Wat is er gebeurd met Lauren en Derek, het echte koppel op MTV's 'Catfish'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Lauren en Derek, het echte koppel op MTV's 'Catfish'?
Wat is er gebeurd met Lauren en Derek, het echte koppel op MTV's 'Catfish'?
Anonim

Met de documentaire Catfish uit 2010 maakten mensen kennis met het concept 'catfishing' of zich online voordoen als iemand anders.

Het is gemakkelijk om je af te vragen of de MTV-realityshow nep is, maar met acht seizoenen tot nu toe is het zeker populair. Hoewel presentator Nev Schulman de meest herkenbare persoon van de show is en $ 100.000 betaald krijgt voor elke aflevering, zijn er enkele mensen die in de serie zijn geweest die opvallen.

Lauren en Derek verschenen in de vierde aflevering van het tweede seizoen en kijkers waren verrast toen ze ontdekten dat Derek echt was. De twee praatten op MySpace en Lauren bleef Nev en Max vertellen dat ze wist dat het goed zou komen. Iedereen was sceptisch, aangezien de show natuurlijk bekend staat om mensen die hun echte identiteit verbergen.

Wat is er met Lauren en Derek gebeurd? Laten we eens kijken naar dit Catfish-paar.

Lauren en Derek, een liefdesverhaal over meerval

Nadat co-presentator Max Joseph de show verliet, zijn er veel andere co-hosts verschenen, maar er was iets speciaals aan de dynamiek tussen Max en Nev.

Het was in een vroege aflevering toen Max nog in de show was dat Lauren Meler haar liefdesinteresse, Derek Shullenbarger, probeerde te vinden. Het stel verloofde zich tijdens de reünie van seizoen twee.

Volgens Us Weekly zei Nev Schulman dat hij zich ervan bewust was dat het grote moment zou gebeuren. Het blijkt dat Nev en Max voor de ring hebben betaald. Nev zei: "Ik wist wel dat het eraan zat te komen, net als Max. Max en ik kochten Derek de verlovingsring zodat hij een aanzoek kon doen omdat hij hulp nodig had om ervoor te betalen. We gingen die ochtend met hem mee en het was heel lief."

Bijgewerkt op 02 maart 2022: Ondanks dat Lauren en Derek op Catfish als een "echt stel" werden beschouwd omdat Derek niet loog over wie hij was, besloot het stel om gaan uit elkaar en kondigden hun minnelijke breuk aan aan fans in 2014, en hoewel Lauren een relatief laag profiel op sociale media houdt, is Derek met iemand anders getrouwd.

Het is absoluut triest om te horen dat het paar niet meer samen is en dat ze toch niet zijn getrouwd.

In september 2013 deelde Lauren in een tweet dat ze zwanger was geraakt, maar helaas een miskraam had gehad. Ze schreef: "De 'update-verrassing': ik was 10 weken zwanger, maar we hadden dinsdag een miskraam. Nu de geheimen bekend zijn, gaan we verder."

Nev deelde dat Lauren en Derek vrienden zouden blijven en dat er geen kwaad bloed zat over de splitsing. Nev zei: "Ik denk dat het belangrijk is om te onthouden, alleen omdat relaties komen en gaan, en je misschien verliefd bent op iemand, en je denkt dat zij degene zijn, neem je tijd, er is geen reden om je te haasten", aldus The Cinemaholic.

Wat is er met Lauren en Derek gebeurd in de aflevering 'Catfish'?

The Cinemaholic legt uit dat toen het paar verscheen in seizoen twee van Catfish, Derek 23 was en Lauren 21. Ze hadden al acht jaar met elkaar gepraat.

Lauren woonde in Texas en er waren enkele sappige details over haar leven waar fans over leerden. Ze zou gaan trouwen met iemand anders dan Derek, waardoor hun online vriendschap onderbroken werd, maar daar kwam een einde aan en zij en Derek bleven praten. Lauren was een alleenstaande moeder voor haar zoon, Mason.

lauren meler en nev schulman van mtv reality show catfish
lauren meler en nev schulman van mtv reality show catfish

Fans van Catfish weten dat afleveringen een aantal gemeenschappelijke kenmerken hebben. Nev en zijn co-host praten met de "hoopvolle" en vragen naar de relatie die ze hebben met hun online liefdesbelang. Ze vragen om foto's, sociale media-accounts, sms-berichten, e-mails en andere informatie die nuttig kan zijn bij het zoeken.

Het is gebruikelijk dat de "meerval" niet wil videochatten, en dat is wat er gebeurde met Derek en Lauren. Derek bleek echt te zijn, wat Lauren dacht, en hij was nerveus om Lauren IRL te zien.

De dingen tussen de Catfish-sterren leken perfect en prachtig, en in de videochat aan het einde van de aflevering zou Lauren verhuizen naar Maryland zodat ze bij Derek kon zijn.

Fans waren enthousiast toen ze hoorden van hun verloving, dus het is absoluut jammer dat het niet is gelukt.

Nev's perspectief op 'Catfish' is veranderd

Fans van Catfish hebben gezien hoe Nev een aantal grote veranderingen in zijn persoonlijke leven doormaakte. Hij is getrouwd met Laura Perlongo en de twee delen twee kinderen, Cleo en Beau.

Nev vertelde Hollywood Life dat zijn kijk op de show anders is nu hij echtgenoot en vader is geworden.

“Nu ik verantwoordelijk ben voor een vrouw en kinderen, is de waardering voor wat ik op de show doe, zowel als een dienst aan individuen, maar ook als een baan, echt gegroeid,” legde Nev uit.“Naarmate je ouder wordt, in alle aspecten van je leven, begin je te beseffen wat belangrijker is en wat en waar je je waarde hecht. Ik heb de show de afgelopen 10 jaar gemaakt en er zijn tijden geweest dat het niet zoveel voor mij betekende of de show wel of niet doorging of werd vernieuwd voor een volgend seizoen. Ik vond het geweldig om het te maken. Ik heb het nooit niet gewild, maar ik had momenten waarop ik dacht dat het tijd was om iets anders te maken."

Hoewel het jammer is dat Lauren en Derek er niet uitkomen nadat ze elkaar op Catfish hadden ontmoet, hopen fans van de realityshow dat anderen liefde zullen vinden in de serie.

Aanbevolen: