Waarom het gewichtsverlies van Jacob Batalon gevierd moet worden, ondanks wat haters zeggen

Inhoudsopgave:

Waarom het gewichtsverlies van Jacob Batalon gevierd moet worden, ondanks wat haters zeggen
Waarom het gewichtsverlies van Jacob Batalon gevierd moet worden, ondanks wat haters zeggen
Anonim

Spider-Man kan zijn vijanden niet verslaan zonder zijn gevoel voor spinnen en kleverige webben, maar Peter Parker kan de middelbare school niet overleven zonder zijn beste vriend, Ned Leeds. Ned, gespeeld door Jacob Batalon, ving veel Marvel Cinematic Universe-fans vanwege zijn meeslepende vertolking van Tom Holland's sidekick voor vijf films en dat telt nog meer. Maar nadat hij zijn hele acteercarrière een mollig lichaam had gedragen, waren fans geschokt toen ze Jacobs nieuwe look zagen.

Hoe is Jacob Batalon zo snel afgevallen? Was Jacobs gewichtsverlies natuurlijk, of onderging hij een operatie? V alt hij af voor een andere acteerrol, of is het vanwege mogelijke gezondheidsrisico's? Blijf lezen om erachter te komen …

Is Jacob Batalon van Spider-Man een Filipijn?

Jacob Batalon is geboren in Hawaï uit Filippijnse ouders, waardoor hij een Filipijns-Amerikaans staatsburger is. Jacob was niet zo goed versierd als onderdeel van de grote Hollywood-groep van Filipijns-Amerikaanse acteurs in vergelijking met Vanessa Hudgens, Jo Koy of Apl De Ap. Toch bleek zijn rol in Marvel ergens anders een belangrijke rol te spelen.

Jacob's rol als Ned deed hem beseffen hoe belangrijk zijn rol was voor de Aziatische gemeenschap, vooral toen Marvel lovende commentaren kreeg voor de vermakelijke interacties van Ned en zijn Filippijnse grootmoeder in Spider-Man: No Way Home.

De 25-jarige acteur vertelde CinemaBlend: "Ik [Jacon Batalon] denk dat ik pas invloed begon te voelen op de kwestie op de [Aziatische] gemeenschap nadat we met de films naar buiten kwamen en de pers en zo deden van die aard. En dus, aan het begin [van acteren in het Marvel Cinematic Universe], begreep ik het niet. En toen, zodra mensen me berichten begonnen te sturen over het zijn van een inspiratie en praten over hoe ze [Aziatische community] voor het eerst gezien, vertegenwoordigd en gehoord, dat betekende veel.

Is Jacob Batalon klaar met Spider-Man?

Helaas zal Jacob, na vijf jaar als Tom Hollands beste vriend te zijn geweest, een stap terug doen in zijn rol als Ned in Marvel. Echter, met die deur sluit, sluit een andere, wat betekent dat het nog steeds niet het einde is van Jacob Batalon's acteercarrière.

Hij speelt nu in zijn eerste hoofdrol Reginald in de komische tv-show Reginald the Vampire. Gebaseerd op het boek van Johnny B. Truant, gaat de tv-adaptatie van de originele strips over het leven van een vriendelijke nieuwe vampier die worstelt om zich aan te passen aan de normen van de samenleving.

Hoewel veel van zijn fans geschokt zijn dat ze de Peter-Ned-interacties in de volgende Spider-Man-films niet zullen zien, zijn er speculaties over een nieuwe Spider-Man-cast voor de komende Spider-Man: Into The Spider -Vers heeft ze nog meer opgewonden.

Hoeveel gewicht heeft Jacob Batalon verloren?

Jacob Batalon's reis naar gewichtsverlies begon met zelfrealisatie, waarbij hij de Fil-Am-acteur volgde die zag hoe ongezond zijn levensstijl en lichaam de afgelopen jaren waren. Met maar liefst 112 pond en mogelijk meer, bereikte Jacob zijn snelle gewichtsverlies door maandenlang vast te houden aan een gezond dieet en een sportschoolroutine.

Toen hij in verschillende interviews opende, concentreerde zijn training zich op cardio en spierversteviging, bestaande uit burpees, lunges, gewichten en andere gerelateerde activiteiten. Hij veranderde ook de ma altijden die hij dagelijks consumeert en blijft nu zoveel mogelijk weg van fastfood.

Overgewicht eiste zijn tol van de mentale en fysieke toestand van Jacob Batalon, en hoewel het een van de mogelijke redenen was waarom hij werd gecast voor de rol van Ned, vond hij zijn lichaam niet meer gezond. Het hielp ook niet dat hij talloze ongevraagde opmerkingen ontving van mensen die hem vroegen om 'af te vallen', ondanks dat hij al worstelde.

Heeft Jacob Batalon een afslankoperatie ondergaan?

Ondanks geruchten over Jacobs verdacht snelle gewichtsverlies, bevestigt de Hollywood-acteur dat hij geen enkele operatie voor gewichtsverlies heeft ondergaan, inclusief liposuctie en andere vetverwijderingsoperaties.

Verder zegt hij dat hij zijn strakke lichaam heeft bereikt door zijn tijd in de sportschool door interv altraining en discipline in het dieet te doen. Jacob ging nog openhartiger over zijn strikte dieet en at religieus gegrilde kip om de benodigde eiwitten te behouden die hij dagelijks moest consumeren.

Is Jacob Batalon aangekomen voor Spiderman: No Way Home?

Tom Holland en Jacob Batalon ontmoetten elkaar tijdens hun allereerste screentest voor Spider-Man. Hoewel ze een ongemakkelijke start hadden vanwege de zenuwen die indruk maakten op de Spider-Man-productie, hielp Jon Watts, de regisseur, de spanning te verminderen door de cast aan te moedigen zich te hechten.

Net als met wat andere Spider-Man-casts zeiden over de achter-de-schermen van hun films, lijkt het onwaarschijnlijk dat Jacob specifiek aankwam voor Spider-Man: No Way Home, aangezien hij jaren voor de film al droeg zijn oude lichaamsbouw.

Wat fans echter zagen veranderen aan Jacobs uiterlijk in de nieuwste Spider-Man-film, is zijn kale hoofd. Hoewel Jacob Batalon nooit heeft bevestigd of het waar is, speculeren veel fans dat hij misschien Alopecia heeft, een auto-immuunziekte waardoor iemand haar verliest.

Nu meer fit en zelfverzekerd over zijn lichaam, plaatst Jacob Batalon zelfs een foto van hem op Instagram met het bijschrift: "Eindelijk kunnen mensen stoppen me [Jacob Batalon] te vertellen dat ik nu moet afvallen."

Aanbevolen: