Netflix gebruikt deze acteurs graag in hun originelen

Inhoudsopgave:

Netflix gebruikt deze acteurs graag in hun originelen
Netflix gebruikt deze acteurs graag in hun originelen
Anonim

Netflix is een streamingdienst, een van de meest populaire ter wereld, die leden toegang geeft tot duizenden verschillende titels. Tussen partnerschappen met Universal Pictures, Paramount en verschillende andere entertainmentdistributiebedrijven is er geen tekort aan films en televisieseries om uit te kiezen.

Wat Netflix echter echt onderscheidt, is de kwaliteit van de originele producties. Er zijn er meerdere geweest die na het uitbrengen snel naar de 1-slot in de categorie "Meest populair" zijn gestegen, zoals de tv-programma's Stranger Things, Mindy Kaling's serie Never Have I Ever, Bridgerton en The Crown. Met al deze originele projecten komen ook opkomende acteurs, samen met reeds bekende gezichten. Van namen als Adam Sandler tot Darren Barnet, dit zijn enkele van Netflix' favoriete acteurs en actrices om te gebruiken in hun originele producties.

8 Adam Sandler heeft verschillende Netflix-credits op zijn cv

Adam Sandler staat bekend om veel dingen in zijn acteercarrière. Van constant werken met zijn beste vrienden, tot zijn dwaze stemmen, tot zijn algehele goofy houding, hij heeft absoluut een handelsmerk. Hij heeft meer dan 80 credits op zijn filmografie en 12 daarvan zijn Netflix-originelen. Enkele van zijn meest populaire titels op de streamingdienst zijn Hustle, Hubie Halloween en Murder Mystery, waarvan de laatste binnenkort een vervolg uitbrengt.

7 Noah Centineo is ingehuurd voor 6 Netflix-producties

In 2018 deed Noah Centineo voor het eerst mee aan de Netflix-game. Hij werd gecast om te schitteren in de bewerking van To All the Boys I've Loved Before als Peter Kavinsky, en speelde in datzelfde jaar in Sierra Burgess Is a Loser. Van daaruit stond hij centraal in The Perfect Date en de volgende twee To All the Boys-sequels. Hij werkt momenteel aan een nieuwe Netflix "Spy Project" tv-serie die later dit jaar zal verschijnen.

6 Lana Condor heeft meegewerkt aan 6 Netflix-projecten

Lana Condor werd beroemd tegenover Noah Centineo als hoofdpersoon in de To All the Boys I've Loved Before-trilogie. Na het spelen van een middelbare scholier in die drie films, evenals in de televisieserie Boo Btch, is ze klaar om door te gaan naar meer "volwassen" rollen. Ze zal stemacteren echter niet opgeven, aangezien ze schittert in de animatieserie Rilakkuma en Kaoru, die een spin-off heeft met de titel Rilakkuma's Theme Park Adventure die momenteel in postproductie is.

5 Joey King heeft tot nu toe 5 keer samengewerkt met Netflix

Joey King zit al bijna haar hele leven in de entertainmentindustrie. Haar samenwerking met Netflix begon in 2018 met de release van The Kissing Booth. Van daaruit speelde ze in de volgende twee films in de franchise en in twee aankomende films. Een daarvan is een verfilming van de roman Uglies, waarin ze de hoofdpersoon zal spelen, evenals een romcom zonder titel die nog steeds aan het filmen is.

4 Darren Barnet werd gecast in 4 originele Netflix-producties

Darren Barnet's roem op Netflix was te danken aan de tienerdramaserie Never Have I Ever, waarvan het eerste seizoen in 2020 uitkwam. Het jaar daarop werd hij gecast in twee Netflix-films: Love Hard en The Summit of de goden. Zijn meest recente tv-serie, naast seizoen drie van de eerder genoemde tv-show, is een animatie getiteld Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles die eerder dit jaar werd uitgezonden.

3 Ryan Reynolds Heeft 3 Hit Netflix Original Films

In 2019 werd Ryan Reynolds vergezeld door Adria Arjona, Dave Franco en Ben Hardy voor de originele Netflix-film 6 Underground. Van daaruit werd hij teruggebracht naar de streamingdienst voor de populaire actiekomedie Red Notice, eerder dit jaar gevolgd door The Adam Project. Er zijn momenteel zeven titels op zijn filmografie die nog in de maak zijn, en het is niet vrijgegeven als er meer Netflix-films tussen zitten.

2 Julia Garner werd ingehuurd voor 3 Netflix-tv-series

Julia Garner heeft een geschiedenis met originele Netflix-tv-series. Haar relatie met de service begon in 2017 met de release van Ozark seizoen één. Daarna speelde ze in een seizoen van Maniac in 2018 en keerde daarna terug voor meer Ozark. Eerder dit jaar speelde ze in de populaire biopic over Anna Delvey genaamd Inventing Anna.

1 Nick Kroll is 3 keer op het Netflix-scherm geweest

2017 was een belangrijk jaar voor Nick Kroll en Netflix. Hij had twee releases, één een film met zijn vriend en collega-komiek John Mulaney getiteld Oh, Hello on Broadway en een geanimeerde televisieserie die hij hielp creëren, genaamd Big Mouth. De laatste bracht eerder dit jaar nog een seizoen uit en hij schittert ook in een andere serie die hij heeft gemaakt, genaamd Human Resources, die in het voorjaar in première ging.

Aanbevolen: