Fans houden van Madonna's op meme gebaseerde stemvideo die bijna elke politicus bespot

Inhoudsopgave:

Fans houden van Madonna's op meme gebaseerde stemvideo die bijna elke politicus bespot
Fans houden van Madonna's op meme gebaseerde stemvideo die bijna elke politicus bespot
Anonim

Er is nog nooit een samenleving geweest die meer verdeeld is dan die waarin we nu leven.

Dit is duidelijk een race tussen Donald Trump en Joe Biden… en de weinige fans die denken dat stemmen op Kanye West een grappige grap zou zijn. Beroemdheden hebben nog nooit zo'n publiek standpunt ingenomen in de wereld van de politiek, maar het lijkt erop dat dit jaar elk van hen een definitieve richting heeft.

Madonna is lange tijd anti-Trump geweest en heeft bij vele gelegenheden haar minachting voor de huidige president uitgesproken. Ze noemt hem een blanke supremacist en heeft gezworen de duivel uit het Witte Huis te krijgen, dus het is duidelijk waar haar stem ligt.

Het normaal gesproken zeer serieuze onderwerp van politiek is er een waar Madonna heeft besloten een meer komische benadering te hanteren, en fans zijn er absoluut weg van.

Madonna's epische spotvideo over politieke partij

Madonna wordt gecrediteerd voor haar fabelachtig grappige Instagram-video. Het is een luchtige benadering die elk lid van een politieke partij prikt door ze af te schilderen als dansende, geanimeerde memes, die op een belachelijk grappige manier over het scherm bewegen. De gezichten van de politici zijn gephotoshopt op hysterisch grappige karikatuurlichamen terwijl ze heen en weer zwaaien in een hysterische politieke voorstelling.

Ze noemt het het congresbal van 2020, maar het lijkt meer op een aanstaande Saturday Night Live-aflevering, omdat het een aanfluiting is van alle betrokkenen.

Fans houden van de humor

In de mashup-video ziet Alexandria hoe laag ze kan gaan, terwijl een cartoonafbeelding van Ivanka de catwalk opgaat om haar spullen te laten zien. Maxine danst alsof ze in vuur en vlam staat… Nancy, Mitch en Mike Pence laten op hun beurt hun beste moves zien. De meme van Joe Biden is fabelachtig grappig als hij uitbreekt in een zelfverzekerde dansvoorstelling waarvan we ons nooit konden voorstellen dat hij er echt aan zou deelnemen, in het echte leven. Kamala's karakter houdt haar bewegingen stijlvol maar leuk, en natuurlijk wordt de beste komedie voor het laatst bewaard als een stevige en ongecoördineerde Donald Trump de vloer gebruikt voor zijn uitvoering.

Fans gingen los en stuurden een stortvloed aan reacties waarin ze Madonna prezen om dit soort dingen te blijven posten voor hun kijkplezier. Andere fans wogen mee door te verklaren wie hun stem heeft, en het lijkt erop dat meer fans ervoor waren om Donald Trump in het Witte Huis te houden.

Deze video was in alle opzichten perfect, tot aan de aftiteling toe. Voor het geval je het gemist hebt, de video werd je aangeboden door BelBivDeVote.

Aanbevolen: