Klinkt Lady Gaga's 'House Of Gucci'-accent Russisch?

Inhoudsopgave:

Klinkt Lady Gaga's 'House Of Gucci'-accent Russisch?
Klinkt Lady Gaga's 'House Of Gucci'-accent Russisch?
Anonim

'House of Gucci' is nog niet eens uit en het internet zegt al 'te amo' tegen het nieuwste project van Lady Gaga. Ze krijgt Oscar-buzz alleen al van de trailer, en de paar regels die haar personage erin zegt, zijn al iconisch.

Het is het Italiaanse accent van Gaga dat de meeste mensen enthousiast maakt, maar sommigen van hen zijn ervan overtuigd dat ze helemaal niet Italiaans klinkt. Lees verder om zelf te horen en te ontdekken wat echte Italianen (en Russen!) hierover te zeggen hebben.

Luister naar Gaga Go 'Peak Italian'

MGM heeft gisteren deze officiële trailer voor 'House of Gucci' uitgebracht na maandenlang geroezemoes over alles, van casting tot kostuums in deze Maurizio Gucci-biopic. Het bevat Adam Driver in de uber-glamoureuze rol van Maurizio en Lady Gaga als Patrizia Reggiani, zijn vrouw.

Omdat Gaga eigenlijk Italiaans is, geloven sommige fans dat dit de rol is die de ster is geboren (snap je het?) om te spelen! (Ze is nooit verlegen geweest om haar Italiaanse roots te noemen, zoals je hier zelf kunt horen:)

Sommige fans denken dat ze Russisch klinkt, hoewel

Voor iemand die met trots Italiaans erfgoed claimt, zou je denken dat Gaga dit uit het park zou slaan. Terwijl sommige fans denken van wel, beweren anderen dat ze een beetje ten oosten van Italië afwijkt in haar weergave van Patrizia's stem.

De topcommentaar op het officiële IG-bericht van 'House Of Gucci' waarin Gaga wordt geïntroduceerd, luidt: "Klinkt alsof ze een Russisch accent doet."

Een andere reactie betreft een emoji met een huilend gezicht en "ik dacht dat ook - veel meer wodka dan vino."

Andere opmerkingen zoals "Ze klinkt een beetje Russisch, dat wel" en "Geen expert, maar ze klonk Russisch voor mij" vullen de meeste commentaarsecties van de post - en mensen die experts zijn in het Italiaans (ook bekend als echte Italianen) deelden hun ook gedachten:

"Ik spreek zowel Italiaans als Engels. Ik zeg alleen dat ze goed is, maar haar Italiaanse accent is niet zo goed", schreef Francesca Matteucci op @TheGucciMovie's IG. "Acteurs worden verondersteld dat te doen voor de kost. Of het kan de keuze van de regisseur zijn om de spot te drijven met het Italiaanse accent." Ouch.

"Oh ja, ik ben het er helemaal mee eens", reageerde de Italiaanse IG-gebruiker Marta Rossi. "Ik ben hier niet voor de geforceerde Italiaanse accenten om eerlijk te zijn…"

Sommige Russen zeggen dat ze echt Italiaans klinkt

Russische fans van Gaga zijn nu naar Twitter gegaan om de accentkeuzes van Moeder Monster te verdedigen. Voor het grootste deel lijken ze te denken dat ze helemaal niet Russisch klinkt:

"Er is niets dat lijkt op een Russisch accent", luidt het antwoord van een andere Russische Twitter-gebruiker. "En ik denk dat ze precies op Patrizia klinkt."

"Ze spreken zelfs geen Russisch en zeggen dat het een Russisch accent is", luidt een ander, met meer toevoeging "ze denken dat alle accenten met een sterke "R" Russisch zijn."

Dus welk accent legt Gaga op? En maakt het uit dat mensen niet kunnen beslissen?

Zoals een fan op Twitter het uitdrukte: "Ze konden allemaal praten als Minnesotans en ik zou nog steeds gaan kijken."

Aanbevolen: