De echte oorsprong van het datinggerucht van Kanye West en Jeffree Star

Inhoudsopgave:

De echte oorsprong van het datinggerucht van Kanye West en Jeffree Star
De echte oorsprong van het datinggerucht van Kanye West en Jeffree Star
Anonim

De verzoening van Kim Kardashian en Kanye West lijkt niet waarschijnlijk. Op dit punt in de KimYe-scheidingssaga is Kim officieel klaar om dunzo te zijn met haar huwelijk met Kanye West. En hoewel ze in februari 2021 de echtscheiding heeft aangevraagd, loopt hun echtscheidingsprocedure nog steeds, tot grote teleurstelling van Kim. In recente gerechtelijke documenten die zijn verkregen door Entertainment Tonight, zegt Kim expliciet dat ze heel graag wilde scheiden.

Ze beweerde tegen de rechtbank: "Kanye heeft veel verkeerde informatie over onze privéaangelegenheden en co-ouderschap op sociale media geplaatst, wat tot emotionele problemen heeft geleid." Een bron van Entertainment Tonight onthulde dat Kim gewoon klaar is om verder te gaan met haar leven en prioriteit te geven aan wat ze nu nodig heeft. De insider voegde eraan toe: "Kim is zich blijven concentreren op zichzelf, haar kinderen, familie en haar werk. Het heen en weer met Kanye is ongelooflijk uitputtend en verontrustend voor haar geweest." Sinds dit nieuws naar buiten kwam, begonnen geruchten zich snel te ontwikkelen over met wie Kanye naar verluidt aan het daten was te midden van de problemen met zijn relatie, en veel mensen geloofden op een gegeven moment dat hij was aan het daten met Jeffree Star.

Hoe het datinggerucht van Kanye West en Jeffree Star begon

Het datinggerucht van Kanye West en Jeffree Star begon deels dankzij TikToker Ava Louise, die van de ene op de andere dag viraal ging voor haar video over Kim en Kanye. Sommige fans herkennen Ava misschien als het meisje dat aan het begin van de pandemie aan de wc-bril van een vliegtuig likte. Nu gaat ze weer viraal voor wie ze denkt dat Kanye zogenaamd Kim bedroog.

Ze plaatste een video over dit op TikTok en schreef: "Ik kan niet zeggen WIE want hij zal me aanklagen hint, hint, maar het is een deel van de reden waarom Kanye zo religieus is nu het zijn zelfhaat is…. mijn bron is legitiem, dat beloof ik."

In de video zei Ava: "Nu Kim dit eindelijk doet, heb ik het gevoel dat ik de thee kan morsen waar ik al maanden aan vasthoud. Deze hele scheiding komt niet als een verrassing. Kanye is aan het flirten met een zeer beroemde schoonheidsgoeroe. Mannelijke schoonheidsgoeroe. Veel mensen op het toneel kennen het al een tijdje." Mensen legden snel de stukjes bij elkaar en vermoedden dat Kanye's vermeende affaire met Jeffree Star was.

Kanye West en Jeffree Star's vermeende relatie ging viral

Twitter werd al snel overspoeld met fans die geschokt waren door deze hele situatie. Een persoon schreef: "Waarom word ik wakker met de tijdlijn die zegt dat Jeffree Star en Kanye West samenkomen… Het is 8:17 in de ochtend." Een ander zei: "Begin 2021 echt met Kanye die Kim bedriegt met Jeffree Star."

Terwijl de geruchten over de echtscheiding van Kim en Kanye de ronde deden, ging TikToks over de vermeende relatie van Kanye en Jeffree Star viraal. Een gebruiker zei: "Dit gerucht doet mensen schudden op sociale media op dit moment. Kanye had contact met een mannelijke schoonheidsgoeroe. Hij en Jeffree wonen in dezelfde gated community, en nu wonen ze allebei in Wyoming."

Wat zei Jeffree Star over het gerucht dat Kanye West met hem uitging?

Jeffre begon al snel op deze geruchten op sociale media te leunen, deelde eerst een foto op Twitter, met als onderschrift: "Ik ben klaar voor de Sunday Service", waarvan fans weten dat het de gospelgroep van Kanye is. Hij ging ook naar Snapchat om enkele verhalen uit Wyoming te delen, waar hij en Kanye momenteel wonen. En alsof dit allemaal niet genoeg was om de geruchten aan te wakkeren, twitterde Jeffree opnieuw en zei: "Waarom proberen alle e-detectives te zien wie er in het spiegelbeeld van mijn zonnebril staat???" schijnbaar meer olie op het vuur gooien en mensen laten denken dat het Kanye is.

Maar volgens een bron die dicht bij Kim en Kanye staat, zijn al deze geruchten over ontrouw niet waar. De insider vertelde E! Nieuws: "Er is absoluut geen waarheid in de geruchten over Jeffree en Kanye. Een andere bron voegde toe: "Kim en Kanye hebben elkaar gezien omwille van de kinderen, maar leefden apart. Kim weet dat het huwelijk voorbij is. Ze is al een tijdje bekend."

Een insider sprak ook met NBC News over de Jeffree-geruchten en zei dat Kim en Kanye te maken hebben met "gewone relatieproblemen" en dat "er niemand anders bij betrokken is". Ondertussen, toen hem werd gevraagd naar de geruchten over zijn vermeende affaire met Kanye West, zei Jeffree Star dat hij het hilarisch vond.

Ondertussen wil Kim alleen maar verder gaan met haar breuk met Kanye, eventuele conflicten over hun vier kinderen privé afhandelen en in vrede met Pete Davidson uitgaan. Als bewijs hiervan negeerde Kim Kardashian Kanye's hartverscheurende scheidingsgedicht terwijl ze het met Pete vierde. Maar het lijkt erop dat Kanye "het is nog niet voorbij totdat het voorbij is." Maandenlang heeft hij duidelijk gemaakt dat hij er alles aan zal doen om voor zijn familie terug te vechten. Daarbij lijkt het erop dat hij ook deelt wat hij echt van Pete vindt, zoals het schrijven van een diss-track over hem, het gebruiken van memes om Pete uit te roepen op sociale media en zelfs naar hem te verwijzen als "Skete."

Aanbevolen: