Bad Moms'-promotie was in Rusland verboden vanwege de grootste ster

Inhoudsopgave:

Bad Moms'-promotie was in Rusland verboden vanwege de grootste ster
Bad Moms'-promotie was in Rusland verboden vanwege de grootste ster
Anonim

Gedurende de hele entertainmentgeschiedenis zijn er een aantal zeer gedenkwaardige tv-moeders geweest. Hoewel mensen dol zijn op mensen als Beverly Goldberg, Carol Brady en Clair Huxtable, blijft de waarheid dat ze allemaal op hun eigen manier overdreven brandschoon zijn. Als gevolg daarvan, toen de film Bad Moms werd uitgebracht en het zich concentreerde op een drietal moeders die op echte mensen leken, konden veel mensen niet wachten om het op het grote scherm te zien.

Tegen de tijd dat Bad Moms de bioscoop verliet, was de film zo'n grote hit dat een vervolg met spoed in productie werd genomen en het jaar daarop werd uitgebracht. Het blijkt echter dat sommige mensen in de wereld misschien niet hebben gehoord dat de film in de eerste plaats heeft bestaan, wat een schande is. De reden daarvoor is dat een gedenkwaardig stuk van de promotiecampagne van de film in Rusland werd verboden.

Slechte moeders hadden een ongelooflijke cast

In een ideale wereld zouden de carrières van acteurs stijgen en dalen op basis van één ding alleen, hoe getalenteerd ze zijn in het spelen. In werkelijkheid zijn er echter tal van onzichtbare barrières die geweldige acteurs kunnen tegenhouden. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar het succes dat Bad Moms genoot. Immers, voordat Bad Moms werd uitgebracht, kregen de meeste filmsterren nooit een goede kans om filmsterren te worden.

Voor de release van Bad Moms was Mila Kunis al een behoorlijk succesvolle filmster geworden. Het meest bekend van films als Forgetting Sarah Marshall, Black Swan, Ted en Friends with Benefits, hadden verschillende van haar films veel succes. Afgezien van Kunis, was Kristen Bell de op één na grootste ster van de film, omdat ze speelde in de animatiefilm Frozen.

Voordat Bad Moms werd uitgebracht, was Kathryn Hahn verre van een grote ster. Ze had echter al keer op keer bewezen dat ze het meeste uit elke rol die ze op zich nam, kon halen, aangezien Hahn al jaren bezig is met acteren en geweldig was in bijna elke rol die ze op zich nam. Hoewel het geweldig genoeg was dat Bad Moms met Hahn, Mila Kunis en Kristen Bell in de hoofdrollen speelde, bevatte de film ook de vaardigheden van verschillende meer getalenteerde acteurs. Jada Pinkett Smith, Christina Applegate en Jay Hernandez waren bijvoorbeeld allemaal memorabele delen van de film.

Waarom de promotie van slechte moeders werd verboden in Rusland

Tijdens de begindagen van de filmindustrie konden mensen zich niets aantrekken van zaken als het wel of niet verdienen van een bepaalde film. Tegenwoordig begrijpt iedereen echter dat als een film slaagt, de kans veel groter is dat er een vervolg komt of dat andere soortgelijke films worden geproduceerd. Als gevolg hiervan houden mensen die zich zorgen maken over welke films er in de toekomst uitkomen, bij welke films succesvol zijn aan de kassa.

Wanneer de meeste filmfans proberen te achterhalen of een film geld heeft verdiend, zijn er twee dingen die ze overwegen: hoeveel het kost om te produceren en het bedrag dat het opleverde aan de kassa. Hoewel het vergelijken van die twee cijfers verhelderend kan zijn, geeft dat een onvolledig beeld van of een film al dan niet geld heeft verdiend. De studio's betalen immers vaak tientallen miljoenen dollars om hun grootste blockbusterfilms te promoten en dat ha alt de winst weg die ze maken met hun release.

Omdat filmpromotie zo duur kan zijn, is het heel erg als een deel van een campagne om de een of andere reden onbruikbaar wordt. Bijvoorbeeld, voorafgaand aan de release van Bad Moms in 2016, betaalde de studio achter de film om een billboard te hebben ontworpen om het te promoten, alleen om het in Rusland te verbieden.

Voor degenen die niet bekend zijn met de details van de jeugd van Bad Moms-ster Mila Kunis, ze werd geboren in Oekraïne toen het nog deel uitmaakte van de Sovjet-Unie. Gezien waar ze is geboren, lijkt het een interessante wending van het lot dat zij degene was die indirect het billboard inspireerde voor het verbieden van Bad Moms in Rusland.

Zoals iedereen die Bad Moms heeft gezien al weet, heeft de film op zijn zachtst gezegd een gewaagd gevoel voor humor. Als gevolg hiervan probeerde het promotiemateriaal, toen het tijd was om de film uit te brengen, de grenzen een beetje te verleggen zonder te ver te gaan. Bijvoorbeeld een reclamebord dat Bad Moms promoot, versierd met de woorden "Do You Want Some Kunis?" is ontworpen om te verwijzen naar de hoofdster van de film, Mila Kunis.

Toen een reclamebureau uit Sint-Petersburg werd gevraagd om het bovengenoemde reclamebord op te hangen, weigerden ze dit omdat ze het te beledigend vonden. De reden daarvoor is dat de achternaam van Kunis erg lijkt op het Russische woord voor een intieme daad. Als zodanig is de vraag "Wilt u wat Kunis?" werd als veel te suggestief beschouwd en daarom werd het billboard in Rusland verboden. Natuurlijk is er een lange geschiedenis van verrassende films die in verschillende landen werden verboden, dus Bad Moms kwam er waarschijnlijk gemakkelijk vanaf met alleen een verboden reclamebord.

Aanbevolen: