9 beroemdheden die vliegangst hebben

Inhoudsopgave:

9 beroemdheden die vliegangst hebben
9 beroemdheden die vliegangst hebben
Anonim

De levensstijl van beroemdheden vereist vaak veel beweging en jetsetting om de klus te klaren. Hoewel het publiek dit misschien als extravagant en avontuurlijk ziet, zijn er mensen die het niet helemaal eens zijn met de vreugde die vliegen met zich meebrengt. Sommige beroemdheden reizen misschien de wereld rond, maar ze doen dat met witte knokkels. Deze negen beroemdheden hebben openlijk commentaar geleverd op hun vliegangst en wat ze ervan vinden om de lucht in te gaan.

9 Ben Afflecks ervaring was er één in een miljoen

Hoewel sommigen die bang zijn voor vliegen niet echt een reden kunnen vinden, heeft Ben Affleck meer dan genoeg bewijs achter zich om bang te zijn voor vluchten. Toen de acteur negen jaar oud was, nam hij zijn eerste solovlucht naar Washington, D. C. Tijdens de vlucht werd het vliegtuig getroffen door bliksem, waardoor het voertuig in brand vloog terwijl het nog in de lucht was. Dat zou traumatiserend zijn voor iemand van elke leeftijd - je kunt gerust zeggen dat zijn angsten volkomen terecht zijn.

8 Kate Winslet plannen voor het ergste

Kate Winslet vertrouwt het vliegen niet en neemt daarom geen enkel risico. De Titanic-actrice voelt zich niet op haar gemak aan boord van vliegtuigen en weigert zelfs te vliegen met haar man aan haar zijde. Haar grootste angst is een vliegtuigongeluk waarbij ze allebei worden uitgeschakeld, waardoor hun kinderen wees en alleen achterblijven. In plaats daarvan nemen ze aparte vluchten om ervoor te zorgen dat beide partijen veilig zijn.

7 Megan Fox's angst kwam uit het niets

Megan Fox heeft geen idee waar haar vliegangst vandaan kwam, maar het leek zich te ontwikkelen rond de leeftijd van 20. Sindsdien heeft Fox al paniekaanvallen gehad vanaf het instappen in het vliegtuig. Als gevolg hiervan heeft ze een betrouwbare routine bedacht om de stress te kalmeren - gooi wat klassieke Britney Spears op en rijd eropuit. Grappig genoeg is Britney Spears zelf geen fan van vliegen en wordt ze angstig op haar eigen vluchten.

6 Jennifer Aniston's verjaardag veroorzaakte wat angst

Jennifer Aniston is geen onbekende als het gaat om vliegen, maar haar angsten hebben haar ervan weerhouden plaatsen over de hele wereld te zien waarvan ze heeft gedroomd. De actrice raakte in paniek toen het vliegtuig dat zij en haar vrienden naar Cabo namen voor haar 50e verjaardag een luid explosief geluid produceerde. Terwijl ze in paniek raakte, was niemand anders in het vliegtuig overdreven angstig. De vlucht vertrok en moest uiteindelijk omkeren voor onderhoud, waardoor de bemanning een andere vlucht naar Cabo moest pakken. Hoewel ze het veilig hebben gered, hebben haar angsten haar sindsdien voornamelijk aan de grond gehouden.

5 Sandra Bullock confronteerde haar angsten

Hoewel ze een Oscar heeft gewonnen en op verschillende locaties op het scherm verscheen, geniet Sandra Bullock niet van het reisaspect van haar werk - en terecht. De actrice zat in 2000 op een vlucht die daadwerkelijk neerstortte in Wyoming. Ondanks dat ze er goed uitkwam, liet de ervaring haar begrijpelijkerwijs geschokt achter. Bullock werd in 2013 geconfronteerd met haar angsten om te schitteren in Gravity, in de overtuiging dat de rol het universum was dat haar vertelde dat ze over haar aerofobie heen moest komen.

4 Travis Barker keerde zich om

Nog een inzending met echt trauma achter de angst, Travis Barker ging 13 jaar lang niet aan boord van een vliegtuig nadat hij in 2008 betrokken was geweest bij een vliegtuigcrash. De Blink-182-drummer was aan boord toen een vliegtuig viel, waarbij vier doden vielen mensen, waaronder twee die voor hem werkten, en zijn lichaam zwaar verbrand achterlieten. Barker ontweek jarenlang de lucht en ging in 2021 eindelijk weer aan boord met Kourtney Kardashian om zijn angsten onder ogen te zien.

3 Jennifer Connelly moest Tom Cruise vertrouwen

Jennifer Connelly houdt niet tegen als het op haar angsten aankomt. De actrice heeft openlijk toegegeven dat ze een wrak is als ze moet vliegen en dat ze het niet goed doet op vliegtuigen van welke omvang dan ook vanwege haar verlammende angst. Natuurlijk tekende de actrice bij Top Gun: Maverick in de overtuiging dat ze geen luchttijd zou zien. Ze werd echter voor de gek gehouden toen haar werd verteld dat ze met Cruise zelf in een P-51 zou vliegen en haar grootste angsten onder ogen moest zien.

2 DJ Khaled werd geïnspireerd door zijn zoon

DJ Khaled doet het niet goed met vliegen sinds een verontrustende vlucht die hij in de jaren 2000 maakte. De rapper kwam zo getraumatiseerd uit de ervaring dat hij weigerde aan boord te gaan van een vliegtuig en het volgende decennium alleen met een tourbus vastzat. In 2019 ging hij voor het eerst weer de lucht in en besloot dat als zijn jonge zoon comfortabel kon vliegen, hij dat ook zou kunnen doen.

1 Jennifer Lawrence is geen goede stoelpartner

Niets veroorzaakt zo'n trauma als een noodlanding na een dubbele motorstoring. Op een vlucht van Kentucky naar New York ervoer Jennifer Lawrence pure paniek toen het vliegtuig waarin ze zat zonder enige waarschuwing van 31.000 voet naar een noodlanding moest dalen. Hoewel iedereen aan boord veilig was na de landing, maakte de ervaring haar doodsbang en leidde ertoe dat ze in therapie ging om te proberen het voorval aan te pakken. Sindsdien is ze springerig op vluchten en probeerde ze zelfs uit een Air France-vlucht te springen vanwege claustrofobie.

Aanbevolen: