Kylie Jenner's manicure is de trendy zomerse sizzle van 2020

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's manicure is de trendy zomerse sizzle van 2020
Kylie Jenner's manicure is de trendy zomerse sizzle van 2020
Anonim

Kylie Jenner heeft zojuist een foto geplaatst van haar perfect verzorgde nagels en fans worden gek. Deze hotter-than-hot-look is zo trendy voor 2020, een jaar waarin modetrends en persoonlijke verzorging nog nooit zo belangrijk waren.

Nadat we waren opgesloten en gedwongen een tijdje in onze huizen te blijven, leden velen van ons de angst om ons uiterlijk te moeten laten vervagen, waarbij nagels en haar de grootste klap kregen. Kylie Jenner slaagde erin om er bovenop te blijven, en gelukkig voor haar fans heeft ze geen beat gemist in het uitbeelden van de toplooks, aangezien ze bijna dagelijkse mini-modeshows voor ons presenteerde in onze tijd van nood.

Kylie's nagels vangen de zomerse sfeer van 2020, terwijl neonkleuren en manicures met patronen de wereld stormenderhand veroveren.

Perfect perfect

Haar nagels zijn gewoon perfect. Ze zijn de musthave voor dit seizoen en zijn de perfecte weergave van nageldoelen voor de zomer van 2020. De obsessie met neonkleuren is opnieuw opgedoken en verovert de modewereld stormenderhand. Iedereen lijkt aan boord van de felgekleurde kar te springen. Vraag het maar aan Chrissy Teigen, die deze neontrend met perfecte precisie heeft uitgebreid naar haar eyeliner.

Laten we eerlijk zijn, de afgelopen maanden waren donker en somber, en nu de wereld meer geavanceerde stadia van heropening ingaat, zijn vrouwen van alle leeftijden op zoek naar een vleugje kleur en enkele leuke ontwerpen om op te fleuren hun dagen. Gelukkig kunnen we allemaal weer terug naar onze schoonheidssalons om alle verloren tijd in te halen.

Bijblijven met de nageltrends

Dit jaar draait alles om felle kleuren, leuke patronen, luide wervelingen, stippen en alles tot in het extreme. Het is de tijd om uit te reiken naar wat kleur, afstand te doen van symmetrie en de wereld van verzadigde neonkleuren te verkennen. Je kunt op deze manier geen perfectie bereiken zonder dottingtools en professionele hulp, dus laat je nagels doen… je verdient het!

Squizzles, leuke vormen, wild felle kleuren en ontwerpen die schreeuwen "Ik heb dit professioneel laten doen" is waar het dit jaar om draait in het nagelseizoen. Nooit eerder hebben we zoveel abstracte ontwerpen en eclectische kleurencombinaties gezien, en er is geen teken dat deze trend vertraagt.

Als een van de grootste trendsetters van onze tijd, is dit niet de eerste keer dat Kylie verbluft met geavanceerde nageldesigns. Ze staat bekend om haar vermogen om de nieuwste nail art een stap voor te blijven en heeft haar beautylijn uitgebreid met nagelmode. Cosmetica en nagelkleuren zijn niet meer zo helder geweest sinds de retrodagen van het midden van de jaren negentig, en deze comeback was gedurfd en gedurfd. Kylie is natuurlijk de perfecte bron om naar toe te gaan als je op zoek bent naar de heetste nagel- en cosmetische ontwerpen om je door dit zomerseizoen te loodsen.

Aanbevolen: