Britney Spears haatte de pitches van Zach Galifianakis op 'SNL

Inhoudsopgave:

Britney Spears haatte de pitches van Zach Galifianakis op 'SNL
Britney Spears haatte de pitches van Zach Galifianakis op 'SNL
Anonim

Zach Galifianakis staat tegenwoordig misschien aan de top van de comedywereld, maar op een gegeven moment was hij een worstelende acteur en verscheen hij in films die nauwelijks meer dan $ 100.000 zouden verdienen aan de kassa.

Bovendien ging hij door andere mislukkingen, zoals een kortstondige periode op ' SNL' die twee weken zou duren in de schrijverskamer. Zach had de zware taak om een schets te schrijven voor Britney Spears en laten we zeggen dat het resultaat niet soepel was.

We kijken terug naar wat er precies is gebeurd en wat de komische acteur gooide voor Spears. Het bleek dat ze niet zo onder de indruk was, en om het nog erger te maken, waren degenen in de show dat ook niet.

Zach Galifianakis duurde twee weken op 'SNL'

Zoals we in het verleden hebben gezien, tart het niet halen van het op 'SNL' een carrière van beroemdheden niet. Heck, Jim Carrey slaagde er niet in om de show te halen terwijl Adam Sandler werd losgelaten, beiden zouden doorgaan met het genieten van fenomenale carrières en aantoonbaar groter worden dan 'SNL' helemaal.

Zach Galifianakis zou 'SNL' halen, maar zijn run was van korte duur. In plaats van voor de camera te staan, was hij in de schrijverskamer, wat een intense sfeer kan zijn, iets wat hij al heel vroeg leerde.

Naast EW zou de acteur toegeven dat de overgang niet gemakkelijk was.

"Om een vlieg op de muur te zijn in de schrijverskamer. Ik wist niet wat ik aan het doen was," zei hij. "Ik was een stand-up, ik had nog nooit schetsen geschreven om in te leveren. Het was niet gemakkelijk, ik weet niet of 'ondersteunend' noodzakelijkerwijs het woord is dat ik daar zou gebruiken. Maar je bent nieuw daar, en in de showbusiness, vooral als staande krijg je een dikke huid."

Tijdens zijn twee weken had Zach de zware taak om samen te werken met een van de populairste sterren ter wereld. Zoals je je kunt voorstellen, was het een stressvol scenario voor de nu beroemde acteur.

Britney Spears was niet onder de indruk van zijn pitches

Het was een schets met Britney Spears en Will Ferrell, de mogelijkheden waren werkelijk eindeloos.

Met Zach aan het roer gaf hij echter toe dat het een grote mislukking werd. Hij gooide een schets waarin de navel van Britney Spears als middelpunt van de belangstelling stond. Bij het pitchen van de sketch kreeg het absoluut geen reactie in de schrijverskamer. De acteur herinnerde zich de pijnlijke ervaring naast Cinema Blend.

"Ik had iets geschreven voor Britney Spears, twee dingen. Een daarvan was, ik wilde dat Will Ferrell een bewaker zou spelen voor haar navel. En we zouden [hem] verkleinen om gewoon op te hangen uit de binnenkant van haar navel, omdat haar navel toen altijd zichtbaar was, en ik dacht dat ze het moest beschermen."

"Dat? Ik heb nog nooit eerder een tumbleweed door een kantoor zien gaan. Ik heb het gevoel dat een tumbleweed dwars over de tafel van de schrijverskamer is gegaan en een krekel erop rijdt. Ik ben niet beledigd dat niemand het leuk vond, het was waarschijnlijk slecht."

Het zou nog zenuwslopender worden voor Zach, toen hij Brtiney backstage ontmoette en besprak wat hij voor haar had geschreven. De schets bevatte geen grappen en tegen het einde ervan begon ze uit de mond te bloeden. Aanvankelijk reageerde Spears helemaal niet, kijkend naar de grond. Maar later zou ze terloops zeggen dat het 'grappig' was.

Wie weet, misschien probeerde ze hem gewoon een goed gevoel te geven. Desalniettemin werd Galifianakis kort daarna vrijgelaten.

Zach Galifianakis ging door met een bloeiende carrière

De mislukking weerhield Zach's carrière er niet van. Hij zou niettemin gedijen en een grote komische filmster worden, vooral schitteren in 'The Hangover'. Hij kan op zijn minst vrijuit spreken over zijn mislukkingen in het verleden, wetende dat alles goed is gekomen.

In werkelijkheid is zijn carrière te danken aan zijn vader. Het begon allemaal met het doel om zijn vader aan het lachen te maken, zoals hij samen met Esquire onthulde.

"Zeg het zo, jongens: dus ik kom uit een klein stadje. Mijn vader, weet je hoe ze in de bioscoop uitsneden van mensen in de film zullen hebben? Van het personage, zoals een kartonnen uitsnede? Mijn vader nam er een uit het plaatselijke theater van mij. En hij stond op de hoek van de straat met een uitsnede van mij, zwaaiend naar mensen. Alsof, 'Hé, dit is mijn zoon.'"

"De kern van mijn bestaan in de showbusiness, op een rare manier, is waarschijnlijk omdat ik hield van het geluid van het lachen van mijn vader."

Aanbevolen: