Kylie Jenner's 10 liefste Instagram-foto's met Stormi

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's 10 liefste Instagram-foto's met Stormi
Kylie Jenner's 10 liefste Instagram-foto's met Stormi
Anonim

Sinds Kylie Jenner haar debuut maakte op Keeping Up With the Kardashians in 2007, heeft de ster zeker een lange weg afgelegd. Tegenwoordig is Kylie - die nog maar een kleine tween was in een reality-tv-show - een grote make-upmagnaat, zakenvrouw, persoonlijkheid op sociale media, maar in de eerste plaats een moeder.

In 2018 beviel Kylie Jenner van haar en de dochter van Travis Scott, Stormi, en de lijst van vandaag bevat een aantal schattige foto's van de ster en haar dochter die Kylie op Instagram heeft gedeeld. Van samen kerstkoekjes bakken tot samen reizen naar tropische bestemmingen - blijf scrollen om enkele van de schattigste foto's van Kylie Jenner en haar dochter Stormi te zien!

10 Laten we beginnen met hun iconische spiegelselfies

De lijst aftrapt is deze schattige spiegel-selfie die de reality-tv-ster van haar en haar dochter Stormi nam terwijl ze natuurlijk bijpassende outfits rockten. Als iemand twijfelde of Kylie Jenner een coole moeder is, zou deze foto zeker de zaken moeten regelen. En ja, Stormi's poseerspel is onberispelijk, je kunt zeker zien dat ze alleen van de besten heeft geleerd.

9 Kylie neemt Stormi overal mee naartoe

Volgende op de lijst is het feit dat Kylie Jenner haar dochter overal mee naartoe neemt. Op de foto hierboven zijn de twee dames te zien op een prachtige wintervakantie waarop ze van top tot teen Dior-outfits rockten, wat nogal wat controverse veroorzaakte. Een foto als deze bewijst zeker dat Kylie's dochter Stormi opgroeit in pure luxe!

8 Wat vaak betekent dat er veel tropische bestemmingen zijn

Zoals eerder vermeld, neemt Kylie Jenner haar dochter vrijwel elke reis die ze gaat mee en de meeste reizen van Kylie gaan naar exotische en tropische bestemmingen.

Op de foto hierboven is te zien hoe moeder en dochter nat worden in de oceaan terwijl ze prachtige witte jurken tot op de grond wiegen. Ja, dit is waarschijnlijk een van de meest adembenemende foto's op de lijst van vandaag!

7 De twee houden van samen bakken

Kylie Jenner en Stormi Webster hadden zeker veel leuke momenten in 2020 en een daarvan waren de twee bakken door Grinch geïnspireerde cupcakes ter ere van Kylie Jenner's make-uplijn voor de feestdagen. Zoals Kylie's fans waarschijnlijk al weten - er is een schattige video van de twee die samen de cupcakes maken en het is veilig om te zeggen dat Stormi een natuurtalent is als het gaat om het gebruik van hagelslag!

6 Serieus - Stormi heeft tot nu toe een heleboel koekjes gemaakt

Echte fans zullen zich ook herinneren dat de baksessie voor de feestdagen niet de eerste keer was dat de twee dames besloten om samen koekjes te bakken en het proces vast te leggen. Voor Halloween 2020 toonden Kylie en Stormi ook hun bakkunsten terwijl ze in bijpassende pyjama's rockten, en eerlijk gezegd - de wereld kan gewoon geen genoeg krijgen van hun gezonde en leuke baksessies!

5 Hoe schattig waren hun gecoördineerde kerstoutfits?

Hoewel Kerstmis dit jaar absoluut anders was voor de Kardashian-Jenners, was een ding dat Kylie niet wilde opgeven, zichzelf en haar dochter in een mooie outfit te kleden. Op de foto hierboven zijn de twee dames te zien die ongelooflijk stijlvolle bijpassende rode jurken rocken - en dit komt zeker niet als een verrassing, aangezien Kylie Jenner bekend staat als een grote fashionista!

4 Knuffels zijn altijd een must

Een andere super schattige foto die zeker een plekje op de lijst van vandaag verdient, is deze foto van Kylie en Stormi knuffelend in bed.

Zoals fans al weten, slaagde de reality-tv-ster erin haar zwangerschap voor de wereld te verbergen, maar één ding dat Kylie Jenner zeker niet kan verbergen, is hoe geobsedeerd en verliefd ze is op haar dochter - en elke ouder die er is, vertelt zeker !

3 En dat geldt ook voor gek doen

Hoewel Kylie Jenner vooral bekend staat als een superrijke beroemdheid die er altijd perfect uitziet, weten velen misschien niet hoe dom en leuk de reality-tv-ster eigenlijk is. Kylie heeft de neiging om haar persoonlijkheid erg privé te houden, maar het schijnt zeker door in foto's zoals die hierboven, waar ze absoluut gek doet en rondhangt met haar dochter Stormi.

2 Stormi steelt langzaam Kylie's spotlight op haar Instagram

Naast het regelmatig posten van foto's van zichzelf samen met haar dochter, staat de Instagram-feed van Kylie Jenner ook vol met foto's van de kleine Stormi die helemaal alleen poseert. De kleine ster - die op 1 februari 2021 drie wordt - is zeker al een heel grote persoonlijkheid aan het ontwikkelen, en als er één ding is dat Stormi zeker weet, is het poseren voor een camera!

1 En tot slot, het lijdt geen twijfel dat de twee elkaars beste vrienden zijn

Om de lijst af te ronden is deze schattige foto van Kylie Jenner en Stormi Webster, wederom, op vakantie. Iedereen die de reality-tv-ster volgt, weet dat Kylie behoorlijk veel heeft gedaan sinds de geboorte van Stormi in 2018 - maar ze zorgt er nog steeds altijd voor dat ze er is voor haar dochter en tot nu toe heeft Kylie daar geweldig werk geleverd!

Aanbevolen: