Jennifer Aniston miste bijna Rachel zijn

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston miste bijna Rachel zijn
Jennifer Aniston miste bijna Rachel zijn
Anonim

Stel je eens voor dat ons favoriete Friends-personage, Rachel Green, niet werd gespeeld door onze favoriete Hollywood-actrice, Jennifer Aniston?

Geloof het of niet, dat had een realiteit kunnen zijn, als een bepaald Amerikaans sterretje haar voor was geslagen.

Gelukkig kreeg Aniston uiteindelijk de rol, ondanks alle concurrentie. Eerlijk gezegd zouden we niet gelukkiger kunnen zijn omdat we van Rachel houden en van Jen!

Jennifer Aniston vs. Jane Krakowski

Volgens GEO News kwam actrice Jane Krakowski onlangs naar voren en onthulde hoe ze auditie deed voor de rol van Rachel, maar uiteindelijk ging het naar Aniston.

"Ik ben er vrij zeker van dat elke acteur binnen die leeftijdsgroep probeerde op Friends te komen," zei ze.

“Het was gewoon een van die shows waar iedereen auditie voor wilde doen en mee wilde doen. En zo verstandig. Het was een show van een generatie.”

Krakowski voegde er gekscherend aan toe: "Ik heb misschien de baan gekregen voor Jennifer's eerste auditie, maar ik denk dat het best goed voor haar is uitgekomen."

We zullen er zijn voor Jen

Een van de redenen waarom mensen zo geobsedeerd zijn door Jennifer Aniston en haar 'Rachel'-personage, is omdat ze in hun hart vrij veel op elkaar lijken: nuchter, herkenbaar en uiterst beminnelijk!

Aniston maakte bijvoorbeeld een paar dagen geleden de droom van een TikToker waar toen ze hun remix van het themanummer Friends op haar Instagram-verhaal plaatste.

Oorspronkelijk gepost door de in Noord-Ierland gevestigde zanger JC Stewart, de remix bevat gewijzigde teksten om ons huidige tijdperk van sociale afstand te weerspiegelen, en het is briljant!

“Dus. Jennifer Aniston [sic] heeft me op haar Instagram-verhaal gezet', schreef Stewart op Twitter naast een screenshot van de post van de actrice, zoals gerapporteerd door Harper's Bazaar. "Het is op dit punt dat ik mijn pensioen wil aankondigen omdat ik zo ongelooflijk hard heb gepiekt."

Aanbevolen: