Foundation, opgericht om "de cyclus van geweld in gemeenschappen te doorbreken", is ontworpen om hulp te bieden aan mensen die in een gewelddadig huis hebben gewoond.

Aanbevolen: