Madonna is een enorme fan van deze 'Game Of Thrones'-actrice

Madonna is een enorme fan van deze 'Game Of Thrones'-actrice
Madonna is een enorme fan van deze 'Game Of Thrones'-actrice
Anonim

Natuurlijk, ze is de ware koningin van de pop, maar dat betekent niet dat Madonna niet kan fangirlen over sommige van haar favoriete acteurs en actrices. Net als elke andere gemiddelde persoon (of superster-celeb), heeft Madonna haar favoriete tv-programma's, films en acteurs en actrices.

Maar een van haar superfavorieten lijkt een actrice te zijn die speelde in 'Game of Thrones'. Bij een paar verschillende gelegenheden is Madonna zelfs een beetje brutaal geworden met haar uitingen van aanbidding jegens deze specifieke actrice.

Madonna's favoriete 'Game of Thrones'-acteur is Gwendoline Christie, en ze is niet bang om het te laten zien. Kijkers zullen zich herinneren dat Gwendoline natuurlijk Brienne of Tarth speelde op 'GoT'.

In februari nam Madonna een pauze van haar optreden om het publiek in te gaan en haar favoriete 'GoT'-castlid op te sporen.

Ze zat naast Gwendoline en maakte gewaagde grappen over 'Game of Thrones', en de twee lachten en wisselden flirterige opmerkingen uit waardoor degenen die in de buurt zaten een beetje bloosden, meldde Wiki of Thrones.

Gwendoline bood Madonna zelfs een slokje van haar drankje aan, en Madge maakte een show van het bier gorgelen voordat ze het dronk. Daarna veegde Gwendoline zelfs een beetje schuim van het gezicht van de zangeres.

Het was een beetje een ongemakkelijke ontmoeting voor omstanders, maar het was waarschijnlijk een droom die uitkwam voor Gwendoline, die volgens Wiki of Thrones al heel lang fan is van Madonna.

En dat was niet eens de eerste keer dat het paar toeschouwers ongemakkelijk maakte met hun flirterige gedrag. Zoals Express al in 2016 meldde, nam Madonna Gwendoline mee op het podium tijdens een set. De twee hadden een drankje en een dans, en de toeschouwers waren opgetogen maar toch nijdig. Misschien is er meer aan de vriendschap van de sterren dan fans eerder dachten.

Er is ook video- en fotografisch (en giphy) bewijs van het evenement op het podium, hoewel in 2020 een verifieerbare herhaling van de interactie van de sterren plaatsvond.

De schijnbaar gelukkig getrouwde Gwendoline Christie heeft geen enkele duidelijke band met Madonna, afgezien van haar bekende standpunt van de zangeres. Dus hoewel fans in de war zijn over hoeveel Madonna van Gwendoline lijkt te houden, is het niet zo dat iemand er klachten over heeft!

Natuurlijk was post-'GoT' niet zo veelbewogen voor de rest van de cast als voor Gwendoline. Vooral Kit Harington is in de tijd sinds het einde van de show tegen een aantal persoonlijke uitdagingen aangelopen.

En terwijl Christie druk bezig was met Madonna-concerten, begon haar co-ster Peter Dinklage aan Netflix' 'I Care a Lot' te werken. Maar alleen omdat veel van de sterren verder zijn gegaan, betekent niet dat 'GoT' echt dood en weg is.

Aanbevolen: