Chris Evans' nieuwste hondenvadermoment is te gezond om te hanteren

Inhoudsopgave:

Chris Evans' nieuwste hondenvadermoment is te gezond om te hanteren
Chris Evans' nieuwste hondenvadermoment is te gezond om te hanteren
Anonim

Giggy Vanderpomp. Tinkerbell Hilton. Bambi Jenner. Het komt niet vaak voor dat honden van beroemdheden op zichzelf beroemd worden, maar het is ZEKER een ding - en het gebeurt nu met Chris Evan's hond, Dodger.

Chris deelt regelmatig elk belangrijk moment in het leven van Dodger met zijn IG-volgers. Alles, van het favoriete voedsel van Dodger tot zijn gezondheidsproblemen, krijgt super persoonlijke aandacht van de trotse hondenvader Chris.

Nu begint de enorme fanbase van de ' MCU'-ster over hoe lief Chris' nieuwste doggie-ambitie is, dankzij een video van Captain America zelf. Bekijk dit schattige moment.

Hij leert Dodger praten

Chris' nieuwste lieve puppy-post? Het is deze over hem die Dodger leert praten, of meer specifiek, om te communiceren door op knoppen te tikken.

De knoppen staan vol met nuttige woorden die een hond zou kunnen gebruiken om zijn behoeften te uiten, zoals 'traktatie' of 'buiten'. Het is eigenlijk een doe-het-zelf-manier voor Chris om het soort duidelijkheid te krijgen dat de halsband op de hond van 'Up' heeft bereikt. Ter herinnering: dat was een volledig fictieve uitvinding in een Disney-film. Maar Chris is vastbesloten!

"Na een paar dagen training begon hij de puntjes op de i te zetten", schrijft Chris in het bijschrift van zijn IG-bericht. "Deze video is van een paar dagen geleden toen hij net begon te begrijpen dat de knoppen knoppen zijn. Hij heeft al zoveel vooruitgang geboekt en ik lach elke keer hardop als ik hem hoor indrukken. Ik dacht dat 'traktatie' het meest zou zijn gebruikt. Blijkt dat het 'spelen' is en dat vind ik geweldig aan hem."

Het is al eerder gebeurd

Chris' doel is eigenlijk al bereikt door anderen die dit knoppensysteem gebruiken. Chris erkent dit in het begin van zijn bijschrift:

"Ik bleef video's zien van deze touchpads voor honden, dus ik dacht dat ik ze een kans zou geven…"

Het is waar! De eerste hondenbezitter die deze techniek openbaar maakte, was de creatieve inwoner van Washington Alex Devine, die het sinds medio 2020 populair lijkt te hebben gemaakt. Je kunt haar hond Bunny het knoppensysteem zien gebruiken in de video hierboven, of op haar razend populaire TikTok-account. Ze heeft 7 miljoen volgers! Dat is meer dan ELKE Jonas Brother…

Chris' fans zijn er dol op

"Zijn instagram is letterlijk een fanpagina voor zijn hond", luidt een topcommentaar op de nieuwe post van Chris. Miljoenen weergaven en duizenden reacties bewijzen dat hondeninhoud misschien de perfecte sociale niche van Chris is.

"Misschien ben ik gewoon een beetje meer verliefd geworden op Chris Evans", schreef een fan, en bijna 3.000 anderen waren het er via likes mee eens.

Zelfs zijn beroemde vrienden kunnen er geen genoeg van krijgen. Ellen Pompeo becommentarieerde een hoop huilende emoji's en Octavia Spencer schreef: "Jullie vermoorden me."

Ze is NAUWKEURIG. Kijk naar dat gezicht!

Aanbevolen: