Dr. Oz klaagt zijn eigen zus aan en dat is misschien het beste

Inhoudsopgave:

Dr. Oz klaagt zijn eigen zus aan en dat is misschien het beste
Dr. Oz klaagt zijn eigen zus aan en dat is misschien het beste
Anonim

Dr. Oz wordt geconfronteerd met een overvloed aan familieproblemen. Hoewel elk gezin in de wereld om verschillende redenen zijn eigen problemen heeft, is Dr. Oz een van de weinige mensen met een familieprobleem van meerdere miljoenen dollars.

Hij beschuldigt zijn zusje ervan grote sommen van hun erfenis in eigen zak te steken die ze van hun overleden vader hebben achtergelaten.

Dr. Het zusje van Oz dient een rechtszaak tegen hem in wegens te late betalingen op appartementen in New York City

Dr. Mehmet Oz, in Hollywood bekend als Dr. Oz, is de oudste van 3 broers en zussen en de enige kinderen van de Turkse chirurg en investeerder, Dr. Mustafa Oz. In het jaar 1983 kocht Mustafa twee Upper East Side-appartementen in New York City. In 2020 werden ze gecontroleerd door een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die Dr. Oz beheert.

Huurbetalingen van $ 15.000 voor deze appartementen gingen naar Nazlim Oz en de andere zus van Dr. Oz, Seval Oz, maar Dr. Oz heeft sindsdien zijn zus Nazlim uitgesloten van de betalingen.

Hierdoor spande Nazlim een rechtszaak aan tegen haar broer. Maar waarom stopte Dr. Oz in de eerste plaats met haar te betalen? Omdat hij gelooft dat Nazlim het geld van hun vader heeft gestolen en het voor zichzelf heeft gehouden.

In een citaat van DailyMail UK verklaarde een woordvoerder van Dr. Oz: "Onze familie, inclusief mijn moeder, klaagt mijn jongste zus Nazlim aan over de nalatenschap van mijn overleden vader, inclusief in NYC gebaseerde eigendommen… Mijn vader plaatste mij legaal als manager van deze entiteit, dus hoewel ik deze eigendommen niet bezit of wens, ben ik verplicht om alle inkomsten veilig in escrow te houden totdat de rechtbanken hier en in Turkije de gegrondheid van de lopende rechtszaken hebben beslist."

De familie Oz klaagt zusje aan voor het stelen van geld van de nalatenschap van overleden vader

Dat klopt, dit is een hele familieaangelegenheid. De advocaat van Dr. Oz, Michael J. Cohen, uitte het onderscheidingsvermogen van de familie over de zaak in een citaat uit een artikel van Page Six.

Hij verklaarde dat, "Dr. Oz stopte met de distributie omdat hij, Seval en hun moeder (Suna Oz) bewijs hadden gevonden dat Nazlim het geld van haar vader had gestolen. In datzelfde artikel wordt gemeld dat de beëdigde verklaring van Dr. Oz meer in detail gaat over de appartementbetalingen. beweert: "We proberen het geld van die rekeningen terug te vorderen, waarvan tenminste een deel de huurbetalingen van de Oz LLC-huurders vertegenwoordigen die ze me nu beschuldigt in deze New Yorkse rechtszaak van het niet aan haar uitdelen."

In diezelfde beëdigde verklaring beschuldigt Dr. Oz Nazlim ook van het vervalsen van de handtekening van hun vader op zijn testament in 2018. Kort voordat de beëdigde verklaring werd vrijgegeven, beweerde de hoofdaanklager van Istanbul dat Nazlim Oz bankrekeningen heeft op Nederland, India en de Kaaimaneilanden.

Dr. De beëdigde verklaring van Oz gaat dieper in op de beschuldigingen

Dr. Oz loopt over straat in een pak
Dr. Oz loopt over straat in een pak

Dit heeft niet alleen voor controverse gezorgd binnen de familie, maar er is ook gemeld dat een Turkse handschriftexpert het testament heeft onderzocht dat ervan wordt beschuldigd dat het vervalst is. De deskundige heeft sindsdien aan het kantoor van de hoofdaanklager van Istanbul gerapporteerd dat het testament naar verluidt is vervalst.

In een citaat uit de beëdigde verklaring van Dr. Oz, verkregen door BusinessInsider, "Dit is ook een van de vele kwesties die nauw verweven zijn met de lopende rechtszaken van onze familie in Turkije", zei hij in de beëdigde verklaring, "waarin wordt beweerd dat Nazlim stal miljoenen dollars van onze vader, inclusief de huur [van de twee appartementen in Manhattan] die op de rekeningen van onze ouders waren gestort - precies dezelfde huren waarvan ze nu beweert dat ik haar beroofd heb… Het beschikbare bewijs suggereert sterk (zo niet bewijst ronduit) dat Nazlim nooit maandelijkse uitkeringen van $ 15.000 heeft ontvangen."

Over drama gesproken. Het is onduidelijk wat er zou gebeuren als Nazlim Oz schuldig wordt bevonden aan de diefstal en valsheid in geschrifte waarvan ze wordt beschuldigd, maar het is duidelijk dat Dr. Oz niet zal stoppen totdat hij wettelijk heeft bewezen dat er sprake is van vals spel.

Sinds hij zijn zus heeft aangeklaagd, voert hij campagne voor de open senaatszetel in Pennsylvania. Hij is gesteund door Trump en is van plan de republikeinse partij te vertegenwoordigen.

Aanbevolen: