Netflix-fans worden gek van Beyoncé's ontmoeting met Selena

Inhoudsopgave:

Netflix-fans worden gek van Beyoncé's ontmoeting met Selena
Netflix-fans worden gek van Beyoncé's ontmoeting met Selena
Anonim

Selena: The Series heeft op 4 mei zijn tweede seizoen uitgebracht, waardoor fans versteld staan van het uiterlijk van een jonge Beyoncé.

In aflevering zes, getiteld "Los Más Bello" (wat zich vertaalde naar "De Mooiste"), worden kijkers getrakteerd op een schattige ontmoeting tussen de Tejano-ster en een jonge koningin Bey. Een pre-Destiny's Child roem Beyoncé, gespeeld door actrice en zangeres Giovanna Bush, ziet Selena, gespeeld door Christian Serratos, op de parkeerplaats van een winkelcentrum. Maar is de ontmoeting echt gebeurd?

Selena en Beyoncé ontmoetten elkaar op een parkeerplaats

In de clip van de show is Beyoncé bang om met Selena te praten.

"Je bent ook een zangeres, vertel het haar", zegt de moeder van Beyoncé tegen haar.

"Beyoncé Knowles, je kunt maar beter leren niet bang te zijn voor mensen als je ooit ook beroemd wilt worden", vervolgt Bey's moeder en geeft de identiteit van het jonge meisje weg.

“Het was schattig om het moment toe te voegen waarop Beyoncé en Selena elkaar kruisten in de serie. Veel mensen begrijpen niet welke invloed Selena op ons Texanen had. Spaans sprekend of niet. We hielden van haar, merkte een fan op.

“Precies! Het was schattig en het had betekenis. Een toekomstige ster (Beyonce) die een vrouw (Selena) ziet die andere toekomstige sterren op de een of andere manier zou inspireren. Ze heeft misschien geen ENORME invloed gehad op Beyonce's carrière, maar ze heeft haar wel geholpen, zoals ze in een interview zei, was een andere opmerking.

Het lijkt erop dat de ontmoeting tussen de twee zangers daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. In 2007 herinnerde de in Houston geboren Beyoncé zich de overleden zangeres te hebben gezien op de parkeerplaats van een winkelcentrum.

"Ik heb Selena echt ontmoet in het winkelcentrum The Galleria in Houston, maar ik zei niet veel tegen Selena omdat ik geen beroemdheid was en ik zag haar gewoon en zei: 'Hallo' en hield het in beweging, " zei Beyoncé destijds.

"Zeker opgroeiend in Texas, hoorde ik haar op de radio en ik denk dat het luisteren naar haar album, hoewel ik niet precies wist wat ze zong, me in de studio hielp met mijn uitspraak. … Ik denk dat ze een legende is en ik bewonder haar. En ze was zo getalenteerd, dus ik ben erg blij dat, hoewel ze niet wist wie ik was, ik nog steeds zo opgewonden ben dat ik die kans kreeg."

'Selena: The Series' focust op een jonge Selena

Gecreëerd door Moisés Zamora, richt de serie zich op de opkomst van de Tejano-zangeres. Selena duikt ook diep in de relatie van de zangeres met haar familie, die betrokken was bij haar carrière. Selena was de zangeres van de band Selena and the Dinos, samen met zus Suzette en broer A. B.

Naast Serratos in de titelrol, schittert Noemi Gonzalez in de Netflix-serie als Selena's zus en drummer Suzette. Selena's oudste zus dient ook als uitvoerende producenten van de show. Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira en Seidy López schitteren als Selena's broer A. B, respectievelijk haar vader Abraham en moeder Marcella.

De serie is niet de eerste biografische bewerking van Selena's leven. Twee jaar nadat de zangeres werd vermoord door haar kledingboetiekmanager Yolanda Saldívar, bracht Warner Bros Selena uit. De biopic bevatte Jennifer Lopez in de titulaire rol.

Selena: The Series is te zien op Netflix

Aanbevolen: