Spider-Man: Eerstejaarsjaar: keert Tom Holland terug voor de animatieserie?

Inhoudsopgave:

Spider-Man: Eerstejaarsjaar: keert Tom Holland terug voor de animatieserie?
Spider-Man: Eerstejaarsjaar: keert Tom Holland terug voor de animatieserie?
Anonim

De MCU is operationeel in fase vier, en met verschillende projecten voor dit deel van die Multiverse Saga, zal de franchise alleen maar groter worden.

Er is veel grondwerk gelegd tijdens de eerste drie fasen van de franchise, waaronder Spider-Man die aan boord kwam. De franchise maakt gebruik van Spidey is een effectieve manier, en ze hebben aangekondigd dat een geanimeerde show, Spider-Man: Freshman Year, naar Disney+ zal komen.

Gezien zijn geschiedenis in de MCU, is Tom Holland de favoriet van de fans om zijn personage te uiten, en we hebben wat informatie over zijn deelname aan de serie hieronder.

Spider-Man is vernieuwd in de MCU

Spider-Man is al tientallen jaren aanwezig op het grote scherm en op televisie, en hij heeft meer succes gehad dan andere helden kunnen claimen. Dat gezegd hebbende, bereikte het personage echt een ander niveau toen hij eindelijk zijn weg vond naar de MCU tijdens de gebeurtenissen van Captain America: Civil War.

Veel fans waren ervan overtuigd dat Sony en Marvel nooit overeenstemming zouden bereiken om Spider-Man aan boord te halen, en het eerste beeld van Spider-Man die Captain America's schild steelt en vasthoudt in de trailer van Civil War veranderde het spel volledig.

Sinds hij zijn debuut maakte in die crossover-film, hebben we gezien dat Spider-Man drie afzonderlijke solo-avonturen beleeft, met zijn meest recente, No Way Home, die eind vorig jaar enorme aantallen opleverde aan de kassa.

Het personage is ook verschenen in andere crossover-films, zoals Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Op dit moment is er geen woord over een vierde live action Spider-Man-film, maar gezien het succes van No Way Home, dachten we dat Tom Holland's Spider-Man te zijner tijd weer op het grote scherm zal verschijnen.

In de tussentijd krijgen fans van Spidey een geanimeerde oplossing wanneer een aankomend project eindelijk zijn weg vindt naar Disney+.

'Spider-Man: Freshman Year' is een aankomende animatieshow

Toen werd aangekondigd dat Spider-Man: Freshman Year een geanimeerde show op Disney+ zou worden, waren mensen in extase. De streamingdienst en Marvel werken samen aan het animatorproject What If…, en ze hebben aankomende geanimeerde releases, waaronder X-Men '97 en Marvel Zombies.

Waar gaat Spider-Man: Freshman Year over?

Volgens de logline van de show, "volgt de animatieserie Peter Parker op weg om Spider-Man te worden in de MCU, met een reis die we nog nooit hebben gezien en een stijl die de vroege stripboekwortels van het personage viert."

Het wordt geweldig om de vroege dagen van Peter Parker in de MCU te zien. Dit werd grotendeels overgeslagen, omdat we kennismaakten met het personage in Captain America: Civil War, en hij was viraal gegaan voor een aantal indrukwekkende prestaties. Het krijgen van meer context zal alleen maar bijdragen aan zijn algemene verhaal, wat tot nu toe opmerkelijk was.

Fans kunnen niet wachten om dit project te bekijken, maar ze willen toch weten of Tom Holland Spider-Man in de show zal inspreken.

Spreekt Tom Holland Spidey uit?

Dus, maakt Tom Holland zijn MCU-terugkeer om de geliefde Peter Parker in te spreken in Spider-Man: Freshman Year? Nou, als we deze bron moeten geloven, dan moeten fans zich ervan weerhouden hoop te koesteren.

Volgens Illuminerdi: "Volgens onze bronnen lijkt het erop dat Tom Holland zijn rol als Peter Parker in de animatieserie Spider-Man Freshman Year niet opnieuw zal opnemen. Dit is niet de eerste keer dat Tom Holland wint' Hij zal zijn rol als Spider-Man niet opnieuw opnemen in geanimeerde vorm, en hij is ook niet de enige MCU-ster die de sprong naar animatie niet heeft gemaakt. In het eerste seizoen van What If…? Iron Man, Black Widow, Spider-Man en Captain America waren allemaal geuit door andere acteurs dan hun MCU-opstellers."

Dit is een groot minpunt voor fans van Nederland, maar zoals de site opmerkt, is het niet ongebruikelijk dat grote MCU-sterren het uiten van hun personages in geanimeerde vorm overslaan.

Vanaf nu is er geen woord over wie het personage in de show zal uiten. Je kunt maar beter geloven dat wanneer de naam uiteindelijk wordt onthuld, mensen geïnteresseerd zullen zijn in hun oeuvre voorafgaand aan Spider-Man: Freshman Year.

Spider-Man: Freshman Year wordt een verfrissende kijk op het personage en fans kunnen niet wachten om elke aflevering te bekijken wanneer ze worden uitgebracht op Disney+. Hoewel het geweldig zou zijn om Tom Holland aan boord te hebben, zullen fans nog steeds nemen wat ze kunnen krijgen van de show.

Aanbevolen: