Fans praten nog steeds over de allereerste scène van Kim Kardashian in 'KUWTK

Inhoudsopgave:

Fans praten nog steeds over de allereerste scène van Kim Kardashian in 'KUWTK
Fans praten nog steeds over de allereerste scène van Kim Kardashian in 'KUWTK
Anonim

Gedurende de vele seizoenen van 'Keeping Up With The Kardashians' hebben fans een groot deel van de groei en het drama van hun favoriete tv-familie gezien. En hoewel 'KUWTK' misschien is afgelopen, zorgt hun nieuwe programma, 'The Kardashians', ervoor dat fans niet worden achtergelaten zonder hun kijkje in een van Amerika's beroemdste families.

Iedereen die ondergedompeld is in de tijdgeest van de popcultuur, weet wat de eerste grote kop van Kim Kardashian was en hoe de beruchte sekstape haar en haar familie heeft beïnvloed. Fans zouden hebben aangenomen dat dit onderwerp al lang voorbij de onderzoeksdatum was, maar Kim's ex-vriend Ray J dreigt naar verluidt meer ongeziene beelden van hun intieme tijd samen vrij te geven.

Deze actuele gebeurtenissen en de voortdurende interesse in het gezin hebben ervoor gezorgd dat fans nog een keer terugkijken op KUWTK om te zien hoe ver deze sterren vanaf het allereerste begin zijn gekomen. Met name Kim's allereerste scène in het programma maakt zijn ronde onder de fans.

'Keeping Up With The Kardashians' gaat door

Gedurende de 20 seizoenen van de show werden fans getrakteerd op een aantal dramatische verhaallijnen, met een ongekend inzicht in zo'n beroemde familie. Met verhaallijnen die van alles raken, van een ontbrekende oorbel tot vreemdgaanschandalen, zwangerschappen en zelfs gevechten tussen zussen, er is geen gebrek aan drama.

De Kardashian-familie is een van de meest besproken families in het land, ze halen voortdurend de krantenkoppen over een breed scala aan onderwerpen. Omdat de show maanden na het uitbreken van bepaalde evenementen uitkomt, dient de show vaak als inzicht in drama dat al is uitgelekt door nieuws over beroemdheden. Fans vinden het leuk om "achter de schermen" informatie te zien die overeenkomt met belangrijk nieuws, roddels en evenementen in de popcultuur.

Kim's eerste scène wordt nog steeds besproken

Het is niet verwonderlijk dat Kims eerste scène toevallig een perfect beeld schetst van de dynamiek van haar familie. Terwijl haar familie haar thuis plaagt voor een fotoshoot, horen we "I hate you all" van Kim terwijl ze wegstormt. We rollen dan naar de introducties met fragmenten van al haar familieleden, die hun unieke eigenaardigheden acuut laten zien. De iconische lijn "We're you're modern-day Brady Bunch, with a kick", laat perfect zien hoe al deze grote persoonlijkheden zich in één familie-eenheid afspelen.

De scène concentreert zich vervolgens op een discussie tussen Kim en Kris, het paar debatteert over een mogelijke verschijning in de Tyra Banks-show. Kim aarzelt omdat ze met Ray J over haar tape zou moeten praten. Terwijl we naar een biecht met Kim gaan, zegt ze verder dat haar privétijd van drie jaar die ze met haar vriend had gedeeld nooit openbaar mocht zijn. Nu de tapes hun weg terug vinden in het openbare gesprek, geven deze inzichten een geheel nieuwe betekenis aan dit oude beeldmateriaal.

Haar familie speelt dan gekscherend hoe het interview met Tyra zal verlopen, waarbij Kourtney de titulaire gastheer speelt. Nadat ze Kim heeft gevraagd waarom ze een sekstape heeft gemaakt, antwoordt Kim: "Ik was geil en ik had er zin in." Hoewel het misschien een beetje humor lijkt, reageren fans op de nuchtere kijk die Kim op de hele situatie heeft. Veel ervan is uit haar controle gehaald, en haar "geen excuses"-uitzicht zegt echt veel met alle beruchte media-aandacht rond het evenement.

De familie nam een pauze met een terugkeer die opdoemde

Kim steunde de verandering en zei dat "Soms gewoon een pauze nodig heeft."

Tijdens de seizoenspremière van 'The Kardashians' worstelde Kim met het nieuws dat er mogelijk meer beeldmateriaal zou worden vrijgegeven van de beruchte sekstape. Ze huilde naar verluidt toen ze nadacht over wat deze ontwikkeling zou kunnen betekenen voor haar familie, haar kinderen in het bijzonder. De originele tape werd in 2007 openbaar, waardoor fans zich afvroegen wanneer Kim eindelijk verlost zou zijn van haar zelfverklaarde 'fout'.

Kim heeft gemeld dat ze er vrij zeker van is dat er niet meer beeldmateriaal is, maar of deze beweringen clickbait zijn of waar zijn, alleen de managers van Ray J lijken het zeker te weten. Bij het bespreken van de mogelijkheden van meer uitgelekte beelden die naar buiten komen, verklaarde Kim dat ze "al het geld en alle middelen heeft om ze tot op de grond af te branden". Ze lijkt specifiek te verwijzen naar het team van Ray J en niet naar Ray J zelf, zoals Ray J tweette in reactie op dit nieuws: "Dit moet stoppen. Ik heb ook kinderen."

Of deze beweringen kloppen, fans hebben zeker nagedacht over Kim's reis in de publieke belangstelling. Haar eerste scène in de 'KUWTK'-franchise lijkt opnieuw relevant, maar deze keer lijkt het te vertegenwoordigen hoeveel Kim is gegroeid. Ondanks haar duidelijke vooruitgang merken fans op dat haar vertrouwen en kracht lijkt te zijn gebleven.

Aanbevolen: