De grootste blindgangers van Matthew McConaughey's vruchtbare carrière

Inhoudsopgave:

De grootste blindgangers van Matthew McConaughey's vruchtbare carrière
De grootste blindgangers van Matthew McConaughey's vruchtbare carrière
Anonim

Hollywood-ster Matthew McConaughey werd begin jaren '90 beroemd dankzij zijn rol in de coming-of-age-komedie Dazed and Confused. Daarvoor verscheen de acteur in Robert Stack's Unsolved Mysteries, wat eigenlijk zijn eerste "acteer" -baan was. In de jaren 2010 onderging McConaughey een grote revitalisatie van zijn carrière en besloot hij afstand te doen van romcoms en andere genres te verkennen.

Vandaag nemen we de films van Matthew McConaughey onder de loep. Hoewel de acteur in tal van veelgeprezen projecten speelde, verscheen hij ook in nogal wat films die het publiek niet echt leuk vond. Blijf scrollen om te zien welke van de films van de acteur de laagste beoordelingen hebben op IMDb!

10 'The Dark Tower' - IMDb-beoordeling: 5.6

De aftrap is de sci-fi western-actiefilm uit 2017, The Dark Tower. Daarin speelt Matthew McConaughey W alter Padick, en hij schittert naast Idris Elba, Tom Taylor, Claudia Kim, Fran Kranz en Abbey Lee. The Dark Tower is gebaseerd op de gelijknamige romanreeks van Stephen King en heeft momenteel een beoordeling van 5,6 op IMDb. Hoewel de film geen geweldige kijkcijfers heeft, verdiende hij uiteindelijk $ 113,2 miljoen aan de kassa.

9 'Niet starten' - IMDb-beoordeling: 5.6

De volgende op de lijst is de rom-com Failure to Launch uit 2006 waarin Matthew McConaughey Tripp speelt. Naast McConaughey zijn er ook Sarah Jessica Parker, Zooey Deschanel, Justin Bartha, Bradley Cooper, Terry Bradshaw en Kathy Bates in de film te zien. De film volgt een 35-jarige man die nog steeds bij zijn ouders woont - en heeft momenteel ook een 5, 6 rating op IMDb. Echter, Failure to Launch was een kassucces omdat het $ 130 opleverde.2 miljoen.

8 'The Beach Bum' - IMDb-beoordeling: 5.5

Laten we verder gaan met de komedie van 2019 The Beach Bum. Daarin speelt Matthew McConaughey Moondog, en hij schittert naast Snoop Dogg, Isla Fisher, Jimmy Buffett, Zac Efron en Martin Lawrence.

De film volgt de avonturen van een stoner-dichter en heeft momenteel een beoordeling van 5,5 op IMDb. The Beach Bum verdiende uiteindelijk $ 4,6 miljoen aan de kassa.

7 'My Boyfriend's Back' - IMDb-beoordeling: 5.4

De zombiefilm My Boyfriend's Back uit 1993 waarin Matthew McConaughey Guy 2 speelt, is de volgende. De film heeft ook hoofdrollen voor Andrew Lowery, Traci Lind, Bob Dishy, Paul Dooley en Edward Herrmann. My Boyfriend's Back volgt een tiener die terugkeert uit de dood als een zombie, en heeft momenteel een 5,4 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 3,3 miljoen aan de kassa.

6 'The Wedding Planner' - IMDb-beoordeling: 5.3

De volgende op de lijst is de rom-com uit 2001 The Wedding Planner. Daarin speelt Matthew McConaughey Steve Edison en schittert hij naast Jennifer Lopez, Bridgette Wilson-Sampras, Justin Chambers, Alex Rocco en Joanna Gleason. De film volgt een weddingplanner die verliefd wordt op de bruidegom - en heeft momenteel een 5,3 rating op IMDb. Hoewel The Wedding Planner geen geweldige beoordelingen heeft, verdiende het uiteindelijk $ 95 miljoen aan de kassa.

5 'Serenity' - IMDb-beoordeling: 5.3

De top vijf op de lijst van vandaag opent met de mysteriethriller Serenity uit 2019 waarin Matthew McConaughey John Mason/Baker Dill speelt. Naast McConaughey zijn er ook Anne Hathaway, Diane Lane, Jason Clarke, Djimon Hounsou en Jeremy Strong in de film te zien. De film vertelt het verhaal van een kapitein van een vissersboot wiens ex-vrouw hem vraagt haar nieuwe echtgenoot te vermoorden. Serenity heeft momenteel ook een 5,3 rating op IMDb, en het bracht uiteindelijk $ 14,4 miljoen op aan de kassa.

4 'Surfer, Dude' - IMDb-beoordeling: 4.6

Laten we verder gaan met de komediefilm Surfer, Dude uit 2008. Daarin portretteert Matthew McConaughey Steve Addington, en hij speelt naast Alexie Gilmore, Scott Glenn, Jeffrey Nordling, Willie Nelson en Woody Harrelson.

De film volgt een zielzoekende surfer die een existentiële crisis doormaakt, en heeft momenteel een 4,6 rating op IMDb. Surfer, Dude verdiende uiteindelijk iets meer dan $ 52, 000 aan de kassa.

3 'Scorpion Spring' - IMDb-beoordeling: 4.3

De top drie op de lijst van vandaag openen is de misdaadthriller Scorpion Spring uit 1995, waarin Matthew McConaughey El Rojo speelt. Naast McConaughey zijn er in de film ook Esai Morales, Rubén Blades, Alfred Molina, Angel Aviles en Rubén Blades te zien. Scorpion Spring volgt twee jongens die langs de grens tussen de VS en Mexico reizen. De film heeft momenteel een 4,3 rating op IMDb.

2 'Tiptoes' - IMDb-beoordeling: 4.3

De nummer twee op de lijst van vandaag is het comedy-drama Tiptoes uit 2003. Daarin speelt Matthew McConaughey Steven Bedalia, en hij schittert naast Gary Oldman, Kate Beckinsale, Patricia Arquette, Peter Dinklage en Debbie Lee Carrington. De film volgt een liefdesdriehoek waarbij twee broers betrokken zijn - en heeft momenteel ook een 4.3 rating op IMDb.

1 'Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation' - IMDb-beoordeling: 3.3

En tot slot, de lijst met plek nummer één is Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation. Daarin speelt Matthew McConaughey Vilmer, en hij schittert naast Renée Zellweger, Robert Jacks, Tonie Perensky, Lisa Marie Newmyer en Joe Stevens. De film is het vierde deel in de Texas Chainsaw Massacre-franchise en heeft momenteel een beoordeling van 3,3 op IMDb. Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation verdiende uiteindelijk iets meer dan $ 185.000 aan de kassa - en het is de slechtst beoordeelde film van Matthew McConaughey.

Aanbevolen: